Legjobb Film Letöltő Programok 2021

Legjobb Film Letöltő Programok 2021

Legjobb Film Letöltő Programok 2021

A legjobb film letöltő programok 2021-es lista azon Android felhasználóink számára készült el, akik szeretnének könnyedén, gyorsan és ingyenesen letölteni filmeket eszközikre. Az okostelefonok megjelenése teljesen átalakította világunkat a filmnézési szokásainkkal kapcsolatosan. Manapság egy jó filmet már bárhol megnézhetünk, nem kizárólag a nappalinkban vagy alvószobánkban elhelyezett TV ad lehetőséget az ilyen típusú kikapcsolódásra.

Ennek megfelelően a legjobb film letöltő programok 2021-es listák során igyekeztünk olyan applikációkat összegyűjteni, amelyek garantáltan megkönnyítik filmezései szokásaidat okostelefonodon. Lássuk is a jelölteket!

1. Modbro

A Modbro egy szuper alkalmazás, ami alkalmas filmek letöltésére és streamelésre egyaránt. A program akár képes HQ formában is letölteni kiválasztott filmjeinket viszonylag igen nagy sebességgel és a streamelés során sem fog cserben hagyni ilyen téren.

Az alkalmazás kezelése egyszerű és nagyszerű, a beépített szűrök sokat tudnak segíteni a megfelelő filmek megtalálásában. További plusz pont a fejlesztőknek, hogy a program telepítése roppant egyszerű, szinte olyan mint bármilyen másik applikációnak, függetlenül attól, hogy igen komplex elvárásokat támasztunk vele szemben.

2. Popcornflix™- Movies.TV.Free

A Popcornflix más egy olyan applikáció, amely helyett kapott a legjobb film letöltő programok 2021-es listánkon. A program több mint 700 filmes kollekcióval rendelkezik, ami bőségesen elengedő lehet számodra is, ha akár napi 2 filmet is megnézel.

1. kép – a legjobb film letöltő programok közül a
Popcornflix™ az egyik legkiemelkedőbb

A fejlesztők rendszeresen frissítik a katalógust, ennek megfelelően mindig új és új filmekkel bővül a kínálat. A program semmilyen korlátozást nem eszközöl a felhasználóival szemben, így addig filmezel vele ameddig csak szeretnél. A szűrési feltételek területén hasonló tulajdonsággal rendelkezik, mint a Modbro, azonban a sok pozitív dolog mellett meg kell említenünk néhány negatívat is.

Az ingyenes programok működéséhez hasonlóan a Popcornflix is számtalan felületen használ hirdetéseket, ami egy idő után igen frusztráló lehet. Tovább ha streamelni szeretnél az alkalmazással, az bizony jóval lassabb sebességgel fog megtörténni, mint a filmek lejátszása. Összeségében jóval több a pro mint a kontra, így nyugodt szívvel ajánljuk neked is a Popcornflixet!

3. Crackle

A Crackle azon kevés alkalmazások egyike, amely nem csupán Android de iOs alatt is elérhető. Ez a tulajdonság már önmagában is feljogosította arra, hogy felkerüljön a legjobb film letöltő programok 2021-es listára. A program felhasználói felülete igazán megnyerőre sikeredett, még az alap ismeretekkel rendelkező felhasználók is könnyedén fognak boldogulni az alkalmazáson belül. További említésre méltó előny, hogy csapatunk a tesztelések során úgy látta, hogy a Crackle rendelkezik a leggyorsabb streamelési adatokkal, így bátran ajánljuk, ha Te is előszeretettel szeretsz élő adást indítani.

Hasonlóan a Popcornflix-hez a Crackle is előszeretettel alkalmaz reklámokat, azonban a felsorolt tulajdonságok után ezt nem éreztük olyan nagy problémának.

4. Megabox HD

Ahogy a neve is mutatja, a Megabox HD akár HD minőségben is képes letölteni filmeket. Sőt, a program a MacOS-t és a Windowst is támogatja, ami igazán ritkaság számban megy a film letöltő programok körében. A program segítségével lehetőséged nyílik a streamelésre is, így ilyen téren sem fog csalódást nyújtani. Kollekcióját tekintve a program óriási felhozatallal rendelkezik, már csak ezért is érdemes adni neki egy esélyt. Sajnos a rengeteg, pozitív tulajdonság mellett muszáj megemlítenünk, hogy a Megabox HD felhasználói felülete kissé már idejét múlt, így nem biztos, hogy minden felhasználó könnyen alkalmazhatónak fogja találni.

5. YouTube A legjobb film letöltő programok 2021-es listánk utolsó helyére a jól ismert videómegosztót hagytuk, ez pedig a YouTube. A YouTube igazi kincseket rejthet filmek terén, a kollekciója sokkal nagyobb, mint ahogy azt elsőre eltudjuk képzelni. Úgy gondoljuk, hogy bemutatni nem szükséges a világ leghíresebb megosztó portálját, így nem is mennék bele további részletekbe. Korábban amúgy már írtunk is a legjobb Youtube letöltő programokról, ha akarod ezt a cikkünket is elolvashatod!