Legjobb szempillaspirál 2020

Legjobb szempillaspirál 2020

Legjobb szempillaspirál 2020

A legjobb szempillaspirál kiváló hosszúságot nyújt, vagy épp a szempillák térfogatát növeli meg, vagy esetleg szebben szétválasztják/göndörítik. Van, aki a szín miatt szereti, hiszen már nem csak fekete kivitelben találhatjuk meg a boltok polcain. Próbáltunk a legjobb szempillaspirál cikkünkben olyan szempontokat is vizsgálni, mint a vízállóság, csomóállóság. Tudtad, hogy léteznek hatékony elektromos szempillagöndörítők is? Azonban egy dologban biztos lehetsz: bármelyiket is választod, a hatás nem marad el: spirálod növelni fogja a pillák vastagságát és extra volument biztosít.

Kevyn Aucoin

A tubusos szempillaspirálok másabbak egy kicsit, mint a hagyományosak: míg a hagyományos szempillaspirál általában csak bevonja a szempillákat pigmenttel, a tubusosak meghosszabbítják az összes szálat. A legjobb szempillaspirál ebben az esetben extrém volument és hosszúságot épít ki még a legrövidebb szempillákon is.

1. kép – a legjobb szempillaspirál nem feltétlenül fekete

Langyos vízzel könnyedén eltávolítható, azonban a maszatolástól és csöpögéstől egyáltalán nem kell tartanod! Habár a termék ára nem épp az olcsó kategóriába esik, mégis érdemes neki egy esélyt adni.

L’Oreal Double Extension Beauty Tubes

Ennek a megfizethető tubusos szempillaspirálnak két előnye is van: nem kenődik el és könnyedén eltávolítható meleg vízzel. Ebben az esetben alapozásra sincs szükség, hiszen tartalmazza, így olyan, mintha két terméket kapnánk egy áráért.

Fontos megjegyezni, hogy először csak kis mennyiségben alkalmazzuk, mivel ellenkező esetben csomós lehet. Mindig finoman göndörítsd pilláidat a legjobb szempillaspirállal, hogy a leglátványosabb eredményt tudd elérni. TIPP: ferde szemceruza ecset segítségével a pillák gyökereire is szépen fel tudod vinni a terméket, így még elegánsabb lehet a szem vonala.

Urban Decay Perversion

Szintén egy kiemelkedő kategóriáról beszélünk: a márka azt állítja, hogy krémes, fekete pigmentekkel rendelkezik, amely meghosszabbítja a szempillákat. És valóban helytálló! Azonban fontos tudni, hogy a hosszabbító hatás sem utolsó szempont ebben az esetben, és a szempilláid volumene is kiemelkedő lesz. Az ecset szépen elválasztja a pillákat egymástól, így a csomósság kizárva!

Különleges összetevőinek köszönhetően (mézkivonat és tengeri kollagén) táplálja és hidratálja is szempilláidat.

Covergirl Lash Blast Volume

Fellélegezhetsz, hiszen a Covergirl Lash Blast Volume szempilla spirál már árban is tetszeni fog. Az állatvédők figyelmébe is ajánljuk a terméket, hiszen egyetlen állaton sem tesztelték.

Ha a célod a legjobb szempillaspirállal az, hogy a szempilláid hosszúak legyenek, akkor bizony megtaláltad a Neked való kozmetikumot. Tényleges hosszabbítás nélkül is elérhető ugyanaz a hatás, ráadásul sokkal olcsóbban. A szilikon kefe sörtéi is zseniálisan választják szét a szempillákat egymástól, szóval csomócsodásnak esélye sincs.

Maybelline a Colossal Spider Effect Mascara volum Express

Ha azt szeretnéd, hogy a pilláid ultravékonyak, teltek és mindemellett gyönyörű feketék legyenek, mindenképp a Maybelline termékét használd. A kúposan kialakított kefe lehetővé teszi a szempillák egyenletes elválasztását, valamint a krémes állag segít a kívánt hosszúság és méret elérésében.

A nevében is benne van: pókos külsőt fog eredményezni, de nem a rossz értelemben! Az elmosódás nem jellemző, ám az eltávolítás már kicsit nehézkesebb lehet. A legjobb szempillaspirál ezen terméke nem a természetességre, hanem az extrém külsőre törekszik.

Szóval, hogyan is találd meg a legjobb szempillaspirált? Erre a kérdésre nehéz a válasz, hiszen a piacon rengetegféle terméket találhatsz. Számtalan alkalmazási technika is létezik, ami továbbra sem könnyíti meg a döntést, így egyénenként eltérő lehet, kinek mire van leginkább szüksége.

Akárcsak a fejünkön lévő szőr, a szempillák is különböző textúrájúak és színűek, így valójában nincs olyan, hogy egy egyforma szempillaspirál. Szerencsére csak néhány kísérletre van szükség, hogy megtaláld az igazit, ezért is említettünk olyan szempillaspirálokat, amik kicsit drágábbak, de lehet, hogy épp az lesz a neked való.