Legjobb ingyenes Steam játékok 2020

Legjobb ingyenes Steam játékok 2020

Legjobb ingyenes Steam játékok 2020

A Valve tulajdonában lévő Steam nagyon sok PC játékos játékforrása. A tökéletesen strukturált szerkezetének és a tonnányi újdonságainak köszönhetően, igen nehéz ellenállni a csábításának. Ráadásul nem kevés játék teljesen ingyenes és épp ez adta az ötletet hogy megszülessen a legjobb ingyenes Steam játékok 2020-as lista. Előzőleg amúgy már elkészültünk a Legjobb Multiplayer Játékok 2020-as listával is, kattints IDE a részletekért!

A legjobb ingyenes Steam játékok 2020-as lista kialakításánál különösen odafigyeltünk arra, hogy a lehető legváltozatosabb műfajú játékokból is felkerüljön a listára legalább 1 darab. Legyen szó akció, kártya, autóversenyző vagy lövöldözős játékról, a listánkon garantáltan fogsz kedvedre való jelöltet találni. Lássuk tehát a legjobb ingyenes Steam játékok 2020-as listánkat!

1. Brawlhalla

Ha Te is egy olyan PC játékos vagy, aki imádja a Super Smash Bro műfaját, akkor a Brawlhalla lesz az új kedvenced. A játék célja, hogy ellenfeleidet lelökd az igencsak dinamikus platformról, amiért pontokat kapsz. Akár 3 ellenféllel is szemben találhatod magad egyszerre, így igazán ügyesnek kell lenned, ha győzni szeretnél. A karakterek hetente cserélődnek a játékban, így próbálják a fejlesztők elérni, hogy szeretett karaktereidre költsd az összegyűjtött pontjaidat, ha mindig játszani szeretnél velük.

2. Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO)

Hát még szép, hogy a legjobb ingyenes Steam játékok 2020-as listáján helyet kap a Counter Strike család egyik közkedvelt tagja is. A játék 2012-ben került a piacra és még mindig rengeteg játékos szereti vele elütni az időt. Grafika ügyileg kicsit kezd eljárni az idő a CS:GO felett, de ez a játékélményben egy kicsit sem nyilvánul meg.

3. DCS World: Steam Edition

Ez a lélegzetelállítóan realisztikus harci szimulátor garantáltan téged is elvarázsol majd. A DCS World: Steam Edition igazán mély tanulási görbével rendelkezik, 100%-ban hosszan tartó játékélményt fog biztosítani neked is, mire minden kis apróságot elsajátítasz a repülőgéppel kapcsolatosan. Ez a játék nem azoknak való, akik pár óra játékidő után profik akarnak lenni valamiben.

4. Dota 2

A Dota 2 kizárólag Steam platformon játszható és úgy gondoljuk, hogy senkinek se kell bemutatni, aki egy kicsit is otthonosan mozog a MOBA játékok világában. A játékban egyszerre 2 db 5 fős csapat küzd meg egymással és a cél a másik csapat bázisának teljes megsemmisítése. A játék már az első perctől kezdve igen élvezetes tud lenni, de az igazi skill elsajátításához időre lesz szükséged. Szerencsére legalább azzal nem kell majd időt tölteni, hogy karaktereket szerezz meg, hiszen az összes játszható karakter elérhető az első perctől fogva.

Legjobb ingyenes Steam játékok 2020
1. kép – A legjobb ingyenes Steam játékok 2020

5. Paladins

A Paladins egy Overwartch és Team Fortress 2-höz hasonló lövöldözős játék, ahol 4 karakter típus játszható: élvonalbeli (tank szerű), damage dealer, support, illetve mellékkarakter. A játék több mint 30 játszható karaktert tartalmaz, ami garantáltan hosszú távú szórakozást fog biztosítani a játékosok számára.

6. Path of Exile

A legjobb ingyenes Steam játékok 2020-as lista egyik kiemelkedő szereplője a Path of Exile lett. Ha Te is imádtad évekkel ezelőtt a Diablo 2-öt, akkor mindenképpen javasoljuk, hogy próbáld ki a Path of Exile-t is. A játék során egy kiválasztott karakterrel fogsz a legkülönbözőbb kalandokban részt venni. Legyen szó hatalmas szörnyetegekről, elveszett kincsekről és csoportos bandázásokról, ez a játék egyikben sem fog csalódást okozni.

7. Shadowverse CCG

A Shadowverse CCG a legjobb ingyenes Steam játékok 2020-as lista legjobb kártyajátéka lett. Nem csupán remek logikai kikapcsolódást nyújt, de a különböző effektek és grafikai elemek is igen látványosra sikeredtek a játékban. Ha kicsit meguntad a Blizzard fejlesztésű Hearthstone-t, akkor a Shadowverse CCG egy igazán szuper alternatíva lehet.

8. World of Tanks Blitz

A World of Tanks széria valami elképesztő sikerre tett szert az elmúlt években a PC játékosok körében. Népszerűsége egyik alapja nyilván az ingyenes hozzáférés volt, de ez önmagában kevés lett volna az igazi sikerhez. 26 különböző csatamező és több mint 300 realisztikus tank biztosítja az önfeledt szórakozást a játékosok számára. Nem hiába, a World of széria az egyik legsikeresebb játékok listáját erősíti a Steam platformon.

9. Yu-Gi-Oh! Duel Links

A legjobb ingyenes Steam játékok 2020-as lista utolsó helyére egy régi klasszikust hoztunk el, ez pedig a jól ismert kártyajáték a Yu-Gi-Oh! Duel Links. 2017-es kiadása óta a játékban még mindig érkeznek új kártyák, így mindig sikerül felborítaniuk a fejlesztőknek az aktuális metát.

Te szoktál Steam-en játszani? Ha igen, melyik ingyenes játékokkal játszol? Esetleg volt olyan játék, amit mi lehagytunk, de Te mindenképpen megemlítenéd?