Legjobb férfi parfüm

Top 1 legjobb férfi parfüm

Top 3 legjobb férfi parfüm 1. helyezettje - Armani Code Giorgio Armani

A legjobb férfi parfüm kiválasztása nem egyszerű feladat, sőt sokan nem is értik a férfiak közül a fontosságát. Szerinted mennyi idő alatt tudsz attraktív lenni a gyengébbik nem számára?

5 másodperc.

Ennyire van csupán szükséged, hogy elvarázsold a kiszemeltedet 🙂 Persze ne értsd félre, szükség van a kémiára, megjelenésedre, humorodra, de egy gondosan kiválasztott férfi parfüm nagyon sokat tud segíteni. Egy új kutatás kimutatta, amikor a nők partnert választanak számukra, az egyik legfontosabb tényező, a férfi illata.

Férfi parfümök ingyenes szállítással
50 márka 1200 férfi illata, ingyenes szállításal a Parfümcenter-től!

Miért pont az illat? A válasz egyszerű: a nők igazi érzéki teremtések. Míg a férfiak a legtöbb esetben racionálisan választanak párt, a nőket az érzékeik viszik előre, mint például az illatok. Egy gondosan kiválasztott férfi parfüm sokkal többet tud adni a személyiségedhez, mint ahogy azt elsőre gondolnád. Tudni kell viselni az illatot és fontos, hogy olyat válassz, ami nem túl extrém, nem túl megosztó és a nagy többségnek bejön. Mi most összegyűjtöttük számodra, a top 3 legjobb férfi parfümöt, amelyekkel garantált sikereket fogsz elérni környezetedben.

Top 1 legjobb férfi parfüm – Armani Code Giorgio Armani

Top 1 legjobb férfi parfüm
Top 3 legjobb férfi parfüm 1. helyezettje – Armani Code Giorgio Armani

Az Armani Code-t Giorgio Armani 2004-ben indította útjára és sikere azóta is töretlen. Nagyon közkedvelt a férfiak körében, olyannyira, hogy 2006-ban megnyerte az év férfi parfűme díjat is. A két legfontosabb alkotóeleme a parfümnek, a citrom és a különleges bergamott. Ezeken a hozzávalókon kívül még megtalálható benne közepesen az oliva virág, csillagánizs és a guaiac fa. Enyhén, de érezhető benne a dohány füstös illata és a bőr természetes aromája is. Bátran ajánljuk bárkinek, aki szeretne kitűnni a tömegből ezzel az igazán egyedi parfümmel.

Top 2 legjobb férfi parfüm – Bvlgari Man in Black

Top 2 legjobb férfi parfüm
Top 3 legjobb férfi parfüm 2. helyezettje – Bvlgari Man in Black

Bvlgari 130 éves létezését ünnepelve, megalkotta az új Bvlgari Man in Black-et, ami nem más, mint az eredeti, 2010-es Bvlgari Man parfümük módosított változata. Az illatot úgy jelentette be a Bvlgari, mint egy testes és karizmatikus illat, amit a római Vulkán isten ihletett meg. Egy olyan különleges parfümről van szó, amely tényleg rendkívül erős és karakterisztikus illattal rendelkezik. A legjobb ebben a férfi parfümben, hogy az Armani Code-tól eltérően, nem annyira közismert, így ha emellett döntesz, garantáltan az egyik legjobb férfi parfümöt fogod választani, hiszen igazán ritkán találkoznak vele. Alkotóelemei között megjelenik az írisz, tubarózsa és a természetes dohány illata is. Az Armani Code-hoz hasonlóan a guaiac fa itt is megtalálható, továbbá tonka bab és benzoé is. Kitűnő választás lehet azok számára, akik energikus, vezető személyiségek.

Top 3 legjobb férfi pafüm – 1 million Paco Rabanne

Top 3 legjobb férfi parfüm
Top 3 legjobb férfi parfüm 3. helyezettje – Paco Rabanne 1 million

Top legjobb férfi parfüm listánk utolsó helyére egy nagyon populáris és közismert illatot választottunk ez pedig a 1 Million Paco Rabanne-től. Egy hihetetlenül friss és szenzitív parfümről van szó, tökéletes lehet bármilyen férfi számára, aki imádja a csábítást és flörtölést. A Paco Rabanne úgy teremtette meg ezt a parfümöt, mint egy luxus életérzést. Az arany abszolút mindent dominál a megjelenésében ezzel is érzékeltetni szerették volna, hogy az arany a mai modern társadalomban még mindig magas értéket képvisel, mint ahogy a parfümük. A parfüm alkotóelemei között megtalálható vörösnarancs, grapefruit, fahéj, rózsa és a menta is.

Reméljük sikerült cikkünkkel számodra is megtalálni, a legjobb férfi parfümöt. Próbáld ki bármelyiket a listánkról és írd meg kommentben, hogy mennyire jött át neked is az életérzés 🙂