Legjobb Wish termékek 2020-ban

Legjobb Wish termékek 2020-ban

Legjobb Wish termékek 2020-ban

Legjobb Wish termékek 2020-ban

A Wish 2020-ban is töretlen sikernek örvend, az emberek többet vásárolnak az online piactéren, mint valaha. Korábban már írtunk egy cikket a legjobb Wish termékek kategóriában, de úgy éreztük, itt az idő egy kicsit aktualizálni az időnek megfelelően, így megszületett a Legjobb Wish termékek 2020 cikkünk is. Lássuk tehát a legújabb, legőrültebb vagy a leghasznosabb termékeket a Wish-ről!

1. Térfigyelő kamera bejárati ajtóhoz

Egyből egy nagyon szuper kis kütyüvel indítjuk a legjobb Wish termékek 2020 listánkat, ez pedig egy speciális kamera, ami azonnal megmutatja, hogy ki csöngetett be a lakásodba, házadba. A kamera 720P-ben rögzíti a képet, wifi csatlakozással rendelkezik, így ahogy valaki becsönget hozzád, Te azonnal valós képet kaphatsz az illetőről a telefonodon keresztül. A kamera tökéletesen működik iPhone és Android rendszereken is, így szinte bármelyik okostelefonnal összepárosítható. 10.000 Ft-ért azért nem is olyan rossz készülék, nem?

1. Térfigyelő kamera bejárati ajtóhoz
1. Térfigyelő kamera bejárati ajtóhoz

2. Férfi órák

A Wish egyik legnagyobb erőssége, hogy bármilyen divatos dolgot megtalálhatunk rajta, és ez alól nem kivételek a férfi órák sem. Persze nem képviselnek egy svájci minőséget, de akár 90% kedvezménnyel is lehet vásárolni egészen megbízható minőségű órákat. Legyen szó szabadtéri, sportos vagy elegáns óráról, a Wish-en biztosan fogsz találni ízlésednek megfelelően egyet.

3. LED világítás csaptelepekhez

A legjobb WIsh termékek 2020 listánk másik kedvenc terméke, a LED világítás csaptelepekhez. Kevesebb, mint 1000 Ft-ért, akár 3 különböző színben is pompázhat otthonodban a víz színe, piros zöld vagy akár kék kivitelekben. Pofon egyszerű kis készülék, amely igazán érdekes színt vihet a konyhába vagy akár a fürdőszobába is.

4. Zárfeltörő és javító szett

Gyerekkorodban Te is imádtad nézni a rajzfilmekben, amikor a főhős feltöri a különböző zárokat az ajtókon? Mi lenne, ha azt mondanák, hogy többé nem kell a rajzfilmeknek élned, hiszen Te magad is egy zárfeltörő hőssé válhatsz? A Wish-en erre is van lehetőséged! Kevesebb, mint 5000 Ft-ért professzionális zárfeltörő és javító pisztolyt vehetsz, ami 100%-ban minden ajtó legnagyobb ellensége lesz a kezed alatt.

5. Napelemes mobiltöltő

Hányszor volt már veled olyan, hogy kint tartózkodtál a szabadban, de sajnos a telefonod akkumulátora erőteljes merülésnek indult? Esetleg pont olyan környezetben tartózkodtál, ahol még hálózati forrás sem volt? A napelemes mobiltöltő segítségével az említett akadályok egy csapásra megszűnnek! Tökéletes társad lehet bármilyen utazás során, kifejezetten jó választás kirándulásokhoz, különböző szabadtéri programokhoz. Használható bármilyen mobiltelefonhoz és garantáltan hosszan tartó akkumulátort biztosítás akár több mint 10 órán keresztül!

6. Kémkamera

A legjobb Wish termékek listánk egyik legjobb terméke az öltönygombra szerelhető kémkamera. Kevesebb, mint 70 gramm, képes 1080P-ben felvenni videóanyagokat és akár 4 órán keresztül képes működni. Ha Te is szeretnél maximális diszkrécióval professzionális videókat készíteni, akkor ez a kémkamera garantáltan a legjobb barátod lesz. Ja, és ráadásul kevesebb, mint 7000 Ft-ért meg tudod vásárolni. Szinte biztosak vagyunk benne, hogy nem tudsz hasonló áron ilyen minőséget vásárolni online.

7. Póthaj

A következő termékünk kizárólag női olvasóinknak szól, ez pedig nem más, mint a nagy sikernek örvendő póthaj. Hazánkban több tízezer forintokat is elkölthetnek a lányok póthajakra, de aki nem szeretne ennyit fizetni, azoknak van egy jó hírünk: a Wish ebben is a segítségünkre lehet! Közel 10.000 Ft-ért természetes emberi hajakat tudunk vásárolni a legkülönbözőbb színekben, akár 80 cm hosszúsággal is! Sajnos itt nem lehet saját szemünkkel megtekinteni a terméket, mintha fodrásztól vásárolnánk póthajat, de lehet érdemes kipróbálni egyszer és meggyőződni a Wish póthaj minőségéről.

8. Játékfigurák

A legjobb Wish termékek lista nem lenne igazán teljes, ha nem mutatnák be legalább egy „geek” terméket. 5000-10000 Ft között szinte bármilyen játékfigurát megkaphatunk függetlenül attól, hogy melyik karakterről van szó. Dragon Ball Z, Pokemon, God of War, Marvel hősök és sorolhatnánk a listát a végtelenségig, a Wish piactere mindegyik szereplőnek helyet biztosít.

9. Trendi cipők

Ahogy már korábban említettük, a Wish maximálisan támogatja a kevés pénzből nagyon változatosan történő öltözködést. Legyen szó cipőről, nadrágról, pulóverekről vagy pólókról, szinte biztosan fogsz találni valamilyen menő darabot megdöbbentően olcsón. Mi például a képen látható cipőket találtuk meg kevesebb, mint 500 Ft-ért. Hát, lehet nem életünk befektetése lesz, de ha már csak háromszor viseltük, akkor is megért 500 Ft-ot 😀

5. kép -Trendi cipők
2. kép -Trendi cipők

10. Okosórák

A legjobb Wish termékek utolsó helyén a filléres okosórákat mutatjuk be. Kevesebb, mint 1000 Ft-ért rendelhetünk magunknak okosórát, amely kompatibilis Android és iOs rendszerekkel is. Számtalan hasznos funkcióval rendelkezik, például lépésszámlálás, kalóriafigyelés, ébresztő funkció vagy a Bluetooh kamera. Ennyi pénzért vétek kihagyni ezt a terméket, még akkor is jó választás, ha rossz. 😀

Ez lett volna a legjobb Wish termékek 2020-ban listánk, reméljük ismét ötletet kaptál egy jó kis Wish bevásárláshoz. Te vásároltál már valaha a Wish-en? Ha igen, akkor mit vettél? 🙂