A legjobb multivitamin

A legjobb multivitamint keresed? Itt végre megtalálod a választ!

Melyik a legjobb multivitamin?

Amikor azt kérdezzük, hogy melyik a legjobb multivitamin, akkor több dolgot is mérlegelnünk kell.

  1. Mennyire vagyunk aktívak mozgás ügyileg? Rendszeresen sportolunk vagy csak a mindennapi tevékenységeinkhez keresünk egy kis plusz energiát a vitaminok segítségével?
  2. Mennyire számít számunkra az ár?
  3. Mennyire változatos a táplálkozásunk?

A fenti kérdések tudatában sokkal egyszerűbben tudunk választani egy számunkra megfelelő ár/értékű multivitamint. Az én személyes véleményem az, hogy multivitaminokra szüksége van minden szervezetnek, de a mennyiség a vitaminok változatossága nem mindegy. Azok számára, akik heti 5-6 alkalommal rendszeres súlyzós edzéseket végeznek vagy atletizálnak sokkal nagyobb vitaminigényük lesz, mint egy olyan embernek, akinek a fizikai aktivitása jóval szegényebb.

Én magam is több éve fogyasztok multivitaminokat, és úgy gondolom, hogy az egyik legjobb ár-érték arányú multivitamin jelenleg a piacon a Biotech Usa One-a-Day. A hazánkban is igen népszerű Biotech óriási sikernek örvend a hazai sportolók körében és teljesen érthető miért. Tökéletesen eltalálták, azt az ár-érték arányt, amire egy átlag felhasználónak szüksége lehet és megfizethető.

Biotech USA One-a-Day – számunkra ő lett a legjobb multivitamin

Az ár egy multivitamin esetében nagyon meghatározó. Rengeteg fiatal van, aki szeretne fejleszteni a testén és ehhez elengedhetetlen a számukra legjobb multivitamin kiválasztása. Viszont nagyon nem mindegy, hogy havi 5.000 forintokat költünk rá vagy 12.000 forintokat. Sajnos ebben az iparágban is jellemző a túlárazás, ráadásul valamelyik multivitamin már akkora mennyiségben kerül forgalomba, amelyet egy átlagos ember szervezete java részt nem tud felhasználni és valamilyen formában kiürül, így jogosan merül fel, hogy mindig a több a jobb?

Szerintem nem. Számomra az a legjobb vitamin, ami a legtöbbet nyújtja, megfelelő áron és ebben a legjobb jelenleg a Biotech Usa One-a-Day. Napi 2 szem tökéletesen elegendő azok számára is, akik rendszeresen sportolnak, akik pedig kevésbé élnek aktív életet nekik 1 szem lesz a tökéletes a választás.

Természetesen a multivitaminok piacán hatalmas a verseny és a választás és szervezet válogatja, hogy kinek melyik a legjobb multivitamin. A hatásuk nem annyira látványos, viszont tudjuk hogy szükségünk van rájuk, a mai táplálkozási lehetőségek sajnos nem nyújtanak elegendő nyomelem és vitaminforrást a szervezetünk számára.

Te próbáltad már a Biotech One-a-Day-t? Ha még nem volt lehetőséged korábban, akkor kattints tovább a linkre, ahol ingyenes kiszállítással tudsz most rendelni.