Legjobb online ruhaboltok

Mohito Anya-lánya kollekció

Mohito Anya-lánya kollekció

Legjobb online ruhaboltok

A legjobb online ruhabolt kiválasztásakor elsősorban figyelembe kell venni, hogy milyen stílus vonz minket a legjobban. Női ruhák esetében bizton állíthatom, hogy az egyik legfontosabb tényező (az ár mellett) az egyediség, hiszen nem találkoztam még olyan nővel, aki annak örült, hogy egy neki tetsző ruhadarab minden második lányon megtalálható.

Ebből a szemszögből vizsgálva a legjobb online ruhaboltokat, megpróbáltunk olyan üzleteket keresni, amik többféle stílusirányzatnak is megfelelhetnek.

  1. Mohito

A legjobb online ruhabolt kategóriánk első helyezettje a Mohito ruhamárka lett. Amellett, hogy elegáns és kényelmes ruhákat kínálnak a női vásárlónak, számtalan egyedi öltözködési megoldást nyújtanak akár kislányos anyukák részére is – a honlapon „Little princess” megnevezés alatt található.

Mohito Anya-lánya kollekció
1. kép – Mohito Anya-lánya kollekció, Little Princess

Az oldalon főleg azok találják majd még az elképzeléseiknek megfelelő ruhákat, akik szeretik az üzleti, hivatalos, ám egyben lazább ruhákat is. Számtalan ruhakombinációt tudsz kialakítani magadnak az oldal hatalmas kínálatának köszönhetően.

Ezen felül kiegészítőik is alkalmazkodnak életstílusodhoz – akár egy stílusos hátizsákkal is feldobhatod üzleti kinézeted!

2. Sin-say

Ha Te is szereted a limitált kiadású ruhadarabokat, akkor neked is a Sin-say lesz a kedvenced a legjobb online ruhabolt kategóriában! Ez a fiatalos ruhamárka rendkívül egyedi, de egyben mégis egyszerű kínálattal rendelkezik – pólóik többnyire nagyon hasonló jellegűek, ám mintáit tekintve sokféle lehetőség közül választhatunk. Te is szerettél régen Barbie-val játszani? Esetleg Pindúr Pandúrok-on nőttél fel? Ha vonzanak a hasonló témájú kollekciók, akkor itt biztosan meg fogod találni a neked tetsző ruhadarabokat!

Sin-say Ruhabolt
2. kép – Sin-say Ruhabolt

Az árakat tekintve ez a márka egy kicsit olcsóbb, mint a Mohito, habár származásukat tekintve mindkét márka egy lengyel cégtől, az LPP. S. A.-tól indult.

3. Reserved

Ha hasonlóságot vélsz felfedezni a Mohito és a Reserved ruhái között, az nem a véletlen műve! Ahogy a Sin-say és a Mohito is, ez a ruhamárka is Lengyelországból származik, így nem csoda, hogy ő is megkapta a kiemelkedő 3. helyet a legjobb online ruhaboltok között.

A Reserved márka inkább a klasszikus, szolid ruhadarabokat preferálja, tehát ha Te is szereted a tipikus 80-as évek fazonú ruhákat, akkor ezt a márkát is szeretni fogod! Természetesen itt sem maradhatnak el hagyományosnak tekinthető irodai, mindennapi és alkalmi stílusú ruhák, ám anyagukat vagy kisebb kiegészítőiket tekintve ezek a darabok is különlegesnek mondhatók.

Reserved Ruhabolt
3. kép – Reserved Ruhabolt

Emellett ez az üzlet már a férfiakat is célba vette – ezen az oldalon már akár párodnak is tudsz egy stílusos inget vagy pulóvert vásárolni. 😉