Legjobb Tinder szövegek

A legjobb Tinder szövegek

A legjobb Tinder szövegek

A Tinder az elmúlt években óriási népszerűségre tett szert és a világ első számú társkereső applikációjává nőtte ki magát. Ha Te is szeretsz Tinderen keresztül ismerkedni, akkor nyilvánvalóan számodra is rendkívül fontos lesz a legjobb Tinder szövegek megtalálása. Az első benyomás a legfontosabb és kutatások szerint 6 másodperc elegendő ahhoz, hogy valakiről véleményt formáljunk.

Egy ütős bemutatkozó szöveg mindennél fontosabb lehet, ha szeretnél sikereket elérni. Nyilván ez a cikkünk leginkább férfi olvasóinknak szól, mi még mindig úgy hisszük, hogy a férfi dolga meghódítani a nő szívét. De honnan ismerhetőek fel a legjobb Tinder szövegek?

  • A legjobb Tinder szövegek eredetiek. Nincs helye a másolásnak, a betanult kliséknek.
  • A nyitásod legyen vicces, érdekes vagy izgalmas .
  • És a legfontosabb: kizárólag a kiszemeltednek szóljon!

A következő példák működnek, de fontos megjegyeznünk, hogy mindig a saját helyzetednek megfelelően alkalmazd őket. Ne lemásolni próbáld ezeket a szövegeket, inkább inspirálódj belőlük és alakítsd ki a saját legjobb Tinder szövegeidet. Lássuk tehát milyen ötletekkel tudsz hódítani 2020-ban!

1. Filmes idézetek és utalások

Ha látod a kiszemelted rövid leírásában, hogy milyen filmek iránt érdeklődik, az már fél siker lehet. Próbálj idézni vagy vicces sorokat összerakni a kiválasztott filmből, legyen ez a beugród! A lányok többsége imádja a Disney rajzfilmeket, így mindenképpen javasoljuk neked is, hogy kerülj képbe ezekkel a mesékkel. Ha esetleg nem vagy annyira oda a rajzfilmekért fogd fel úgy, hogy ez egy befektetés ahhoz, hogy megtaláld álmaid párját!

2. Játék a nevével

Szintén a legjobb Tinder szövegek között tüntethető fel, ha igyekszel aranyos és vicces szövegeket összerakni kiszemelted nevével kapcsolatosan. Ne értsd félre, nem kigúnyolni kell a nevét, hanem olyan kontextusba helyezned, ami aranyos lehet és szimpatikus.

3. Keresd a hasonlóságot a megjelenésetekben

Szintén jó belépő lehet, ha próbálsz hasonló külső jellemzőket felfedezni magadon és beszélgető partnereden. Neked is és neki is vannak feltöltve nyaralós képek, ahol mindkettőtökön látszik, hogy leégtetek a napon? Tökéletes! Pontosan ilyeneket kell keresned, máris megvan a közös téma!

A legjobb Tinder szövegek
1. kép – A legjobb Tinder szövegek kiválasztása fontos feladat lehet a párkeresés során

4. Vicces szexuális megjegyzések

Az ilyen nyitások mindig kockázatosak, hisz nem minden nő szereti, ha azonnal szexxel kapcsolatos megjegyzéssel bombázzák, azonban van, hogy ez is működhet. A humor ennél a bemutatkozási formánál kritikus pont lehet, semmiképpen se próbálj nyers és közönséges lenni, inkább próbálj burkoltan és viccesen szexuális jeleket küldeni.

5. Legyél részletes

Ez az egyik legegyszerűbb belépő, de mégis hatásos lehet, ezért is került fel a legjobb Tinder szövegek listánkra. Lényegében leírod viccesen és részletesen, hogy mit szeretnél csinálni a beszélgető partnereddel. Elhívod egy kávéra, hosszasan beszélgettek az aktuális politikai helyzetről, majd együtt megnézitek a Titanicot. Elég izgalmasan hangzik, igaz?

6. Kérdd meg, hogy dobjon be egy viccet

Az emberek szeretnek beszélni magukról és ez gyakran éppen elég ahhoz, hogy elinduljon egy beszélgetés akár Tinderen is. Nyiss egy egyszerű kérdéssel: „Melyik a kedvenc vicced? Elmondod?”. Ha megvizsgálod közelebbről ezt a bemutatkozót, szinte minden benne van, amire szükséged lehet: humor, kérdés, beszélteted a partnered és már ki is alakult a közös hang köztetek!

7. Kérdezd meg, hogy neki mi a Tinder szövege

Erről szól az egész cikkünk, vajon mik a legjobb Tinder szövegek? Egyszerűsítsd le a feladatod, ne azon törd a fejed, hogy neked hogyan kéne bemutatkozni, hanem a partnered hogy szokott nekivágni a feladatnak. Lehet nem lesz rá konkrét válasza, de neked ez is bőségesen elegendő lehet, hiszen Te magad se tudtad, hogyan is kezdj neki a feladatnak!

Ahogy Te is láthatod a legjobb Tinder szövegek nagyon változatosak lehetnek és sikerük is nagyban függhet kiszemelted stílusától is. Ahogy a cikk elején is javasoltuk, próbáld kialakítani a saját stílusod, teszteld a különböző belépőket és szép lassan fogod látni, hogy mi az, ami számodra a legjobban működik!