Legjobb online játékok 2021 – játsszunk együtt!

Legjobb Online Játékok 2021

Legjobb Online Játékok 2021

A legjobb online játékok 2021-es listát azért hoztuk létre, hogy Te az idei évben is önfeledten tudj szórakozni barátaiddal, családoddal vagy akár teljesen ismertelen arcokkal online. A legjobb online játékok összegyűjtése piszok nehéz feladat, hiszen millió típus elérhető és szinte naponta jelennek meg újabb és újabb játékok.

Némelyik játék igen komplex, szinte éveket eltudunk vele tölteni, mielőtt elérjük a játék által támasztott célokat, más játékok ezzel ellentéteben kizárólag rövid távon fognak minket szórakoztatni, de minden esetben az a lényeg, hogy jól érezzük magunkat.

Kíváncsi vagy milyen online játékokat gyűjtöttünk össze? Íme a legjobb online játékok 2021-es listánk!

1. Words With Friends 2

Ennél találóbb nevet talán nem is lehetne adni online játéknak. A szókirakós játékok még mindig a köztudatban vannak és ha szeretnék kicsit fejleszteni angolodat, akkor pláne jó választás lehet a Words with Friends 2. A szabályok végtelenül egyszerűek, az nyer, aki a legtöbb pontot gyűjti össze. Tökéletes szórakozási lehetőséget kínál a családnak is és csupa pozitív előnyökkel bír – nyelvtanulás, szórakozás, ráadásul az agyat is tornáztatja!

2. Fortnite

A battle royale típusú játékok több millió játékost ültet le nap mint nap konzolja, telefonja illetve számítógépe elé és nincs ez másképp a Fortnite esetében sem. A játék elképesztő változatossággal rendelkezik és a fejlesztők szinte minden alkalommal valami olyan újdonsággal állnak elő, ami már-már megunhatatlanná teszi a Fortine-ot. Legyen szó Xboxról, PC-ről, mobilról vagy PS-ről, a Fortine szinte bármilyen felületről játszható!

1. kép – a legjobb online játékok egyike, a Fortnite

3. Minecraft

A Minecraft neve sok olvasónak ismerősen csenghet és nem hiába, szinte évek óta töretlen a sikere. Bandázz Te is akár 7 másik játékossal együtt és építsetek bármit, aminek kizárólag a képzeletetek fog határt szabni. Ha mégis úgy gondolnád, hogy nem szeretnél kreatívkodni akkor válaszd bátran a túlélési módot, ahol ahogy a neve is eláruja, kizárólag a túlélésről fog szólni minden. A Mincreaft kifejezetten nagy népszerűségre tett szert a gyerekek körében, amit nagyon sok szülő támogat, hiszen olyan mint régebben a Lego – fejleszti a kreativitást és térlátást egyaránt.

4. NBA 2k20

Az NBA 2k20 a legjobb online játékok 2021-es lista egyik kiemelkedő sport-online játéka lett. Az NBA játékok már több éve a köztudatban vannak és az az igazság, nem is nagyon akadnak kihívóra. Izgalmas játékmenete, szép grafika, kosárlabda – mi másra lehetne még szükség? A játék szinte bármilyen platformon játszható, így ideális választás lehet bárki számára, aki megszállatottan rajong a kosárlabdáért.

5. Sea of Thieves

Olyan játékot keresel, ami teljes mértékben kiszakít világunk nyomasztó időszakából? Akkor a Sea of Thieves lehet a követkető befutód játéklistádon! A játékban egy igazi kalóz világba csöppensz, ahol több másik játékossal együtt próbáltok ugyan azon a területen osztozkodni, ami nyilván nem kevés nézeteltéréssel fog járni. Kutass kincseket, küzdj meg a kalóz élet nehézségeivel és légy Te a legjobb.

6. Pokémon GO

A legjobb online játékok 2021-es lista egyik régi klasszikus befutója a Pokémon GO lett. Szeretnéd Te is egybe kötni az egészséges életmódot és az online szórakozást? Akkor a Pokémon GO mindenképpen egy jó jelölt lesz erre a feladatra!

Járj körbe a munkahelyeden, lakhelyeden és megannyi más helyszínen annak érdekében, hogy begyűjtsd a legkülönbözőbb pokémonokat! A fejlesztők igazán jófejek voltak, a koronavírus miatt kialakult helyzet érdekében most sokkal több pokémont tudsz találni otthonodban is, így nem kell kimozdulnod minden áron (azért a karantén szabályokat ne szegd meg! 😊).

7. Mario Kart Tour

Válaszd ki kedvenc Mario karaktered, ülj egy gokartba és már indulhatnak is az izgalmak! Versenyezz családoddal vagy barátaiddal, de vigyázz, a győzelemért szinte bármilyen eszköz bevethető a verseny során. A játék akár mobilról is játszható, így szinte bárhol megfelelő kikapcsolódási lehetőséget biztosít, ha egy izgalmas versenyre vágynál!

A legjobb online játékok 2021-es lista során direkt igyekeztünk olyan játékokat felsorakoztatni, amik kicsit kitűnnek a klasszikus listák jelöltjeiből. Természetesen tudjuk, hogy a listán a legnagyobb nevek is helyet kaphatnának mint a GTA V Online, a CoD:Warzone vagy a WoW, de hát ezeket már mindenki ismeri nem? 😊