Legjobb körömerősítő 2020

Legjobb körömerősítő 2020

Legjobb körömerősítő 2020

Ha akril géllakkot használsz, előfordulhat, hogy a körmöd egy idő után gyenge és törékeny lesz. A köröm erősítő egy olyan erősítő lakk, amely segíti visszanyerni körmöd legjobb formáját. Azonban első sorban tudni kell, még mielőtt hozzálátunk a nagy kereséshez, hogy mit kell keresni a termék vásárlásakor. A legjobb körömerősítő a száraz, sérült és egyenetlen körmöket célozza meg, miközben megakadályozza a további törést, sérülést.

A körömsérülés rengeteg dologtól függhet. A körömrágás vagy a gél leszedése (remélem, Te sosem szeded le) vagy az akril használata a körmök sérüléséhez vezethet. A terhesség és az öregedés szintén befolyásolja a köröm állapotát, néha egyenetlenné vagy törékenyebbé téve őket. Azonban elegendő mennyiségű víz elfogyasztásával és kézkrém használatával sokat segíthetünk, nemcsak a bőrünk, hanem a körmök állapotán is. Figyelem! A túlzott kézmosás kerülendő, mivel ez kiszáríthatja a körmöket.

A legjobb körömerősítő cikk pont azért született meg, hogy olyan terméket vagy termékeket találjunk, amelynek célja a gyenge körmök erősebbé tétele. Egy jó körömerősítő tele van tápláló összetevőkkel, amelyek segítik a törékeny és sérült körmöket helyreállítani. Az összetevők termékenként változhatnak. A köröm erősítők jellemzően tartalmazza az alábbi összetevők egyikét: etil-acetát, butil-acetát, nitrocellulóz, valamint toszil-amid-formaldehid gyanta. Ezen összetevők nagyban hozzájárulnak a köröm erősítéséhez.

Ha Te is hasonló problémákkal küszködsz, rendszeresen használj körömerősítőt, például körömlakkot. Alaposan nézd meg a márka használati utasítását a választott szer használatának részleteivel kapcsolatban. A köröm erősítő alapozóként is szolgálhat, hogy meghosszabbítsa a manikűr életét, ami egy plusz bónuszt jelent a körömerősítő használata mellett.

Te is kíváncsi vagy már a legjobb körömerősítő termékre? Nézzük a listát.

1. React Max Satin

Ez a termék a körmöket természetes kinézetű szatén felülettel látja el, miközben erősíti és növeli azok rugalmasságát. Segítséget nyújt a repedezettség ellen, mindemellett simává varázsolja a köröm felületét. Ezen felül rendkívül hasznos tulajdonsága, hogy természetes körömlakk színe van.

A React Max körömerősítő alaprétege erős, rugalmas körmöket hoz létre, amelyek segítségével a kemény munka sem jelenthet akadályt. Nincs esély a köröm túlkeményedésére – ezek a maximális szilárdságú formaldehid-mentes készítmények akár 10 napig is viselhetők. Ha a legjobb körömerősítő szert keresed, a React Max biztosan teljeskörű védelmet fog nyújtani körmeidnek.

2. The ONE körömerősítő

Ez a körömerősítő garantálja, hogy megakadályozza a repedést és törést, miközben a körmöket idővel kondicionálja. Segíti a köröm megszilárdulását, illetve elősegíti a körmök fényesebbé és erősebbé válását. Szintén hatékonyan fedi el a repedéseket anélkül, hogy bármit éreznénk a köröm felületén – nem marad más, csupán a sima, puha felszínű köröm. Ennél a terméknél az árral sem lesz problémád, hiszen olcsón hozzájuthatsz, és az árért cserébe tökéletes körmöket fogsz kapni, viszont figyelj arra, hogy rendszeresen használd, mivel csak így fejti ki kondicionáló hatását.

3. Essie Strong Start alapozó körömlakk

Ez a köröm erősítő olyan összetevőket használ, mint a biotin és az E-vitamin a körmök megerősítésére, így keményebbek és egészségesebbek lesznek. Könnyen felvihető és kellemes textúrájú. Körömlakk alapozóként is tökéletesen szolgál, mivel reszelés nélkül is kiválóan segített a köröm kiegyenlítésében. A legjobb körömerősítő szert keresed? Szerintünk ez a termék megállja a helyét, ha a körmök töredezését szeretnéd megakadályozni.

1. kép – a legjobb körömerősítő lehet egyben alapozó is

4. OPI fedőlakk

Egyszerűen csak szép körmökre vágysz, mindenféle gél lakk nélkül? Ahhoz, hogy a körmeid sokkal jobban nézzenek ki, mindenképp próbáld ki ezt a terméket. A hosszú, erős növekedést biztosító körmök mellett ez a körömerősítő kettős hatású, mivel alaprétegként is szolgál, megakadályozva a foltokat és elszíneződést, miközben elősegítik a szín jobb tapadását.

Emellett a sárgulástól sem kell félned – az OPI fedőlakk erre az aprónak tűnő részletre is odafigyelt, így nem marad más, csak a gyönyörű, ápolt és tartós körmök.

5. Sally Hansen körömerősítő lakk

A Sally Hansen termékcsalád elég sokféle terméket foglal magába, így nem meglepő, hogy néhány különféle köröm erősítőt is kínálnak a meggyötört körmök erősítése érdekében. Extra széles keféje van, amely megkönnyíti az alkalmazását, valamint egyben pénztárca-barát is. Minden az előző társai, a Sally Hansen körömerősítő lakk is segítséget nyújt a repedezett körmök ellen – erősíti és megszilárdítja a köröm felületét, mindemellett sima körmöket kapunk.

Egy szó, mint száz, a köröm sokféle külső hatás miatt lehet töredezett vagy száraz, azonban lehet, hogy egyszerűen csak öregszel – bizony, csakúgy, mint a bőr és a haj, a köröm is mutathatja a kor jeleit. De ne aggódj! Számos alapvető vitaminokkal, ásványi anyagokkal és más összetevőkkel felturbózva ezek a termékek segíthetnek, hogy a körmeid visszanyerjék régi, ápolt formájukat.

Neked is gondjaid vannak a körmeiddel? Szerinted melyik a legjobb körömerősítő termék?