Legjobb társkereső 2020

Legjobb társkereső 2020

Legjobb társkereső 2020

Akár hosszútávú kapcsolatot keresel, akár egy könnyű prédát, mindenki számára megvan az ideális társkereső alkalmazás, csak tudni kell, melyik a legnekedvalóbb. A jelenlegi helyzet miatt kihívást jelenthet új kapcsolatot (vagy egyéjszakás kalandot) találni, és az egyik legalapvetőbb kérdés az, hogy mennyire lehet biztonságos például egy bárban találkozni? A megoldást a legjobb társkereső alkalmazás jelentheti, hiszen ezen alkalmazások már rendelkeznek speciális videószolgáltatásokkal is, amelyeket kifejezetten a koronavírus idején történő randevúk kezelésére vezettek be.

Az első és legfontosabb dolog, amit mérlegelned kell, hogy mennyire vagy elkötelezett, hiszen igaz, hogy vannak ingyenesen használható alkalmazások is, de találhatunk már olyan app-okat, amiket bizonyos havi díj megfizetése ellenében tudunk csak alkalmazni.

Aztán ott vannak még a további csúcsszuper kiegészítők is – ha fizetsz, akár a rangsorolásod javítását is elérheted, így megnövelheted az esélyeidet arra, hogy még több match-ed legyen. Továbbá a rossz hírünk, hogy egyes alkalmazások ingyenesként hirdethetik magukat, ám végül mindegyik megpróbál pénzt szerezni tőled. Csak a Facebook társkereső teljesen ingyenes, és csak akkor, ha nem veszi figyelembe a meglévő személyes Facebook-profil adataidat pénznemben.

Ha valóban eldöntötted, hogy regisztrálsz a legjobb társkereső app-ra, általában ugyanazokkal az alapokkal kell kezdened: meg kell adnod a neved, életkorod, lakhelyed, fényképet kell feltöltened, illetve egy rövid beszámolót kell írnod magadról. Sok esetben, mint a Tinder, a fényképek többet mondanak, mint maga a személyiséged. Más alkalmazások viszont egy végtelen kérdőívet töltetnek ki veled, mielőtt még bármit is feltöltenél magadról, vagy belevágnál életed párjának megtalálásába.

Miután kiválasztottad a legtökéletesebben beállított képet magadról, és megírtad a tuti bemutatkozó szöveged, indulhat is a böngészés. És el is érkeztünk ahhoz a ponthoz, ahol a legnagyobb különbségek mutatkoznak meg a legjobb társkereső alkalmazások között.

Tinder

Akár hosszú, akár rövidtávú kapcsolatot keresel, a Tinder minden igényedet kielégíti majd. Alapvetően ez az első megálló azok számára, akik belépnek a randizás világába, hiszen szinte mindenki itt kezdi. Kezdődhet a jobbra/balra húzás? 😊

A regisztrált profilok alapvetően tömörek, így lehetővé teszi az alkalmazás, hogy gyors döntést hozz, és ne hezitálj. Ebből pedig azonnal következik is a Tinder hátránya: keveset tudunk meg a kiválasztott személyről, valamint a kezdeti üzenetküldés is nagyobb kihívást jelenthet. Rengeteg személynek kell megadnod majd az esélyt, hogy megtaláld végül az igazit, hiszen nem minden a külső, egy kép nem mindig arányos a hozzád kompatibilis személyiséggel.

1. kép – a Tinder a legismertebb társkereső alkalmazás napjainkban

Azonban a Tinder egy felhasználóbarát alkalmazás és névtelen, tehát nem kapsz nem kívánt e-maileket. Könnyű randit zsákmányolni, és minden kezdeti elutasítás névtelen marad: ha valaki „ejt téged”, nem kapsz róla értesítést, így kevésbé kell szembesülnöd a csalódásokkal.

És mi a negatív oldala a legjobb társkereső alkalmazásunknak? A 18–24 éves nők 9% -a szerint a választási lehetőségek túlsúlya miatt nehéz fenntartani a Tinder kapcsolatot.

A Tinder megjelenés alapú, vagyis főleg a külsőre, a fotókra koncentrál. És itt jön a buktató: bárki elküldhet hamis vagy régi fotót, és erre addig nem derül fény, amíg személyesen nem találkoztok. A Tinder-felhasználók 30% -a házas, de vajon a házastársak tudják-e, hogy a párjuk regisztrált Tinder felhasználó? Természetesen itt is, mint máshol hemzsegnek a csalók, szóval nem árt vigyázni, főleg a nők számára. Mindenképp oszd meg az első randid előtt egy barátoddal/családoddal hogy hova mész, kivel leszel, és várhatóan mikorra érsz vissza. Lehet, hogy ez egy kicsit paranoiásan hangzik, de az ördög nem alszik – nem árt az óvatosság!

Coffee Meets Bagel

A Coffee Meets Bagel különlegessége miatt szerepel a legjobb társkereső alkalmazások között. Az app-nak két fő szekciója van, ahol a profilok között böngészhetsz:

Az egyik a javasolt „bagel”-ek, ahol az alkalmazás megmutatja a javasolt egyezéseket. Minden nap kapsz 21 „bagel”-t, amelyekről Te döntheted el, hogy érdekelnek vagy sem. Ha lájkoltál egy bizonyos profilt, lehetőséged nyílik arra, hogy egyidejűleg üzenetet tudj küldeni az illetőnek.

A felfedezés szekcióban a felhasználó böngészhet az adott szűrőkkel a profilok között. Ezek a szűrők megegyeznek az általad megadott főbb preferenciákkal – kiszűrheted, hogy milyen végzettsége van annak, akit keresel, illetve az alapján is szűrhetsz, hogy a felhasználó aktív volt-e a randi app-on az elmúlt 72 órában.

Az alkalmazás letöltése és az alapvető szolgáltatások használata díjmentes, azonban, ha azt szeretnéd látni, hogy a választottad elolvasta-e az üzidet, azért már fizetni kell.

Mi szól a Coffee Meets Bagel mellett?

 • Az alkalmazásunk limitálja az általad kedvelt felhasználók számát napi 5-re, így nem kell attól tartanod, hogy megcsömölsz a temérdek felhasználótól 1 nap leforgása alatt. Plusz kétszer meggondolod a választásodat, mert a korlátozás miatt jobban áttekinted a profilokat.
 • Több nő használja az alkalmazást, mint férfi. De ez miért is jó? Nos, ez inkább a férfiaknak kedvez főleg, hiszen nem kell sok más sráccal versenyezniük, viszont a nők így jobban meg tudják válogatni, hogy kikkel randizzanak. A kevesebb néha több. 😊
 • Egyezés esetén 7 nap áll rendelkezésre, hogy információt cseréljetek és randit egyeztessetek. Ez kiküszöböli a „ki tegye meg az első lépést”, illetve a „melegítsük fel a káposztát” taktikát.

Mi szól a Coffee Meets Bagel ellen?

 • Kevesebb lehetőség az egyezésekre: mivel csak maroknyi profil áll a rendelkezésünkre naponta, hosszabb időt vehet igénybe a megfelelő partner megtalálása, mint mondjuk a Tinder esetében.
 • Nincs asztali verzió.
 • Kevés felhasználó van az alkalmazásban, így kevesebb a lehetőség arra, hogy megfelelő minőségű randit hozzunk létre.

Happn

A Happn másként működik, mint más társkereső alkalmazások. Ez a fajta legjobb társkereső app csak azokat az embereket mutatja, akik általában véve ugyanazon a helyen voltak vagy vannak, mint te.

Lássuk, mik az előnyei ennek a társkeresőnek:

 • A véletlenszerű találkozók ismét lehetségesek. Megláttál egy vonzó férfit a helyi benzinkúton? Az app feldobhatja neked, mint potenciális randipartnert, és máris megismerdhettek.
 • A Happn megnehezíti a csalók és a robotok számlázását. Mivel Facebook-fiókkal kell rendelkezned az alkalmazás használatához, így jobban kiszűrhető a hamis profil.
 • A helybéli kötődések megkönnyítik a csevegést. Sokkal könnyebb egy olyan dologról elindítani egy beszélgetést, amit mindketten ismertek, például a helybéli kisboltokat, ahol egy házsártos öreg néni dolgozik és mindig csak zsörtölődik.

Oké oké, ez mind szép és jó, de milyen plusz dolgokat rejthet még a legjobb társkereső app-om? Például hangüzeneteket és Spotify dalokat is tudsz küldeni a csevegés során. Akár állapotot és tevékenységet is beállíthatsz az alkalmazás segítségével, ami szintén előrébb viheti az ismerkedési folyamatot.

Lássuk a hátrányokat is:

 • Az alkalmazás a fizikális közelségre törekszik, nem pedig az egyének érdekeire, értékeire, vagy személyiségbeli egyezőségére. Ha azonban több háztömbnyire laksz az igaz szerelemtől, sajnos ebben az alkalmazásban nem lesz lehetőségetek megismerkedni.
 • Kisvárosokban hamar elfogynak a lehetőségek.
 • Kellemetlen, ha már randiztál valakivel, és utána a következő randid alkalmával összefutsz vele ismét, csak nem Ő a partnered ezúttal. Ez kellemetlen szituációkat szülhet, és fennáll annak a lehetősége is, hogy a felhasználók nem kívánt és nem biztonságos találkozásokat tapasztalhatnak.

A randizás nem egyszerű tevékenység, ezért is próbáltunk neked segíteni, hátha ezen alkalmazások egyikével Te is megtalálod vagy megtaláltad már az igazit. Az igények és kívánságok különböznek, tehát nem minden alkalmazás lesz megfelelő mindenki számára. Mielőtt elkezded a keresgélést, érdemes lehet mélyebben beleásni magad, hogy mik a tapasztalatok, mennyire tartósak az online kialakult kapcsolatok, valamint mennyire biztonságos a különféle alkalmazások használata.

Neked mik a tapasztalataid? Szerinted melyik a legjobb társkereső alkalmazás?