Legjobb Wish termékek

Titkos csomag

Titkos csomag

Legjobb Wish termékek

A legjobb Wish terméke kiválasztása iszonyatosan nehéz feladat és mindig változik a termékpaletta. 2010 óta a Wish megállás nélkül fejlődik, mára már telefonos vásárlói applikációját közel 100 millión használják, ami őrületes szám kevesebb, mint 10 év alatt. Te is rendszeresen bújod a Wish-t jobbnál jobb ajánlatok után kutatva? Szeretnéd megtalálni a legjobb Wish termékeket? Ez a cikk neked fog szólni, ha egy kis inspirálódásra vágysz!

1. Fake aranytömb

Feltétlenül a legjobb wish termékek közé sorolható a fake aranytömb. Nagyon vagány ajándék tud lenni a barátaidnak, ha tényleg valami vicces, de mégis egyedi ajándékötletre vágysz. Most őszintén, hány haverod mondhatja el, hogy egy aranytömbbel büszkélkedhet? Na látod, erről beszélünk! 😊 Akár már 1000 Ft környékén is találhatsz ilyen aranytömböt.

Fake aranytömb
1. kép – Fake aranytömb

2. Titkos csomagok

Számtalan titkos csomagot találhatsz a Wish kínálatában, amik rettentő jó ajándék ötletek lehetnek, ezért is került fel a legjobb Wish termékek listánkra.

A vételár függvényében különböző termékek lehetnek a csomagban, persze semmi garancia nincs, hogy az értékük több vagy kevesebb lesz-e, mint a vételár, de hát nem is ez a lényege, hanem a meglepetés ereje. Mindenképpen érdemes egyszer kipróbálni, nagyon mókás tud lenni.

Titkos csomag
2. kép – Titkos csomag

3. Távirányítható repülő hal

Képzeld el, hogy otthon ülsz a kis kényelmes kanapédon, iszogatod a finom kis italod, és egy repülő cápát irányítasz. Nem sikerül? Nekünk se ment elsőre, de a Wish segítségével ez is lehetséges. Akár 5000 Ft befektetésért cserébe ez az elképzelés egyszerűen válhat valósággá. Kinti használatra annyira nem alkalmas, inkább otthonodon belül érdemes kipróbálnod. Szerintem egyetérthetünk abban, hogy az irányítható repülő cápának mindenképpen ott a helye a legjobb wish termékek listán. 😉

Távirányítású hal
3. kép – Távirányítású hal

4. Kém toll

Egy újabb iszonyat király cucc, ami nem más, mint a kém toll. Ki ne ábrándozott volna gyerekkorában arról, hogy kémként megmenti a világot? Jó, hát a világ megmentése még kicsit várhat magára, de az első lépéseket ezzel a tollal is meg tudod tenni. Csupán 1500 Ft-ra van szükséged ahhoz, hogy egy kicsit újra átéld gyerekkori álmaidat. A kamera amúgy 720P-ben rögzíti a felvételt, és akár 32 GB-os micro SD kártyát is elfogad.

5. WC ülőke fény

Eleged van abból, hogy ahogy belépsz a toalettre fel kell kapcsolnod a villanyt? Na, hát ennek vége! Üdvözöllek a modern technológia világban, ahol ha belépsz a WC-re akkor azonnal felkapcsolódik a világítás és amint elhagyod a királyi trónt, le is kapcsolódik. Hogy mennyibe kerül ez a befektetés számodra? Összesen (nagyjából) 1000 Ft-ra lesz szükséged. Ja, és azt nem is mondtuk, hogy 16 különböző színben képes megvilágítani a toaletted helyiségét. Most komolyan, ha úgy érzed, ez nem tartozik a legjobb wish termékek listára, akkor nem leszünk jóba.

WC ülőke fény
4. kép – WC ülőke fény

6. Filmes harci kellékek

Lézerkardok, nyílvető gépek, pajzsok, bármit megtalálhatsz a Wish-en, ha vágyaid közé tartozik, hogy egy fél órácskára jedi, bérgyilkos vagy akár ninja legyél. A replikák nagyon élethűek, az árak nagyban függnek attól, hogy mekkora a kiválasztott harci eszközöd, milyen anyagból készült stb. Csapaton belül, mi már be is szereztünk egy lézerkardot!

Filmes harci kellékek
5. kép – Filmes harci kellékek

7. Orrszőr nyíró

A legjobb wish termékek listán nem csak party kellékeket találhatsz meg, így került fel az orrszőr nyíró is. Akár már 500 Ft-ért tudsz rendelni orrszőr nyírót, ami valljuk be jóval olcsóbb, mint amiket a hazai üzletekben lehet kapni. Persze tudjuk, nem ugyanolyan minőségű, de igazából ennyi pénzért semmit se veszthetsz.

Orrszőr nyíró
6. kép – Orrszőr nyíró

8. USB pendrive

A legjobb wish termékek listánkra egy kis technikai dolog is került, ez pedig nem más, mint az USB pendrive. Pendrive-ok tömkelege található meg az oldalon és a minőségük se elhanyagolható. A legjobb az egészben, hogy nemcsak a sima, hétköznapi megjelenésű pendrive-okat tudod megvásárolni, de olyan igazán egzotikus fajtákat is találhatsz, mint például egy jégkrém alakú, csak aztán ne kezdd el nyalogatni :).

USN pendrive
7. kép – USB pendrive

Természetesen a Wish termékportfóliója naponta bővül újabb és újabb őrült ötletekkel, ezért is nagyon izgalmas akár naponta meglátogatni az oldalt és levadászni a jobbnál jobb termékeket. Te rendeltél már korábban a Wish-ről? Ha igen, mik a tapasztalataid?