Legjobb power bank

Akár egy zsebméretű akkumulátort szeretnénk a már meglévő kütyüink mellé, vagy egy nagy teljesítményű power bank-et, mellyel laptopunkat is tölthetjük, abban mind egyetérthetünk, hogy ezek az apróságok nagyon hasznos kiegészítői mindennapjainknak. Így nem csoda hát, ha ezek között is a legjobb power bank az, mait keresünk.

Az általunk összeállított legjobb power bank listán található összes készülék rengeteg elektromos kütyüt képes feltölteni, de ezzel nyilván mi is tisztában vagyunk, hisz ez az elsődleges funkciójuk. A lényeg, hogy a legjobb power bank készen álljon, ha mindennapos használatban az eszközeink lemerülnek. Ez konkrétan életmentő lehet a XXI. században.

Mivel a hordozható töltők manapság nagyon is elterjedté váltak, ezért pontosan az ellenkezője merült fel problémaként: túl nagy lett a választék. A legjobb power bank listánkat az akkumulátor kapacitásának,  biztonságnak és  kis méretnek a bőséges erőforrásokkal való egyensúlya alapján alkottuk meg. Ezen kívül figyelembe vettük azt is, hogy az adott készülék mennyire kompakt, mekkora a kapacitása, valamint laptop-kompatibilisek-e.

És hogy sose csökkenjen 0%-ra a töltöttségi szint, lássuk hát a listánkat! 🙂

  1. A legerősebb power bank: Anker PowerCore

Ha a legjobb power bank alatt a legerősebbet értjük, akkor biztosan szóba kerül – vagy mind hallottunk már – az Anker nevet. Ez egy hatalmas, 20,100 mAh akkumulátorral ellátott töltő, ami azt jelenti, hogy többször is fel tudjuk tölteni vele a telefonunkat, vagy a tabletünket, mielőtt újra kellene töltenünk a power bank-et.

1.ábra: Anker PowerCore

A készülékhez nagy sebességű töltés is tartozik, ha PowerIQ-t vagy VoltageBoost-ot használunk. Nem fogjuk tudni azonban használni a Qualcomm QuickCharge technológiáját, de még így is csodálatosan jó arra, amire kitalálták: tölti az eszközeinket út közben.

 

  1. A legjobb power bank iPhone-ok számárra: Mophie Powerstation Plus XL

A Mophie Powerstation Plus XL az iPhone és az iPad számára tervezett legjobb power bank (az új iPad Pro 2018 termékcsaládon kívül), és ennek több oka is van. Beágyazott Lightning kábellel van ellátva, amit lehetetlen elveszítenünk, illetve ebből adódóan villámcsatlakozón keresztül tölthetjük eszközeinket, sőt vezeték nélkül is tölthetjük magát a power bank-et bármilyen Qi töltővel. így már meg is van minden, amire egy Apple felhasználó vágyhat, nem igaz? 🙂

2.ábra: Mophie Powerstation Plus XL

Ez a 10 000 mAh teljesítményű power bank puha anyaggal lett ellátva, és egyszerre két eszközt tölthetünk fel vele. Az egyiket a 10W USB-A porton keresztül, a másikat pedig az integrált Lightning töltővel. Az Androidosok nem igazán veszi khasznát ennek a power bank-nek értelem szerűen, bár az USB-A porton keresztül még mindig segíthetünk barátainknak, ha szükség lenne töltésre.

 

  1. A legvékonyabb power bank: Xiaomi 10,000mAh Power Bank Pro

A Xiaomi olyan technológiával is rendelkezik, melyekre nem is számítottunk, beleértve az audio és hordozható töltőket is. Mindet érdemes megtekintenünk, eléggé érdekfeszítők! 🙂

A 10 000 mAh-ás Power Bank rendkívül jó eredményekkel rendelkezik mind a hordozhatóság, mind a töltési potenciál tekintetében. Míg kétségkívül nem a leggyorsabb töltő, képes volt feltölteni egy Google Pixel 2-est mindössze 2 óra alatt. Szerencsére elég diszkrét is a kialakítása, hogy bárhová magunkkal vihessük.

3.ábra: Xiaomi 10,000mAh Power Bank Pro

Manapság nem megy ritkaság számba, hogy a power bank egy töltőkábellel érkezik, de nagyra értékeljük, hogy ez olyan gondossággal készült, hogy mind a mikro USB, mind az USB-C felhasználók számára ugyanazzal a kábellel illeszkedjen. Ez kétség kívül egy nagy plussz pont a legjobb power bank listánkon. 🙂

 

  1. A legjobb power bank sok porttal: MAXOAK 50,000mAh

Lehet, hogy nem ez a leginkább hordozható töltő a listán, de sok porttal rendelkezik, így egyszerre több eszközt is feltölthetünk vele, ami elég jól tud jönni egy utazás, vagy kirándulás során. Olyannyira jó, hogy a laptopokat, a telefont és a táblagépet is rádughatjuk tölteni, amennyiben szükségessé válik.

4.ábra: MAXOAK 50,000mAh

Egyszerre hat készüléket csatlakoztatható rá, és valljuk be, hogy 50 000 mAh kapacitással eléggé tápos, hogy képes legyen ellátni feladatát. Tehát ha sok a technikai kütyü körülöttünk, akkor ez lehet a legjobb power bank választás. 🙂

 

Reméljük élveztétek ezt a kis ismertetőt is, ha észrevételetek, tapasztalatotok, netán kérdésetek lenne, nyugodtan írjatok nekünk a komment szekcióba!