Legjobb Offline Navigáció Androidra 2021

1. kép - A legjobb offline navigáció androidra 2021-es lista bárki számára hasznos lehet, aki sokat van úton autóval

1. kép - A legjobb offline navigáció androidra 2021-es lista bárki számára hasznos lehet, aki sokat van úton autóval

A legjobb offline navigáció androidra 2021-es lista azoknak lesz igazán szimpatikus, akik gyakran vezetnek olyan környékeken, ahol nem áll rendelkezésre Internet kapcsolat. A régi időkben még nem volt mobil internet elérhetőség, így, ha valaki GPS-re adta a fejét, az kizárólag offline típusú lehetett.

Manapság ezek az applikációk már nem annyira népszerűek, mint évekkel ezelőtt, azonban már csak elővigyázatosságból is érdemes letölteni egy ilyen programot a telefonodra, hiszen sose tudni mikor merül le a mobil adatforgalmad vagy kerülsz egy olyan környékre, ahol még hálózati elérhetőség sincs.

Lássuk tehát a legjobb offline navigáció androidra 2021-es listánkat!

1. Google Maps

Most lehet felkaptad a fejed, hiszen a Google Maps alapvetően nem offline GPS applikáció, azonban erre is tökéletesen alkalmas lehet. Mielőtt útnak indulnál csak töltsd le a programon belül az úticélodhoz vezető út térképét és máris készen állsz! Természetesen offline módban nem lesz lehetőséged minden funkció elérésére, azonban még így is tökéletesen alkalmas választás lehet, ha Te is szeretnél biztonságosan elérni a kiválasztott célpontba.

2. OsmAnd

Talán még sose hallottál erről a furcsa nevezetű applikációról, azonban már az ingyenes verziója is igazán hasznos tulajdonságokat rejt magában. Az ingyenes verzióban akár 7 különböző térképet is letölthetsz, csupán egy dolgod lesz, hogy feliratkozz az applikációra és már készen is vagy!

A program inkább azok számára lesz hasznos, akik belföldön utaznak sokat, a világjárók számára az említett 7 térkép lehet kevésnek fog bizonyulni. A hang és vizuális támogatottság szintén része a programnak, sőt még különböző módok elérhetőek sétához, biciklizéshez és túrázáshoz is.

3. Sygic

A Sygic talán az egyik legnépszerűbb applikáció a GPS-ek körében éppen ezért is került fel a legjobb offline navigáció androidra 2021-es listánkra. Valójában annyira komoly programról van szó, hogy még a Google Maps backupjaként is megállja a szerepét, ha esetleg az valamilyen technikai probléma következében nem elérhető.

A fizetős verzióban lehetőséged nyílik a HUD módra, fedélzeti kamera funkció használatára és akár élő információkat is kaphatsz a forgalommal kapcsolatosan, ami igazán hasznos lehet a futárok számára, ha szeretnék elkerülni a dugókat.

4. Maps.me

A Maps.me nem csupán egy szuper GPS applikáció, hanem egy olyan program, ami kifejezetten az offline navigációra és térképekre specializálódott. Szinte bármilyen világtérképet letölthetsz a programon belül, ráadásul a navigáció tökéletes társ lehet biciklizéshez, sétához és vezetéshez egyaránt. Az alkalmazás teljes mértékben ingyenes, azonban ezért cserébe kénytelen leszel megbarátkozni a különböző reklámokkal.

1. kép – A legjobb offline navigáció androidra 2021-es lista bárki számára hasznos lehet, aki sokat van úton autóval

A Maps.me egyik különlegessége, hogy az úti cél megadását követően azonnal megosztja a felhasználóval a Wikipédián rendelkezésre álló információkat a hellyel kapcsolatban. Igazán érdekes kis funkció, sokszor igen hasznos dolgokat tudhatunk meg egy-egy helyiséggel kapcsolatosan.

5. HERE WeGo

A legjobb offline navigáció androidra 2021-es lista egyik ékköve a Here WeGo lett. Igazán kevés olyan applikáció létezik a piacon, amely offline módon támogatja a tömegközlekedést, de szerencsére itt van nekünk a HERE WeGo. A programon belül akár lehetőséged nyílik taxi rendelésre is, ami mindenképpen plusz pont a fejlesztőknek.

A program ezen kívül tökéletes útvonalakat javasol egy-egy úti cél eléréséhez, a tervezés során pedig számításba vesz bicikli utakat, sétálási lehetőségeket és tömegközlekedési opciókat is. Az alkalmazás több mint 100 különböző ország térképével és több mint 1300 város részletes leírásával rendelkezik, így bátran mondhatjuk, hogy egy igen széles körben alkalmazható applikációról beszélünk.

Te szoktál még offline GPS applikációt használni? Ha igen megtaláltad a jelölted a legjobb offline navigáció androidra 2021-es listánkon?