Legjobb Konvertáló Program Online 2020

Legjobb Konvertáló Program Online

Legjobb Konvertáló Program Online

A legjobb konvertáló program online listát azért hoztuk létre, hogy megkönnyítsük konvertálási feladataidat. De mikor is lehet előnyös a legjobb konvertáló program online megkeresése?

  • nem szeretnél időt és energiát vesztegetni egy program letöltésével
  • nem olyan eszközön dolgozol, ahova szívesen feltelepítenél egy új konvertáló programot
  • konvertálási feladatod nem túl összetett, így az online megoldás is 100%-ban alkalmas lehet

Cikkünkben most 5 online megoldást gyűjtöttünk össze, amelyek garantáltan segítségedre lesznek online konvertálási feladataidban. Lássuk tehát a jelölteket!

1. Converito

A programot ITT tudod elérni. A Convertio egy teljesen ingyenes online konvertáló, szinte az összes, populáris formátumot megfelelően tudja átkonvertálni legyen szó AVI, FLV, SWF vagy CAVS-ről. Ezen felül a program még képes HD videók konvertálására is minőségi veszteségek nélkül. A konvertálási folyamat közben lehetőséged nyílik a videó szerkesztésére is, például:

  • megváltoztathatod a videó ratio-t és minőségét
  • kiválaszthatod a szükséges codec-et
  • forgathatod, tükrözheted a képeket

A Convertio szinte egyetlen negatív tulajdonsággal se rendelkezik, hiszen mindent teljesít, amit elvárhatunk egy programtól: ingyenes, jól használható, online. A felsorolt jellemzők után nem is meglepő, hogy a Convertio lett a befutó a legjobb konvertáló program online listánkon.

2. Online Video Converter

A programot ITT tudod elérni. Az Online Video Converter talán annyival marad el egy picit a Converit-tól, hogy kezelhetőségét tekintve ici-picit bonyolultabb, de még így is tökéletesen fogják tudni használni akár teljesen kezdő felhasználók is. A program konvertálási fájlformátumok területén nem ismer korlátokat, szinte bármilyen népszerű formátumot tud kezelni, mint például AVI, MOV, MP4, MKV; MP3, WMA, FLAC. 

1. kép - A legjobb konvertáló program online lista egyik legjobb befutója: Online Video Converter
1. kép – A legjobb konvertáló program online lista egyik legjobb befutója: Online Video Converter

A konvertálás során lehetőség nyílik a felbontás illetve a hangsáv módosítására, valamint a fájl méretének tömörítésére is. Egyetlen apró hátránya a programnak, hogy a formátum támogató funkció egy picit limitált, de ezt leszámítva tökéletesen ellátja a feladatait.

3. ConvertFiles

A programot ITT tudod elérni. A ConvertFiles az előző 2 jelölthöz képest kicsit kevesebbet tud, de ez talán még szerethetőbbé teszi. A ConvertFiles tökéletesen azt a feladatot látja el, ami miatt létrehozták: fájlok konvertálása. Legyen szó videó vagy hangfájlról, dokumentumról vagy archívumról a program bármit képes átkonvertálni egészen 250 MB-ig. Letisztult, egyszerű felhasználói felülettel rendelkezik, ami nem nyújt arra lehetőséget, hogy módosítsuk a fájlokat konvertálás közben. Összeségében tökéletes választás lehet számodra is, ha gyorsan szeretnél valamit átkonvertálni egy kiválasztott formátumba bármilyen jellegű további változtatás nélkül.

4. Zamzar

A programot ITT tudod elérni. A legjobb konvertáló program online lista során nem csupán a funkcionalitás játszott fontos szerepet, de a program felhasználhatósága is. Így került fel listánkra a Zamzar, amely igaz, hogy limitált funkcionalitással rendelkezik, azonban kezelhetőség terén nincs párja. Fájlok kiterjesztése tekintetében több mint 120 különböző fájlformátummal tud dolgozni és a konvertálandó fájl hossza nem lehet több mint 10 perc. Ahogy említettük, a program nem rendelkezik olyan módosítási eszközökkel, mint a korábbi jelöltek, azonban így is nagyszerű lehetőségeket nyújthat konvertálási feladataidnál.

5. Online-Convert

A programot ITT tudod elérni. A legjobb konvertáló program online listánk utolsó jelöltje az Online-Convert lett. Legyen szó hanganyagról, videóról, képről, dokumentumról vagy archívről a program nem ismer határokat. Az Online-Convert nagy előnye, hogy nem csupán számítógépedről tudsz felrakni média fájlt, de akár linket vagy Google Drive elérhetőséget is megadhatsz. Vágás, forgatás, tükrözés, videó és hang codec kiválasztása, hang és videó minőség javítása – az említett funkciókkal mind büszkélkedhet az Online-Convert. Igazán jó választás lehet, ha 1080p minőségű videókat szeretnél konvertálni bármilyen jellegű hiba nélkül. Nyilvánvalóan, ennyi pozitív tulajdonság után muszáj, hogy legyen valamilyen negatív is, ez pedig az Online-Convert esetében a kusza felhasználói felület és az oldalon megjelenő rengeteg reklám lett, összeségében azonban még így is pozitív mérleget tudhat magáénak.

Ahogy Te is láthatod a legjobb konvertáló program online lista során igyekeztünk olyan jelölteket bemutatni, amik funkcionalitás illetve felhasználási lehetőségek területén is kiemelkedtek. Döntésed előtt jelöld ki a számodra legfontosabb kritériumokat, ezután pedig nem is lesz más dolgod, mint rákattintani a tökéletes jelölt elérhetőségére!