Legjobb YouTube Letöltő Program 2021

Legjobb YouTube Letöltő Program 2021

Legjobb YouTube Letöltő Program 2021

A legjobb YouTube letöltő program 2021-es listánk azért született meg, hogy Te 2021-ben is ingyenesen, könnyedén tudj letölteni bármilyen videót a világ legnagyobb videó megosztó poráljáról. Nem kérdés, hogy a YouTube-on megtalálható tartalom számtalan esetben jó okot adhat arra, hogy ne csak megnézzük, de letöltsük azokat.

A legjobb YouTube letöltő program 2021-es listánkon kizárólag olyan szoftvereket gyűjtöttünk össze, amelyek igénylik a számítógépedre történő telepítést. Tudjuk, hogy furcsa lehet számodra is, de miért is nem javasoljuk az online letöltő programok használatát?

Először is az online letöltő programok funkcionalitása nagyon sokszor igen limitált és csapatunk kizárólag olyan programokat szeretne ajánlani, amelyek bármilyen felhasználói igényt képesek kielégíteni.

Másodszor, az online letöltő programok gyakran igen zavaró reklámokat és felugró ablakokat vonhatnak magukkal, amire úgy gondoljuk, Te sem vagy kíváncsi. Senki se szereti ha  különböző reklám ugrik az arcába és minden lépés előtt megkell nézni egy 30 másodperces videót.

A fentebb leírtaknak megfelelően lássuk tehát a legjobb YouTube letöltő program 2021-es listánkat!

1. 4k Video Downloader

A 4k Video Downloader az egyik legjobb YouTube letöltő program, amit kipróbálhatsz. Végtelenül egyszerűen használható, tökéletesen egyéni preferenciádra szabható, reklám mentes és nem von magával semmilyen további szoftvertelepítést. A program segítségével bármilyen formátumú videót lementhetsz, így attól se kell aggódnod, hogy az általad kiválasztott tartalom nem lesz letölthető.

1. kép – A Legjobb YouTube Letöltő Program 2021-es lista 1. helyezése – 4k Video Downloader

A program egyik legszuperebb tulajdonsága, hogy képes teljes lejátszási listák mentésére is, ami igazán szuper funkció lehet, amikor a YouTube összemixeli a leggyakrabban hallgatott aktuális kedvenc zenéinket.

Utolsóként szeretnék még megemlíteni, hogy a 4k Video Downloader támogatja a 3D és a 360 fokos videók letöltését is, ami igazán ritkaság számba megy még a legjobb YouTube letöltő program listákon is.

2. WinX YouTube Downloader

Szinte a 4k Video Downloader-rel fej-fej mellet, akár a WinX YouTube Downloader is lehetett volna az 1. helyen. A program szinte bármilyen videót képes letölteni és nem csupán a YouTube-ról, de akár Facebook-ról vagy Vimeo-ról is. A letöltés pofon egyszerű, csak másold ki a kiválasztott videó URL linkjét, állítsd be az exportáláshoz szükséges kiterjesztési és minőségi tulajdonságokat és már kész is vagy!

A szoftver akár képes 4k videókat is letölteni, amennyiben ez a formátum elérhető a kiválasztott oldalon. A program egyetlen hátrány a 4k Video Downloader-rel szemben, hogy nem támogatja a 3D és a 360 fokos videók letöltését, azonban ez a legtöbb felhasználó számára nem lesz kritikus fontosságú.

3. Any Video Converter Free

Az Any Video Converter Free a 3. helyezést csípte meg a legjobb YouTube letöltő program 2021-es listánkon. A program egyetlen hátránya, hogy az ingyenes verzió esetében egyszerre maximum egy videót tudunk letölteni, azonban a többi tulajdonsága tekintetében nem marad el az előző jelöltektől. Rengeteg videó formátum közül választhatsz, ráadásul a fejlesztők egy beépített videószerkesztőt is hozzácsaptak a programhoz, így a letöltendő videóidat akár át is méretezheted!

Ha egy könnyen kezelhető YouTube letöltő programot szeretnél, ami ráadásul képes letöltendő videóid szerkesztésére is, akkor az Any Video Converter Free tökéletes választás lesz számodra is.

4. Free YouTube Download

Igaz, hogy a Free YouTube Download már nem ért el dobogós helyezést, ettől függetlenül mindenképpen úgy éreztük, hogy érdemes megemlítenünk a listánkon. Hogy miért?

A program rendelkezik automata letöltés funkcióval, ami igazán hasznos lehet, ha nem tudsz számítógéped mellett lenni folyamatosan, ráadásul a csoportos letöltés is engedélyezz, nem korlátozza a felhasználókat egy videó letöltésére.

Sajnos a Free YouTueb Download egyik legnagyobb hátránya, hogy maximum 3 perc terjedelmű videók letöltését támogatja és pont ezen tulajdonsága miatt nem is sikerült dobogós helyezést elérni listánkon. Ez a program azok számára lesz hasznos, akik sok, kis időtartamú videót szeretnénk gyorsan és könnyedén letölteni.

Reméljük listánk segítségével számodra is megkönnyítjük 2021-ben a YouTube videók letöltését! 🙂