Legjobb Animék

Legjobb animék

Legjobb animék

Tudni szeretnétek, melyek is a legjobb animék, sőt mi több, minden idők legjobb Animéi? Míg az amerikai rajzfilmek kalandról és akcióról szólnak, vagy fura gyerekekről, akik fura dolgokat tesznek, a legjobb animék ennél sokkal mélyebbre ásnak és sokkal több mögöttes tartalommal rendelkeznek, melyek felfedezésre várnak.

Az animék világában semmi sem lehetetlen, ha elég keményen küzdünk, hogy elérjük a célunkat, el is fogjuk érni azt! Tartsatok velünk, hogy együtt derítsük ki, melyek is a legjobb animék!

Világszerte több millió anime fan létezik, csak úgy, mint az amerikai rajzfilmeknek, grafikus novelláknak, és így tovább. Mivel az anime fanok tábora csak nő és nő folyamatosan, nyilván ők is tudni szeretnék, melyek a legjobb animék, így összeszedtük a Top 5 Animét, hogy megmutassuk.

5. Fullmetal Alchemist: Brotherhood

Az egyik legjobb felnőtteknek szóló anime sorozat a Fullmetal Alchemist: Brotherhood két testvér keresését mutatja be, ahogy a filozófus kövét keresik egy az elhunyt édesanyjuk újra élesztésére tett sikertelen próbálkozás után, melynek során deformálódott is.

Tapasztalataink szerint ez a sorozat képes fenntartani az érdeklődést mind a 64 epizódja alatt, és teljesen korrekt élményt tud nyújtani. Csak ajánlani tudjuk!

4. Dragon Ball

A Dragon Ball sem hiányozhat legjobb animék listánkról, hiszen mindenki legalább már hallotta a címet, de sokan emlékezhettek még rá gyerekkorból is. Nos az animék fellendülésével a Dragon Ball is nagyot lendült, a régi rajongótábora szinte újjáéledt, sőt még tovább nőtt és úgy fest, jelenleg milliós nagyságrendű.

A történet egy rendkívüli erőkkel rendelkező, Goku nevű kisfiú kalandjaira összpontosít, aki 7 sárkánygömböt keres. Ezek a gömbök, ha összegyűjtik őket egy kívánságot teljesítenek annak, aki birtokolja őket. A többi pedig már a popkultúra része. 😉

3. Pokémon

Nos, mit mondhatunk Ash Ketchum és partnere, Pikachu legendás kalandjairól, akik sok régióban utaznak, remélve, hogy Pokémon mestereknek tartják őket, amit még nem tudunk amúgy is? Bár sem művészetileg, sem történet nézőpontból sehol sem lesz a Pokémon soha a legnagyobb anime nevekhez képest, mégis olyan elterjedt lett világszerte, és annyian ismerik és szeretik, hogy kiérdemelte a 3. helyezést a legjobb animék listánkon.

2. Future Diary

Az egyik legérdekesebb története amit valaha anime történelemben láthattunk a Future Diary-nak van.

Röviden a történet főhőse kap egy naplót, mely képes megmondani a jövőt, és 11 másik szereplővel kerül harcba érte egy olyan csatában, melynek győztese istenné válik.

Csodásan hangzik, nem igaz? 🙂

1.Death Note

Ez a széria meglehetősen sötét, minden estre Japánban megszavazták minden idők legjobb animéjének. Nem csoda, szerintünk is eszméletlen egy animéről van szó, tele ármánnyal, cselszövéssel, és annyi fordulattal, hogy az ember nem tudja hová kapkodja a fejét. Egy dolgot azonban kiemelnénk, mely megkülönbözteti a többi animétól, s a rajongók ezt találhatják a legérdekesebbnek benne, hogy a főszereplő nem a tipikus jó srác, nem a sztereotipikus hős képét festi le előttünk. Az a tény, hogy ez a sorozat olyan erkölcsi mélységekbe ereszkedik, ahová kevés másik mer, tagadhatatlanul a legfőbb oka, hogy elképesztőnek és lehengerlőnek találjuk az egész művet.

Nem kell hát meglepődni, hogy a mi legjobb animék listánkon is az első helyezést érte el.

Ez lenne hát a TOP 5 listánk, amennyiben észrevételetek, megjegyzésetek lenne, a komment szekcióban szívesen várjuk őket! 🙂