Legjobb videó vágó program 2020

Legjobb videó vágó program 2020

Legjobb videó vágó program 2020

A legjobb videó vágó program kiválasztása nagyban megkönnyítheti a videózással töltött munkálatainkat (ahogyan a legjobb képernyő felvevő program is). A tökéletes vágások létrehozása sokak számára igen unalmas és időigényes munka lehet, ilyenkor tud sokat segíteni a legjobb videó vágó program megtalálása és használata.

Merülhet fel benned is a kérdés, vajon mitől lesz a videó vágó program a legjobb? Mire érdemes odafigyelni a kiválasztás során? Csapatunk 3 fontos aspektust emelt ki a legjobb videó vágó program 2020-as lista során:

  • Támogatott videó formátumok: a legjobb videó vágó programmal szemben esszenciális elvárás, hogy a lehető legtöbb típusú videó formátumot tudja támogatni. Legyen szó MP4, FLV, MOV, WMV, AVI, MKV vagy 3GP formátumokról, minél szélesebb a támogatottsági kör, annál többre értékeljük a programot is.
  • Szerkesztési lehetőségek: számtalan videó vágó program létezik már a piacon – online szerkesztő programok, ingyenes verziók illetve a jól ismert számítógépedre letölthető offline megoldások. Mindegyik típusnak megvan a maga előnye és hátránya, azt azonban érdemes kiemelnünk már az elején, hogy az online megoldások általában kevesebb lehetőséggel kecsegtetnek a videó szerkesztések területén.
  • Sebesség: a legjobb videó vágó program nem csupán szuper szerkesztési lehetőségeket biztosít a felhasználók számára, de még gyors is. A gyorsaság alatt azt érjük, hogy képes legyen a program gyorsan betölteni a vágandó videódat, szerkeszteni és exportálni is. Amennyiben ezek közül valamelyik nem teljesül, akkor bizony nem a legjobb videó vágó programot választottad feladataidhoz.

A fenti leírt feltételekre alapozva elkészültünk a legjobb videó vágó program 2020-as listával. Lássuk a jelölteket!

1. Filmora Video Editor

A Filmora az egyik legjobb választás lehet videó vágásra és szerkesztésre. A program támogatja a legtöbb, jól ismert videó, audio és képformátumot is. A Filmore legnagyobb előnye az egyszerűségében rejlik – nagyon sok felhasználó bátran veti magát bele a videó szerkesztés világába, azonban a piacon megtalálható programok komplexitása nagyon hamar kedvét szegi a lelkes kezdőknek.

1. kép - A legjobb videó vágó program 2020-as lista kiemelt jelöltje: Filmora
1. kép – A legjobb videó vágó program 2020-as lista kiemelt jelöltje: Filmora

A Filmora komplexitása és egyszerűsége szerethetővé teszi a programot kezdő és professzionális videó szerkesztők számára is. Mindenképpen javasoljuk, hogy próbáld ki a Filmora nyújtotta lehetőségeket!

2. VSDC Video Editor

A VSDC az összes olyan videószerkesztési lehetőséget tartalmazza, amelyre szükséged lehet a folyamat során, ezért is került fel a legjobb videó vágó program 2020-as listánkra. A program a videó vágás legösszetettebb részeinél is megállja a helyét, továbbá minden jól ismert formátumot támogat. Habár a VSDC Video Editor nem annyira jól ismert a videó vágó programok piacán, csapatunk bátran ajánlja, hiszen teljesen ingyenes és 100%-ban megállja a helyét bármilyen jellegű feladatnál.

3. Movavi Video Editor

A Movavi Video Editor mindenképpen egy értékes választás lehet, ha az előző 2 ajánlásunk valamiért nem volt számodra szimpatikus. Hasonlóan az előző jelentkezőkhöz, a Movavi is számtalan videóformátumot támogat és minden szükséges eszközt a kezedbe ad, ami egy tökéletes videóvágáshoz szükséges lehet. Tudod mi a legjobb az egészben? Az említett lehetőségeket teljesen ingyenesen kapod meg.

4.  FAVSOFT Free Video Joiner

Egy újabb teljesen ingyenes videószerkesztő program, amely méltó helyezést ért a legjobb videó vágó program 2020-as listánkon. Lehetőségekben itt sem lesz hiány legyen szó formátum támogatottságról vagy szerkesztési eszközökről. A FAVSOFT legnagyobb előnye elődjeivel ellentétben nem a sokrétűsége, hanem a sebessége. Hihetetlen gyorsasággal képes videókat betölteni, szerkeszteni és exportálni is, ráadásul nem is terheli annyira a számítógéped erőforrásait se, így ha megfelelő vassal rendelkezel, akár más tevékenységre is lesz lehetőség, miközben a program elvégzi a szükséges folyamatokat a tökéletes vágáshoz.

Ha Te is a sebesség megszállottja vagy, akkor a FAVSOFT Free Video Joiner lesz a legjobb videó vágó program számodra.

5. Weeny Free Video Cutter

A legjobb videó vágó program 2020-as lista utolsó jelöltje a Weeny Free Video Cutter lett. A program az előző jelöltekhez hasonlóan rendelkezik a szükséges formátum támogatottsággal és teljesen ingyen nyújt videószerkesztési lehetőségeket. Semmivel se tud kevesebbett, mint egy VSDC Video Editor, talán a megjelenése egy kicsit retro, de ez abszolút nem egy olyan probléma, amivel érdemes foglalkoznunk.

Számodra melyik a legjobb videó vágó program? Szerepelt a listánkon a jelölted?