A legjobb hajszárító

legjobbh hajszárító

A legjobb hajszárító csapatunk szerint a piacon

A hajszárítás nem mindenki számára egy fontos teendő, de vannak, akiket elég érzékenyen tud érinteni hajuk ápolása. Nem egyszerű dolog megtalálni a legjobb hajvasalót, hajzselét, hajhabot és még sorolhatnánk a listát, a hajápolási termékek hosszú sora szinte végtelen lenne. Csapatunk úgy döntött, hogy most a legjobb hajszárítót mutatja meg neked. A cél az volt, hogy megtaláljuk a legjobb hajszárítót kevesebb, mint 15.000 Forint alatt. A választásunk a következő termékre esett:

Remington AC9140

A Remington AC9140 egy rendkívül kényelmes hajszárító, szinten minden típusút hajat tökéletesen és egyenletesen tudott megszárítani. Kettő állítható sebeséggel rendelkezik és három hőmérsékleti fokozattal. 2400 wattos teljesítménye tökéletesen alkalmazható akár az egyszerű otthoni hajszárításhoz vagy professzionális, szalon tevékenységekhez is. Tesztelés során bebizonyosodott, hogy szinte bármilyen hajtípust tökéletesen és egyenletesen tud megszárítani. A hajszárító fúvása erőteljes, de mégis puha, nem érzi a felhasználó, hogy össze-vissza fújja a haját a hajszárító. Ami külön említésre méltó a Remington AC9140 esetében, hogy motorja rendkívül halk, ez kifejezetten előnyös lehet rengeteg felhasználónak, aki például reggelente nem szeretné felkelteni párját vagy gyermekeit a készülődés közben 🙂

legjobbh hajszárító
A legjobb hajszárító csapatunk szerint a piacon

Az alap hajszárító csomag tartalmaz egy légfújót és egy befúvót is. Ezekkel az egyszerű, de nagyszerű kiegészítőkkel máris többet a Remington, mint a legtöbb egyszerű hajszárító, amely csupán csak a készüléket tartalmazza, ez számunkra egy nagy pirosponttal járt 🙂

Ennyi dicséret után, azért van néhány kicsi említésre méltó hiba is. Csapatunk úgy érezte, hogy a hajszárító nem egységesen súlyozott, de ez csak tényleg a nagyon profiknak fog feltűnni. Továbbá, a gombok kapcsolása kicsit nehézkes, de ez se egy olyan probléma, amivel nem lehetne együtt élni.

Összességben, a Remington AC9140 egy igazán professzionális választás, ha neked is a minőség a legfontosabb, nem utolsó sorban az ára se horribilis.

Végső ítélet:

Kiegészítők 9,3
Design 10
Teljesítmény 9,3
Ár 10
Garancia és támogatás 10
Teljes értékelés 9,7

Ha esetleg próbáltad már a Remington AC9140-et, akkor kérjük ne hizátálj elmondani a véleményedet nekünk 🙂