Legjobb film letöltő oldalak 2020

Legjobb film letöltő oldalak 2020

Legjobb film letöltő oldalak 2020

A legjobb film letöltő oldalak 2020-as lista megszületésének egyetlen célja volt: olyan oldalakat szerettünk volna összegyűjteni, ahol garantáltan megtalálod, amit szeretnél letölteni ráadásul ezt 100% biztonsággal teheted meg. Manapság már nincs szükség CD-kre és DVD-kre ha filmeket szeretnénk átmásolni eszközeink között, sőt már a letöltésre se úgy van igény mióta létezik HBO GO és Netflix.

Azonban bármikor előfordulhatnak olyan esetek, amikor mégis szükségünk lehet egy jó kis egész estés film letöltésére. Lássuk tehát, melyik programok kerültek fel a legjobb film letöltő oldalak 2020-as listánkra!

1. Archive.org

Az Archive.org talán a legnagyobb digitális könyvtár. Az egyik legjobb ingyenes letöltő oldal, ha filmeket, e-könyveket vagy weboldalakat keresel, itt szinte bármit megtalálsz. Több mint 362 milliárd archivált anyagot tartalmaz az oldal, amit még elolvasni is őrületes, nemhogy tárolni. Bátran ajánljunk az oldalt, ha régebbi típusú filmeket szeretnél letölteni.

2. YouTube

A YouTube-t senkinek se kell bemutatni, a világ legismertebb oldala, ahol több milliárd videóanyagot tudunk megnézni és letölteni. Tökéletes választás lehet azok számára, akik esetleg nem szeretnénk pénzt áldozni a Netflix-re vagy HBO GO-ra.

1. kép - A legjobb film letöltő oldalak 2020-as listánkon természetesen a YouTube is helyet kapott
1. kép – A legjobb film letöltő oldalak 2020-as listánkon természetesen a YouTube is helyet kapott

3. Antmovies.tv

Az Antmovies.tv egy viszonylag új weboldal, amely filmek letöltését és nézését is egyaránt lehetővé teszi a látogatók számára. Több ezer órányi videóanyag lett feltöltve a weboldalra, így szinte bármit megtalálhatnak rajta a felhasználók rövid keresését követően. Az Antmovies.tv a legjobb film letöltő oldalak 2020-as lista egyik legfiatalabb jelöltje lett.

4. Putlockerbox.com

A Putlockerbox.com külföldön egy igazán nagy népszerűségnek örvendő oldal. Hasonlóan az előző jelöltekhez, szinte itt is bármit megtalálhat a felhasználó. Külön piros pont az oldal fejlesztőinek, hogy még a filmekhez tartozó IMDB értékelést is láthatjuk, ami igazán hasznos lehet, ha épp azon gondolkodunk, mit nézzünk meg este párunkkal összebújva.

5. Vimeo

A legjobb film letöltő oldalak 2020-as lista egyik közismert befutója a Vimeo lett. Nagyon sok hasonlóság fedezhető fel a YouTube és a Vimeo között, ami nem véletlen, hiszen egymás riválisaiként is tekinthetők. Ha esetleg bármilyen oknál fogva a YouTube-n nem találod meg a keresett filmedet, akkor mindenképpen érdemes felmenned a Vimeo-ra is, hiszen nem veszíthetsz semmi egy pár perces kereséssel.

6. Ncore

Hazánk első számú torrent oldala, amely évek óta ugyanazt a minőséget nyújtja felhasználói számára. Megbízható források, felülvizsgált és nagyszerűen kategorizált adatok. Az Ncore sajnos továbbra is meghívásos alapon működik a felhasználóknak, azonban vannak „nyílt napok”, amikor szinte bárki regisztrálhat a torrent oldalra. Mindenképpen érdemes nyitott szemmel járnod, ha nem is fogod rendszeresen használni az oldalt, akkor is ajánlott egy regisztráció beszerzése.

7. Korean Film Archive

A Korean Film Archive azok számára lesz igazán hasznos film letöltő oldal, akik a korai filmek szerelmesei. Szerencsére az összes oldalon megtalálható film rendelkezik angol felirattal, így csupán egy dolgod maradt: kiválasztani egy klasszikus koreai filmet és megnézni! A legjobb film letöltő oldalak 2020-as lista legkülönlegesebb jelöltje lett a Korean Film Archive.

8. Retrovison

A legjobb film letöltő oldalak 2020-as lista utolsó jelöltje a Retrovison lett, ami igazán klasszikus, retro filmek gyűjtőhelyeként ékeskedik az internet világában. Legyen szó kaland filmekről, vígjátékokról, old-school horrorról vagy drámáról a Retrovison nem fog csalódást okozni, ha a régi filmek megszállottja vagy.

Reméljük nagy segítségedre lesz a legjobb film letöltős oldalak 2020-as lista és adtunk 1-2 jó tippet, ahol beújíthatod filmes forrásaidat! 😊