Legjobb vírusírtó telefonra 2020

Legjobb vírusírtó telefonra 2020

Legjobb vírusírtó telefonra 2020

A legjobb vírusírtó telefonra kritikus döntés lehet az életünkben, hiszen az adathalászat és a személyes adatokkal történő visszaélés virágkorában élünk. Biztos Te is sokszor hallottál már esetekről, amikor hírességek telefonjait törték fel és kerültek ki kellemetlen képeik a világhálóra.

Nyilvánvalóan, ez még csak a jobbik eset, ha képeinket osztják meg, az máris sokkal problémásabb, amikor hozzáférnek bankkártya adatainkhoz és különböző jelszavainkhoz. Ha Te is szeretnéd elkerülni az ilyen végtelenül kellemetlen szituációkat, akkor mindenképpen szükséged lesz a legjobb vírusírtóra telefonra.

De mitől is lesz egy vírusírtó a legjobb telefonra?

 • 100%-ban ingyenes: listánkra kizárólag olyan jelöltek kerültek, ahol egy forintot se kell fizetned, ha élvezni akarod a maximális biztonságot telefonodon. Nincsen próbaidő, elfelejtett havi díj lemondás és így tovább – itt tényleg minden ingyenes.
 • Magas biztonsági szint: kizárólag olyan márkákat gyűjtöttünk össze, amelyek megbízhatóak a piacon. Mivel biztonságtechnikai applikációról beszélünk, ez nem az a pont, ahol bármilyen ismeretlen gyártó programját szívesen letöltenénk a telefonunkra.
 • Hatékony: a legjobb vírusírtó telefonra hatékonyan védi a készülékedet, miközben nem lassítja le annak teljesítményét. Számunkra ez is egy fontos kritérium volt, így nem kell attól félned, hogy a listában szereplő jelöltek teljesen tönkre vágják telefonodat.

Miután összegyűjtöttük a kritériumokat, elkezdtük kiszórni a korábban felkutatott jelölteket, így szűkítettük le a listánkat 4 jelöltre. Lássuk, kik maradtak bent!

1. Bitdefender Antivirus Free

A Bitdefender Antivirus Free 100%-os védelmet biztosít telefonodra és tabletedre egyaránt – legyen szó vírusról, spyware-ről vagy ransomware-ről. A program kezelése végtelenül egyszerű, csupán le kell töltened, elindítanod, megérinteni a Scan gombot és már el is kezdődik a telefonod feltérképezése. Az igazat megvallva, erre a funkcióra annyira nem is nagyon lesz szükséged, mivel az applikáció automatikusan ellenőrzi telefonod biztonságát minden egyes letöltést követően. Az applikáció nem tartalmaz böngésző és felhasználói fiók védelmet, de még így is az egyik legjobb vírusírtó telefonra. Természetesen lehetőséged van az előző funkciók használatára is, azonban ezen a szinten már fizetned kell, de még mindig ez a legolcsóbb megoldás, ha mindenképpen a fizetős opció mellett döntenél.

2. Avira Antivirus

Az Avira Antivirus valós idejű védelmet biztosít készülékeden a malwarekkel szemben. A program kifejezetten kiemelt figyelmet fordít a privát biztonságodra, mint például:

 • minden alkalmazásnál beállíthatod, hogy milyen típusú adatokat szeretnél megosztani
 • lehetőséged van lezárni legprivátabb applikációidat, hogy még véletlensül se tudjon máshogy hozzáférni
 • az applikáció lehetőséget biztosít annak ellenőrzésére, hogy korábban áldozatául esett e e-mail címed valamilyen adatlopásnak

További ingyenes tulajdonság az Avira Antivirus-ban, hogy napi 100 MB ingyenes VPN használatot biztosít annak érdekében, hogy böngészéseid a lehető legnagyobb biztonságban történjenek!

3. ESET Mobile Security & Antivirus

Ha egy univerzális megoldást keresel, az ESET applikáció lesz számodra a legjobb vírusírtó telefonra. A program rengeteg különböző funkcióval rendelkezik mint:

 • vírus és malware keresés
 • készülékek azonosítása GPS alapján
 • biztonságos webböngészés
 • adat halászattal szembeni védelem

Kitalálod, hogy melyik funkció a kedvencünk az ESET-nél? Hát a legutolsó! Az ESET-be épített adat halász védelem tökéletes partner lesz a biztonságos böngészéshez. Naponta több ezer ember adatait lopják el a különböző, álweboldalak, amivel szemben igen nehéz védekezni, de nem akkor, ha az ESET megoldását használod.

1. kép - A legjobb vírusírtó telefonra 2020-as lista kiemelkedő jelöltje:  ESET Mobile Security & Antivirus
1. kép – A legjobb vírusírtó telefonra 2020-as lista kiemelkedő jelöltje: ESET Mobile Security & Antivirus

Csapatunkban kifejezetten imádunk telefonon keresztül vásárolni, így mindenképpen hasznos lehet egy olyan program, amely megvéd minket az olyan weboldalak meglátogatásától, ahol csábítóak lehetnek az ajánlatok, de a valóságban nem is léteznek.

4. McAfee Mobile Security

A McAfee neve ismerősen csenghet számodra is, ha otthonosan mozogsz a vírusírtók világában. A márka önmagában is hatalmas sikerre tett szert az adatbiztonság világában, és pontosan ezért is került fel a legjobb vírusírtók telefonra listánkra is. De mitől is lesz jó választás a McAfee applikációja?

 • CaptureCam – a funkció segítségével egy fotó fog készülni arról a személyről, aki megpróbál belépni a telefonodba sikertelenül. Elég cool jellemző, nem?
 • Távoli törlés – a funkció segítségével akár távoli eléréssel is letörölheted telefonodról a legszenzitívebb adataidat is. Igazán hasznos lehet, amikor a telefonodat elhagyod vagy ellopják.
 • GPS elérés – a funkció segítségével elérhetővé válik az elveszett/ellopott telefon GPS elérhetősége.

Ha Te is szeretnél egy igazán megbízható programot, amely teljes körű biztonságot nyújt akkor is, ha telefonoddal bármilyen baleset történik, akkor a McAfee kitűnő választás lehet!

Ahogyan Te is láthatod a legjobb vírusírtó telefonra mindig kritikus és fontos döntés lehet, ezért is próbáltuk a lehető legmegbízhatóbb programokat összeszedni, hogy neked semmilyen további dolog miatt ne kelljen aggódnod!