Legjobb szexpózok – Csempéssz újdonságot párkapcsolatodba!

A legjobb szexpózok

A legjobb szexpózok

A legjobb szexpózok megtalálása kiemelt fontosságú szerepet játszhat egy párkapcsolat életében. Az évek múlásával sok párkapcsolatnál előfordul, hogy rutinossá válik a szex, amivel alapvetően nincs is probléma, de időnként mindenkinek szüksége van egy kis újdonságra és változatosságra.

A legjobb szex pózok megválasztása a nőknek még fontosabb lehet egy párkapcsolatban, mivel az újdonság érzése sokkal nagyobb élményt vált ki bennük, mint a férfiaknál. Ráadásul a kísérletezés az élet más területein is bátorságra sarkalhat minket, így mindenképpen érdemes egy kis újdonságot vinni a hálószobába, hiszen csak nyerhetünk vele. Természetesen a legjobb szexpózok megválasztása előtt a legfontosabb az őszinte kommunikáció partnerünkkel és hogy ő is ugyan olyan kíváncsisággal vágjon bele az újdonságba, mint ahogy mi tennénk. Lássuk tehát a pózokat, amelyek kicsit feldobhatják a Te párkapcsolatodat is! Figyelem, ez a cikk kifejezetten női olvasóinknak fog szólni, így a pózok részletezése során is a női szerepek lesznek hangsúlyban! 🙂

1. Szemben az ágy szélén

A pozíció közben partnered az ágy szélén vagy egy székben ül, Te pedig szemben helyezkedsz el rajta. A pozíció tökéletes lehetőséget ad számodra, hogy a mozgások erejét és szögét kontrollád, ami nagyban segíthet megtalálni a számodra legizgatóbb pillanatot. Ha szeretnéd még izgatóbbá tenni a helyzetet partnered bátran használhatja ujjait a tested bármely pontján.

1. kép - A legjobb szexpozíciók - Szemben az ágy szélén
1. kép – A legjobb szexpozíciók – Szemben az ágy szélén

2. Kutyapóz

A legjobb szexpózok között természetesen említésre kerül a jól ismert kutyapóz is. De miért is jó? A kutyapóz helyzete tökéletes lehetőséget biztosít a mély behatolásra, így könnyedén tudja partnered stimulálni G-pontodat. Ha ez esetleg kevés lenne számodra, kérd meg párodat, hogy izgasson közben kezeivel is, a póz és a kéz együtt garantált sikert fog eredményezni!

2. kép - A legjobb szexpózok - Kutyapóz
2. kép – A legjobb szexpózok – Kutyapóz

3. Vasaló

A vasaló során az ágyon fekszel, lábaid egyenesek és a csípődet egy kicsit megemeled. Az póz közben érdemes nagy levegőt venned, ami még jobban fokozhatja az intenzív élményt.

3. kép - A legjobb szex pózok - Vasaló
3. kép – A legjobb szex pózok – Vasaló

4. Lovagló

Szintén egy jól ismert és kényelmes pozíció, amely egy kis módosítással teljesen feldobhatja a szexuális életedet. A módosított póz során térdeid teljesen felülre kerülnek szorosan partnered mellé, miközben ő a csípőddel további mozdulat csempészhet a pozícióba. Ne aggódj, az irányítást ezzel nem veszíted el, mivel Te vagy felül, így tökéletesen irányíthatod partnered pillanatait, ami még hosszabb együttléteket eredményezhet.

4. kép - A legjobb szex pózok - Lovagló
4. kép – A legjobb szex pózok – Lovagló

5. Ugró béka

Az ugró béka egy módosított kutyapóz, amely még mélyebb behatolást biztosíthat a kutyapózzal szemben, illetve lehetőséges ad egy kis pihenésre is, hiszen a felsőtested teljesen az ágyra kerül. Helyezz magad alá egy kis párnát, így még jobban tudsz relaxálni. Pihenés és élvezet egyszerre, hát nem nagyszerű?

5. kép - A legjobb szexpózok - Ugró béka
5. kép – A legjobb szexpózok – Ugró béka

6. Állj készen

A legjobb szexpózok egyik legizgalmasabb álló pozíciójáról beszélünk. Álljatok fel partnereddel és dőlj előre, míg partnered teljesen egyenes marad. Fontos, hogy a hajolásod mélyebbre kerüljön a csípőd vonalánál, így fogod tudni elérni a maximális hatást. A pozíció során a vagina fala beszűkül, ami fokozza a pozíció intenzitását és élményét. Természetesen a kezek szabadok végig, így kizárólag rátok van bízva, hogy használjátok őket!

6. kép - A legjobb szexpózok - Állj készen
6. kép – A legjobb szexpózok – Állj készen

7. Ülő talicska

A pozíció során partnered az ágy szélén vagy egy székben ül, fenekedet az ölébe helyezed, kezeiddel magadat támasztod a földön. Nyújtsd ki a lábad és próbáld kényelmesen elhelyezni, ez nagyban segíteni fog a tökéletes pillanat meg találásában. Tökéletes választás lehet, ha Te és partnered ugyanabban az intenzív élményben szeretnétek részesülni.

7. kép - A legjobb szexpózok - Ülő talicska
7. kép – A legjobb szexpózok – Ülő talicska

8. Pók

Feküdj le az ágyra, lábaid nyújtsd ki teljesen és öleld át vele partnered, miközben Te kapaszkodsz párod lábába. Ezután csak annyi dolgotok maradtak, hogy kezdjetek el együtt mozogni és találjátok meg a tökéletes élmény forrását! Igazán meghitt pozíció, hiszen ebben a helyzetben végig egymás szemébe tudtok nézni, ami még intimebbé teszi az egészet.

8. kép - A legjobb szexpózok - Pók
8. kép – A legjobb szexpózok – Pók

A legjobb szexpózok megtalálása nem bonyolult feladat, viszont a legfontosabb, hogy mindig csak olyat próbáljatok ki pároddal, ami mindkettőtök számára ugyanannyira izgalmas. Ahogy a párkapcsolat legtöbb területén, itt is a legfontosabb az őszinte és nyílt kommunikáció.