Legjobb Android YouTube Letöltő Applikációk 2021

1. kép - A legjobb Android YouTube letöltő applikációk egyik jelöltje: TubeMate

1. kép - A legjobb Android YouTube letöltő applikációk egyik jelöltje: TubeMate

A legjobb Android YouTube letöltő applikációk igen hasznosak lehetnek, ha Te is szeretnél Android operációs rendszerű okostelefonodra letölteni 1-1 igazán érdekes és hasznos videót a jól ismert videó megosztó portálról.

Valószínűleg Te is tisztában vagy vele, hogy a YouTube semmilyen formában nem támogatja az ilyesfajta letöltést, azonban mindannyian kerülhetünk olyan helyzetbe, amikor muszáj lementenünk egy fontos vagy vicces videót.

Éppen ilyen célból született meg a legjobb Android YouTube letöltő applikációk 2021-es listánk, ahol most megmutatunk neked néhány szuper applikációt, amik segítenek megoldani a letöltések problémáit (mint a korábbi legjobb YouTube Mp3 konverterek)

1. YouTube Go

A YouTube Go tökéletes választás lehet azon Android felhasználók számára, akik nem rendelkeznek csúcskategóriák készülékekkel, hiszen az applikáció minimális konfigurációs elvárásokkal rendelkezik.

A program segítségével a YouTube videók letöltése szinte gyerekjáték, bármilyen felhasználói korosztály tökéletesen elsajátíthatja a program működését szinte percek alatt.

Az applikáció egyetlen hibája, hogy kizárólag a YouTube felületéről segít nekünk letölteni a videókat, így más platformoknál példásul Instagram vagy Facebook nem fogod hasznát venni.

Összefoglalva a YouTube Go tökéletesen teljesíti azt a feladatot, amiért létrehozták, de többre ne számíts tőle!

2. Videoder

A Videoder a legjobb Android YouTube letöltő applikáció 2021-es lista egyik kiemelkedő jelöltje lett. Az applikáció segítségével streamelhetsz és letölthetsz egyaránt szinte bármelyik jól ismert platformnál, sőt akár a videó minőségét is megválaszthatod és teljesen ízlésednek megfelelően egyedire szabhatod a program megjelenését. A felsoroltak már önmagukban is igazán lenyűgözők, de itt nem ért véget még a jó tulajdonságok listája.

A Videoder a kimagasló letöltési sebességet is támogatja, rendelkezik beépített éjszakai móddal és videó lejátszóval is. A program nem elérhető a Google Play Webáruházban, azonban a készítők hivatalos oldaláról bármikor letöltheted. Nyilvánvalóan ennyi pozitív tulajdonság után lesz valami hátul ütője is a programnak, ezek pedig az alkalmazáson belüli reklámok lesznek.

Természetesen lehetőséged van megszabadulni tőlük, amennyiben hajlandó vagy egy kisebb összeget áldozni a Videoder prémium csomagjára.

3. TubeMate

Ha valamilyen oknál fogva nem jöttek be az előző jelöltek, akkor mindenképpen próbáld ki a TubeMate-t. Funkcionalitását tekintve szinte 100-ban megegyezik a Videoderrel, azonban talán a felhasználói felülete egy kicsit barátságosabb lehet.

1. kép – A legjobb Android YouTube letöltő applikációk egyik jelöltje: TubeMate

Az applikáció egyik további nagy előnye, hogy akár MP3 formátumban is képes letölteni a YouTube videókat, azonban ezekben az esetekben szükséged lesz egy MP3 konvertáló program is.

A TubeMate hasonló negatív tulajdonsággal rendelkezik mint a Videoder: reklámok. Természetesen, ezt nem róhatjuk fel a fejlesztőknek, valahogy nekik is fedezniük kell a program fejlesztésébe ölt időt és energiát 🙂

4. Dentex YouTube Downloader

A legjobb Android YouTube letöltő applikációk 2021-es listán nem sok olyan jelöltet találunk, akik nem rendelkeznének beépített reklámokkal, azonban ez alól kivétel lesz a Dentex YouTube Downloader. Egyszerű és praktikus, reklámmentes felhasználó felülettel rendelkezik, ami tökéletesen vezeti a felhasználót a letöltés utolsó pillanatáig.

A Format résznél lehetőséged nyílik kiválasztani, hogy milyen minőségben és formátumban szeretnéd letölteni az általad kiválasztott videót. Nem utolsó sorban a Dentex segítségedre lehet akkor is, ha kizárólag a hangsávokat szeretnéd kiexportálni 1-1 YouTube videó alól.

5. InsTube

Amennyiben nem csupán YouTube videók letöltésére alkalmas Android applikációt keresel, akkor az InsTube-ot mindenképpen érdemes kipróbálnod. Twitter, Instagram, Facebook, Vimeo és így tovább – 100%, hogy egyik oldalon sem fog csalódást okozni a program ha letöltésre kerül a sor. A letöltés előtt lehetőséged nyílik megválasztani a letölteni videó minőségét, sőt akár megoszthatod a videódat más InsTube felhasználókkal is.

Az applikáció teljes mértékben személyre szabható, így akár a privát szekcióban elrejthetsz olyan videókat is, amelyeket nem szeretnéd, hogy mások lássanak, továbbá úgy alakítod a felhasználó felületet, ahogy csak szeretnéd.

A korábbi jelöltekhez hasonlóan az InsTube ugyan úgy beépített reklámokkal rendelkezik, amiket semmilyen módon nem tudsz kiiktatni, de hát tudod mit mondanak, valamit valamiért 🙂

Neked van jól bevált Android YouTube letöltő applikációd? Ha igen, Te mit használsz jelenleg?