Legjobb iOS játékok 2020

Legjobb iOS játékok 2020

Legjobb iOS játékok 2020

Nincs is annál jobb, mikor otthon pihensz, bebújsz a meleg ágyadba és szinte nem is csinálsz egész nap semmit. Sőt, még az eső is esik és teljesen úgy érzed, hogy ezt a napot csak így élheted túl. Ilyenkor nagyon hasznos társad lehet a legjobb ios játékok 2020-as lista. Igazán felemelő érzés lehet egy ilyen napon megmenteni a világot az iPhone-od segítségével, esetleg felépítened egy gyümölcsöző birodalmat vagy életed legjobb focimeccsét lejátszani. Az iOS rendszerére szinte minden nap 50-100 új játék érkezik, ami a játszható játékok lehetőségének a számát szinte a végtelenre emeli a Te szemszögedből. Miért bújnád az applikációs boltot a legjobb iOS játékok kiválasztásához, amikor mi már be is fejeztük számodra ezt a feladatot? Dőlj hátra, helyezd magad kényelembe – íme a legjobb iOS játékok 2020-as lista, amit 2-3 percen belül végig tudsz görgetni!

1. Snipers vs Thieves: Zombies!

A Snipers vs Thieves alkotói egy újabb őrült játékot álmodtak meg, amelynek mindenképpen itt a helye a legjobb iOS játékok 2020-as listáján. Most nem egyszerűen tolvajokra kell vadásznod mesterlövészként, hanem zombikra, akik az agyadat akarják! Ja, várj nem, ezek nem olyan fajta zombik, ők is sokat fejlődtek és modern célokat tűztek ki maguk elé, így egy dolgot akarnak tőled: pénzt. Naná, hogy ez nem tetszik neked, szóval egy dolgod lesz: megvédeni vagyonodat a modern zombikkal szemben. De mit fogsz kezdeni a vagyonoddal? Újabb és hatékonyabb fegyvereket fogsz vásárolni, amikkel még hatékonyabban fogsz mészárolni! A játékban vannak fizetős lehetőségek is, de az ingyenes verzió is igen szórakoztató.

2. Animal Crossing: Pocket Camp

Te is imádod az építős, menedzselő játékokat? Mit szólnál hozzá, ha ezt összekötnénk neked a cukiság maximális szintjével? Az Animal Crossing: Pocket Camp pontosan az említett két dolgot ötvözi.

Készíthetsz vidámparkot, zenei fesztivált, szinte bármit, amit csak elképzelsz a lehető legcukibb környezetben! A játékban rengeteg mikro tranzakció található, így azoknak nem igazán ajánljuk, akik rendszeresen szeretnek túlköltekezni.

3. Angry Birds 2

Ha nem ismered az Angry Bird franchise-t, akkor van egy rossz hírünk számodra: nem a 21. században élsz. Az Angry Birds szinte futótűzként szerzett népszerűséget a világban és nyilván nem szeretnék beérni ennyivel, így elkészült az Angry Birds 2. A háború folytatódik a malacok és a dühös madarak között, akik úgy érzik, csak úgy tudják leigázni a malacbirodalmat, ha fejjel, dühösen beléjük repülnek.

1. kép – Az Angry Birds a legjobb iOS játékok 2020-as lista dobogós helyezettje

Hát, nem hiába nem hívják a játékot „Clever Birds”-nek. A játékélmény és a formula szinte ugyanaz, mint a korábbi verziókban, de a kalandok teljes mértékben megújultak!

4. Homicide Squad: New York Cases

Te is szereted a bűnügyi sorozatokat és játékokat? Akkor ezt garantáltan imádni fogod! Bújj egy New York városbéli nyomozó bőrébe, és oldd meg a legszaftosabb bűnügyeket, miközben igazságot szolgáltatsz a városnak. A játék alapját az izgalmas fejtörők és még izgalmasabb esetek képezik, mindenképpen érdemes kipróbálnod.

5. Undead Horde

A legjobb iOS játékok 2020-as lista egyik kiemelkedő szereplője az Undead Horde. Bújj a gonosz szerepébe és irányíts egy hordányi rosszfiút az emberiség ellen! Az Undead Horde remekül ötvözi az RPG, a stratégiai és a hack and slash játékok különböző elemeit. Igaz, hogy a játék közel 2000 forintba kerül, de úgy gondoljuk, hogy a játék okozta élmény mellett ez egy igen elenyésző költség.

6. Asphalt 9: Legends

Te is imádod az autóversenyzős játékokat? Az Asphalt 9: Legend akkor a legújabb kedvenced lesz. Több mint 60 különböző kocsit gyűjthetsz össze a játékban, ami már önmagában se hangzik kis munkának. Sebaj, legalább biztos, hogy egy ideig leköt majd a játék, hisz célok mindig lesznek.

7. Call of Duty: Mobile

Úgy gondoljuk, hogy a Call of Duty franchise-nak mindenképpen itt a helye a legjobb iOS játékok 2020-as listáján. Szinte senki se gondolta volna, hogy lehetséges, de íme itt van: Call of Duty iPhone-on.

A játék telefonon is ugyan azt a nagyszerű játékélményt nyújtja, mint a többi platformon: új fegyvereket szerezhetsz, eliminálhatod ellenségeidet, játszhatsz társaiddal. A játék amúgy meglepően jól működik telefonon is, mindenképpen érdemes kipróbálnod.

8. Fortnite

A legjobb iOS játékok 2020-as lista egyik kiemelkedő szereplője lett a Fortnite. A franchise meghódította a világot a lövöldözős játékok területén, és a legjobb, hogy most az iPhone felhasználókat is célkeresztbe vette. A játék teljesen ingyenes, úgyhogy ne habozz sokáig és vágj bele a Fortnite világának felfedezésébe!

9. Civilization VI

A Civilization franchise sok régi játékosnak ismerős lehet, annak idején a stratégiai játékok alapjait helyezte le és éveken keresztül koronázatlan királya volt a kategóriának. A játék iPhone-on 10 dollárba kerül, ami igazán soknak tűnhet érte, de megéri a beruházást. Az irányítás hihetetlenül egyszerű, a játék tartalma pedig szinte végtelen, nem hiába kérnek el érte a fejlesztők több mint 3000 forintot. Ha egy hosszútávú, tartós kalandra vágysz, akkor mindenképpen megéri megvásárolnod a Civilization IV-t.

A legjobb iOS játékok 2020-as lista esetében próbáltuk úgy összeállítani a játékokat, hogy mindenkinek kedvező legyen a felhozatal. Természetesen, a legjobb játékok személyenként változhatnak, így ami neked érdekes lehet másoknak nem lesz az 😊. Te milyen iPhone játékokkal szoktál játszani? Van esetleg olyan a listánkon, amivel jelenleg is játszol?