Top 3 legjobb zsírégető

zsírégető

A legjobb zsírégető versenyben az első helyezést elérő MusclePharm zsírégető

Top 3 legjobb zsírégető

A fogyás nem mindenki számára egyszerű feladat és valószínűleg Te is azok közé tartozol, akik nem tudnak a lehető legkönnyebben lefogyni. Úgy érzed, hogy felszaladt egy kevés felesleg és szeretnél tőle a lehető legyorsabban megszabadulni? Akkor a cikkünk neked fog szólni, mivel összegyűjtöttük a top 10 legjobb zsírégetőt 🙂

Mielőtt azonban tovább olvasnál, azt tudnod kell, hogy nincs olyan, hogy legjobb zsírégető, sajnáljuk. Ahány szervezet, annyi reakció, lehet valamelyik zsírégető összetevőre Te teljesen immunis vagy míg a barátod úgy fog tőle fogyni, hogy két héten belül új nadrágot kell vennie, sajnos a genetika már csak így működik.

A listánk összeállításánál az volt a cél ,hogy olyan zsírégetőket keressünk számodra, amelyek már meglévő vásárlói véleményekből származnak és számukra bevált a termék. Fontos volt továbbá a minőség, hogy olyan zsírégető alapanyagokat tartalmazzanak a termékek, amelyek nagyrészt természetesek és nagy valószínűséggel a lakosság nagy része nyugodtan használhatja. Mielőtt azonban bemutatnák a listát, merül fel a kérdés jogosan:

Egyáltalán mik azok a zsírégetők?

A zsírégetők nem csodaszerek, hanem olyan táplálék kiegészítők, amelyek segítenek az étvágyad kontrollálásban, természetes hatóanyagokat tartalmaznak, amik felpörgetik az anyagcserédet, energiát adnak, amikor alacsony kalórián tartod a szervezeted. Önmagukban nem fognak semmit se hatni, ha nem érted a zsírégetés alapvető logikáját.

Ahhoz, hogy zsír tudj veszíteni, egyszerűen kalória deficitben kell lenned. Képzeld el, hogy egész nap fekszel egy ágyban, ez lehet az alap energiafelhasználásod, amire akkor is szüksége van a szervezednek, ha nem csinálsz semmit. Legyen ez az érték pl 2000 kalória. Ha Te naponta megeszel 2500 kalóriányi táplálékot, de mellette szeded a zsírégetőket, akkor semmit se fogsz látni az eredményekből. Mielőtt zsírégetőre hajtanád a fejed, fontos, hogy az alábbi dolgokkal már tisztában legyél:

  • kalória deficitben van, a szervezed minden nap, a jelenlegi energia felhasználásdhoz mérten
  • rendelkezel kellő tapasztalattal a diétázás területén. Ha ez hiányzik, akkor honnan tudod, hogy egyáltalán szükséged van zsírégetőre? Lehetséges, hogy simán letudsz fogyni X kilót bármilyen táplálék kiegészítő nélkül is
  • érdemes megfontolnod valamilyen multivitamin használatát, korábban már bemutattuk egy cikkünkben a legjobb multvitamint

Most hogy tisztába tettük az alapvető szabályokat a zsírégetőkkel kapcsolatban, ideje hogy kicsit beszéljünk a típusairól is.

Zsírégetők fajtái

A jelenlegi táplálékkiegészítő piacon több különböző fajta zsírégetőt is megtalálhatsz, valamelyik erősebb valamelyik gyengébb és ahogy említettük, sose tudhatod előre, hogy melyik fog neked igazán működni. Kezdjük először is a leggyakoribbal és legismertebbel.

L-carnitine

Az egyik legnépszerűbb zsírégető szinte az összes drogáriában kapható valamilyen formában. Az L-carnitine egy olyan aminosav, amely azért felelős, hogy a testmozgásod közben felszabaduló zsírokat a lehető leghatékonyabban alakítsa át energiává, így adva erőt az edzéseidhez. Nem egy erős zsírégető, általában kombinálni szokták egy másik zsírégetővel, amelyben például kevés az L-carnitine így érve el a kívánt zsírcsökkentő hatást. Több különböző formában is elérhető a piacon, fogyaszthatod akár folyadékként vagy kapszulás formában.

Termogenetikus zsírégetők

A termogenetikus zsírégetők már egy kicsit komolyabban hatnak a szervezedre, mint az L-carnitine önmagában. Alapelvük az, hogy megemelik a szervezed testhőmérsékletet ezáltal fokozzák a kalória felhasználásodat. Általában magas koffein és zöldtea kivonattal rendelkeznek, így jelentősen tudják energizálni a szervezetet és fokozni az éberséget, ezért annyira nem érdemes energiaitalt vagy kávét fogyasztani, amikor ilyen zsírégetőt használsz. Mielőtt termogenetikus zsírégető mellett döntenél, győződj meg róla, hogy egészségügyileg rendben van és nyugodt szívvel használhatod őket.

Természetesen vannak más zsírégető termékek is a piacon, de alapvetően a fent említett típusokat találhatod meg leginkább a boltok polcain.

Most már tudod, hogy mik is a zsírégetők, hogyan működnek és milyen típusai vannak így elérkezett a legfontosabb pillanat: íme a csapatunk által összeállított Top 3 legjobb zsírégető, amely szerintünk a leghatékonyabb 2018-ban a vásárlói vélemények alapján.

1. MusclePharm Shred Sport

A MusclePharm csapatunk személyes kedvenc márkája, imádjuk őket. Szinte a semmiből tűntek elő az elmúlt pár évben és azóta olyan ikonokat tudtak maguk mögé állítani, mint például Arnold. 60 szemes kivitelben kapható termogenetikus zsírégetőjük igen szép eredményeket hozott azoknak a vásárlóknak, akik kipróbálták a terméküket. Egy adag 2 kapszulát foglal magában, így nagyjából 1 hónapra elengedő a doboz tartalma. Tartalmaz L-carnitine-t és koffeint is, így csak óvatosan az energiaitallal és a kávéval, ahogy említettük is 🙂

zsírégető
A legjobb zsírégető versenyben az első helyezést elérő MusclePharm zsírégető

2. Optimum Nutrition L-Carnitine

Az Optimum Nutrition évek óta töretlen sikerekkel viszi el USA-ban is az Év Táplálékkiegészítője díjakat. Minden termékük a lehető legmagasabb minőségű alapanyagokból készül, igaz ez meg is látszik az árazásukon. Egy termékben 60 kapszula található és a gyártó által javasolt felhasználás napi egy kapszula, ami nagyjából 500 mg L-carnitine-t tartalmaz, tehát nem mondhatjuk, hogy egy erős zsírégető, viszont ahogy említettük korábban, fontos a fokozatosság, így sikerült a listánk 2. helyére érnie. Ez a zsírégető kiváló választás lesz azok számára, akik megbízható és magas minőségű gyárátótól szeretnének vásárolni egy olyan kezdő zsírégetőt, amellyel kicsit szeretnék előre mozdítani a fogyásukat.

zsírégető
A legjobb zsírégető versenyben a második helyezést elérő Optimum Nutrition zsírégető

 

3. Lipo-6 Black Ultra Concentrate

Az utolsó helyre egy bivalyerős zsírégetőt hoztunk, ez pedig a Lip-6 Black Ultra. A gyártó szerint, ez egy full komplex zsírégető pakk, amely bármilyen fogyni vágyó igényét képes kielégíteni. 60 szemet tartalmaz egy doboz, és csupán 1-et kell belőle bevenni naponta, így költségbarát megoldás lehet azok számára, akik kicsit alacsonyabb kerettel rendelkeznek a fogyáshoz. A Lipo-6 Black Ultra javítja az anyagcserét, segít az extra kalóriák égetésében és javítja a zsír felszívódást is. Érdemes kipróbálni azok számára, akik már tapasztaltak a zsírégetők területén és valami új, de olcsóbb megoldás után kutatnak

zsírégető
A legjobb zsírégető versenyben a harmadik helyezést elérő Nutrex zsírégető

Reméljük számodra is hasznos volt a cikk, és segítünk, hogy Te is megtaláld a számodra legjobb zsírégetőt. Te próbáltál már korábban zsírégetőt? Ha igen, milyet? Oszd meg a tapasztalatod másokkal a komment szekcióban! 😉

1 thought on “Top 3 legjobb zsírégető

Comments are closed.