Legjobb külföldi rendelős oldalak 2020

Legjobb külföldi rendelős oldalak 2020

Legjobb külföldi rendelős oldalak 2020

Legjobb külföldi rendelős oldalak 2020

Ki ne szeretne külföldről rendelni? Az internet világában szinte már nincsenek távolságok és korlátok, manapság sokkal gyorsabban, kényelmesebben és egyszerűbben szerezhetünk be mindenféle kütyüt az otthonukba. Pontosan emiatt sokkal inkább felértékelődnek a legjobb külföldi rendelős oldalak, mint korábban.

Teljesen mindegy, hogy egy telefontokot, egy okosórát, egy új ruhát esetleg nyakláncot szeretnénk rendelni, az alábbi dolgokban mindenképpen biztosak szeretnénk lenni:

  • a termék úgy nézzen ki, ahogy a képen látható
  • a termék leírásában szereplő adatok legyenek relevánsak, ne átvételkor derüljön ki róla, hogy abszolút nem tudja kielégíteni igényeiket
  • a vásárlás folyamata legyen egyszerű, gyorsan tudjunk keresni a termékek között
  • az egyik legfontosabb tényező: biztonságos fizetés. A legjobb külföldi rendelős oldalak 100%-ban garantálják számunkra, hogy bankkártya adatainkat maximális biztonsággal kezeljék
  • szállítási idő: ha 5 munkanap van feltüntetve, ne legyen belőle 35. Szeretnénk releváns, megbízható infókat kapni a termékek szállítási idejéről

A felsorolt tényezők alapján igyekeztünk most számodra is összeállítani a legjobb külföldi rendelős oldalak 2020-as listáját. Lássuk tehát, kiknek sikerült felkerülni a listánkra!

1. Gearbest

A Gearbest előkelő helyezést ért el a legjobb külföldi rendelős oldalak 2020-as listánkon. Bármilyen tech kütyüről legyen szó, például okosóra, telefon, fülhallgató, bluetooth hangszóró, mindenképpen érdemes meglátogatni a webáruházukat 1-2 érdekes promócióért. A választék nagysága szinte hihetetlen, rengeteg jó cuccot lehet találni, sokszor olyat is, amiről nem is hallottunk hazánkban. A termékek minőségét tekintve nem nagyon lehet találkozni hamisítvánnyal, a beszállítók többsége igyekszik valóban megfelelni az európai elvárásoknak és igényeknek. A Gearbest-en lehetőségünk van Paypal-on keresztüli fizetésre, ami hatalmas piros pont a webáruháznak, hiszen ezzel is biztosítják számunkra a biztonságos vásárlást. Az oldalon jellemző, hogy mindig ki tudsz fogni 1-1 jó akciót, amit akár ingyenes szállítással is megfejelnek a beszállítók nagyobb promóciók idejében, szóval mindenképpen érdemes böngészni az oldalt akár napi szinten 10-15 percig.

2. Aliexpress

Az Aliexpress szintén nagyon jó választás lehet, amennyiben olcsón szeretnénk rendelni Kínából vagy európai raktárral rendelkező kínai gyártóktól. A Gearbest-el ellentétben itt akár ipari termékeket is tud találni az ember, például otthoni olvasztó kemencét, lézervágót, 3d nyomtatót és így tovább. Sajnos az Aliexpress-ről már kevésbé mondható el az, ami a Gearbest-ről. Nem ritka, hogy a termékek késnek, mert rengeteg beszállító csak akkor kezdi el beszerezni a terméket, ha leadtad nála a rendelést. Hiába mutatja a felület, hogy raktáron van a termék, előfordul, hogy 20-30 nap múlva történik a termék feladása és utána még mindig rengeteg időt kell várni a megérkezésig. Sajnos az ilyen esetek után az ember kétszer átgondolja, valóban akar-e az Aliexpress-en rendelni. Nyilván, ezek ritka esetek, de előfordul. Alapvetően a weboldal még mindig az egyik legnagyobb piactér és mindenképpen érdemes itt vásárolni, de vásárlás előtt szükséges a megfelelő tájékozódás, esetleg váltani 1-2 szót az eladóval, hogy picit jobban megismerjük a hozzáállását. Korábban amúgy már írtunk a legjobb Aliexpress termékekről, érdemes megnézned, hogy milyen termékeket ajánlatottunk 😊.  Egy szó mint száz, az Aliexpress a legjobb külföldi rendelős oldalak 2020-as lista 2. helyezését kapta nálunk.

3. Wish

A legjobb Wish termékekről már több cikkünk is született korábban és nyilvánvalóan úgy éreztük, hogy érdemes megemlítenünk az oldalt a legjobb külföldi rendelős oldalak 2020-as listánkon is. A Wish hazánkban is nagy népszerűségnek örvend, mivel hatalmas kínálattal rendelkezik és általában őrületesen olcsón lehet vásárolni termékeket. 1000 Ft-ot kreatívabban el se tudnál költeni a Wish-en kívül. Nyilván, az olcsó húsnak híg a leve, és ezt néhány kellemetlen rendelés után megtanulja az ember. Nagyon-nagyon alaposan utána kell járni mindennek rendelés előtt, mert nem ritkák az alábbiak:

  • soha meg nem érkező rendelés, amit már előre kifizetünk
  • annyira olcsó árak, amik nyilván csak a pénzlehúzásról szólnak
  • akciók, amelyek nem is léteznek, direkt magasabb áron áraznak az akció előtt

Személy szerint a csapatunkban, mi inkább inspirálódásra szoktuk használni a Wish-t, majd a rendeléseket inkább más, megbízhatóbb weboldalakon adjuk le, ahol sokkal jobb tapasztalatokkal rendelkezünk, ettől függetlenül mindenképpen érdemes néha felnézni az oldalra 1-2 őrült ötletért.

4. eBay

Az eBay-t szinte senkinek se kell bemutatni, közismert online piactér, nem igazi webáruház. Teljesen olyan mint hazánkban a Jófogás, emberek adhatnak-vehetnek termékeket egymás között, de természetesen megjelennek a rendes eladók is, akik üzletszerűen árulják termékeiket. Alapvetően az eBay talán a legeurópaibb weboldal az összes közül, látszik, hogy nem a kínai eladókra tervezték, nyilvánvalóan az évek alatt nagyon sok kínai árus megjelent az oldal népszerűségének köszönhetően, ezért mindenképpen érdemes vásárlás előtt meggyőződni arról, hogy kitől is vásároljunk és milyen minőségben. A weboldal támogatja a Paypal fizetési módszert, így biztonságosan tudunk rajta keresztül vásárolni, ami igen nagy nyugalmat adhat. Szinte bármit megtalálhatunk rajta, akár ipari termékeket is, de alapvetően a szórakoztató elektronika-divat cikkek érhetők el túlnyomó többségben. Ha esetleg most szeretnéd kezdeni az internetes, külföldi vásárlást, akkor az eBay mindenképpen egy jó kezdő lehetőségként jelenhet meg.

5. Banggood

A legjobb külföldi rendelős oldalak 2020-as lista 5. helyezését a Banggod oldal kapta meg. A Banggood alapvetően az Aliexpress-re hasonlít, de mégis sokkal inkább felhasználó közeli. Először is, lehetőségünk van Paypal-al történő fizetésre, ami mindig nagy előny.

1. kép -a legjobb külföldi rendelős oldalak 2020-as lista 5. helyezettje

Nem nagyon vannak hamisítványok, az eladók valóban igyekeznek a lehető legrészletesebben feltölteni termékeik leírását, ebben nagyon hasonlít a Gearbest-re. Előfordulhat, hogy készlethiány jelentkezik 1-2 eladónál, de alapvetően gyorsan szállítanak rendelést követően. A rendeléseinket a legtöbb esetben nyomon követő kód segítségével tudjuk felügyelni, így mindig tudjuk, merre járhat csomagunk. Nagyon jó kis weboldal, ami az évek alatt felemelkedett a legjobb külföldi rendelős oldalak közé is, mindenképpen érdemes egy pillantást vetni rá.

Ahogyan Te is láthatod, a külföldi weboldalakról történő rendelés manapság sokkal egyszerűbb és kényelmesebb, mint például 5 évvel ezelőtt. Mindenképpen javasoljuk neked is, hogy próbáld ki a külföldi oldalakról történő rendelést, de mindig győződj meg arról, hogy megbízható forrásokon, megbízható embereknél költöd el a pénzed!