Legjobb grafikájú Android játékok 2020

Legjobb grafikájú Android játékok

Legjobb grafikájú Android játékok

A legjobb grafikájú Android játékok kiválasztása kritikus lehet azokban az időszakokban, amikor a kikapcsolódási lehetőségeink szinte a minimálisra csökkentek. A listánkon szereplő játékok nem csupán lenyűgöző és lélegzetelállító grafikával rendelkeznek, hanem izgalmas játékélményekkel és effektekkel is. Ha Te is mindig a leglátványosabb játékokat keresed megszállottan, akkor lesz egy rossz hírünk számodra: mi megtaláltuk őket. Izgalmas ugye? Lássuk tehát a legjobb grafikájú Android játékok 2020-as listáját!

Call of Duty: Mobile

Be kell hogy mutassuk neked a Call of Duty franchise-t? Úgy gondoljuk, hogy erre semmi szükség nem lesz, hiszen a világ legnagyobb FPS márkájáról beszélünk. Amikor a CoD fejlesztő csapata úgy döntött, hogy mobilra is kiadják kedvencünket, egy dologban azonnal biztosak lehettünk: siker lesz. A realisztikus grafika elképesztően jóra sikeredett, de nyilván ez önmagában kevés lett volna a sikerhez. A játék hihetetlen tulajdonságokkal, különböző játékmódokkal és millió megszerezhető jutalommal rendelkezik. Ha eddig még nem csatlakoztál a több milliós CoD közösséghez, akkor itt az idő, hogy megtedd!

Asphalt 9: Legends

Azt ugye Te se gondoltad, hogy a legjobb grafikájú Android játékok között nem fogunk megemlíteni, legalább egy autóversenyzős jelöltet. Az Asphalt 9: Legend tipikusan az a játék, ami azonnal elvarázsol az első belépés után és az első reakciód garantáltan egy nagy WOW lesz. Természetesen a játék realitása messze áll a valóságtól és lehet több időt fog az autód a levegőben tölteni, mint az aszfalton, de ez csupán a játék szórakoztatásához szükséges elem. Ezen kívül a játékban bőségesen találhatsz még egzotikus verdákat, részletgazdag pályákat és győzelemre éhes kihívókat is.

Metal Madness PvP

Na és mi történik akkor, ha Te nem szeretnél se CoD-al se Asphalt 9-el játszani? Semmi gond, ekkor jöhet a képbe a Metal Madness PvP. Válassz egy verdát, szereld fel végtelen fegyverrel, lépj be az arénába és zúzz mindenkit darabjaira! Elég izgalmasan hangzik, ugye? Az is!

1. kép - A legjobb grafikájú Android játékok egyik befutója: Metal Madness PvP
1. kép – A legjobb grafikájú Android játékok egyik befutója: Metal Madness PvP

Lehetsz akár villámsebességű, törékeny verda vagy ennek szöges ellentétje, egy nagy, lomha kamion, a választás kizárólag rajtad múlik. A Metal Madness PvP a legjobb grafikájú Android játékok egyik legizgalmasabb jelöltje lett.

Left to Survive

A Left to Survive első ránézésre egy egyszerű zombi túlélős játéknak fest, azonban ez ilyen formában nem teljesen igaz. Először is, a játék tartalmaz egy 2v2 PvP módot, ami nem csupán arról szól, hogy az agyatlan zombikkal kell megküzdened, de a túlélés érdekében, akár saját embertársaid is az ellenségeiddé válhatnak, ami elég sok izgalomra adhat okot.

Másodszor: légi missziók. Zombikat ölni helikopterről egy gyönyörű tájon igen kielégítő érzés, az az igazság. Ha Te is szeretnéd ezt az érzést megtapasztalni, akkor ajánljuk, hogy töltsd le minél hamarabb telefonodra a Left to Survive-ot.

The Elder Scrolls: Blades

A legjobb grafikájú Android játékok között messze az egyik legkiemelkedőbb befutó az Elder Scrolls: Blades lett. Az embert szinte a sírás kerülgeti, olyan gyönyörűre sikeredett ez a játék telefonra. A játék mechanikája és összetettsége kicsit elmarad a franchise előző részeihez képest, de azért így is igazán remek kikapcsolódási lehetőséget biztosít. Küldetéseket vihetsz véghez, barlangokat fedezhetsz fel és értékes zsákmányokkal gazdagodhatsz kalandjaid során. A játék továbbá rendelkezik PvP funkcióval is, így akár lehetőséged van képességeid fitoktatására is más játékosokkal szemben az arénában.

ARK: Survival Evolved

Az ARK egy lenyűgöző nyitott világú játék, ahol a dinoszauruszok kedvükre garázdálkodnak és neked csupán egy dolgod lesz: túlélni. Ahogy egyre ügyesebb és tapasztaltabb leszel már azon fogod kapni magad, hogy egy komplett birodalmat irányítasz, aminek Te lettél az uralkodója. A jó hír, hogyha nem bírsz megbirkózni a vezetés terhével, akkor kereshetsz hozzád hasonló felfogású embereket és akár együtt is irányíthatjátok birodalmatokat. Közös birodalmi kalandok, izgalmas játékpercek és lenyűgöző grafika – ez vár rád is, amennyiben letöltöd az ARK: Survival Evolved-et!

Iron Blade: Medieval Legends RPG

Az Iron Blade egy klasszikus RPG játék. A karaktered nehezebbnél nehezebb páncélzatban tündököl, miközben számtalan szörnyeteget fog átküldeni a túlvilágra. Nagyon kevés ilyen típusú játék létezik telefonra, de az kétségtelen, hogy az Iron Blade az egyik legjobb grafikájú Android játék kategóriájában. A változatos környezet és a folyamatos lehetőség garantálni fogja számodra is a hosszú távú szórakozást. A játék rendelkezik továbbá egy PvP móddal is, ahol a cél, hogy megvédd saját kastélyodat a betolakodóktól!

Tisztában vagyunk vele, hogy a legjobb grafikájú Android játékok listánkra nem fért fel az összes gyönyörű játék, de kérlek ezt nézd el nekünk. 😊 Te játszol most valamivel? Ha igen, rajta van a listánkon a kiszemelted? Esetleg a legjobb iPhone játékokat hajtod?