Legjobb porszívó

A legjobb porszívó

A legjobb porszívó kiválasztása esetén figyelembe kell venni több, leginkább funkcionális opciókat, hiszen, ha épp egy 120 m2 ház tulajdonosai vagyunk nem mindegy, hogy mennyi idő alatt, és mennyire hatékony tudjuk elvégezni a házimunkát.

Éppen ezért esett a választásunk az alábbi készülékekre a legjobb porszívó kategóriában, mert ezek a porszívók képesek valamilyen plusz funkcióval segíteni a munkát.

BOSCH BBH32101 Flexxo Vezeték nélküli kézi porszívó

A BOSCH termékek alapvető megbízhatóságuk mellett mindig törekednek valami innovatívval előállni. Porszívók terén is sikeresen veszi fel a harcot más márkákkal szemben, ezen felül az árával is versenyképes maradt, ami nem utolsó szempont, ha az ember egy új porszívót szeretne vásárolni. Kényelmi funkcióját tekintve kiemelnénk, ahogy azt a neve is mutatja, hogy vezeték nélküli, tehát nem kell azzal vesződni, hogy esetleg a vezetékben bukdácsoljunk munkavégzés közben. 😊

1. kép –
BOSCH BBH32101 Flexxo Vezeték nélküli kézi porszívó

Rendkívül egyszerűen befér mindenhová, így a tárolása sem fog gondot okozni. A működési ideje kb. 50 perc, viszont mindössze 4-5 óra töltés után ismét alkalmazni tudjuk. A kárpittisztítás mellett a bútortisztításban is segítséget nyújt, köszönhetően a plusz „fejeknek”, emellett a tartálya sem apró a többi versenytárséhoz képest, így biztosítani tudja az állandó és színvonalas teljesítményt.

RP-01 Robotporszívó

Manapság elterjedőben vannak a robotporszívók, hiszen az ő üzemeltetésük a legegyszerűbb és legkényelmesebb. Az RP-01 robotporszívó kiváló választás azoknak, akik egy megbízható „társat’ keresnek a takarításban. Szerintünk az egyik legjobb ezekben a porszívókban, hogy nekünk nem kell fizikailag mozogni a tevékenység közben.

A készülék alkalmas porszívózásra, felmosásra, illetve porszívózásra és felmosásra egyszerre! Többféle tisztítási módjainak köszönhetően pedig a nehezen hozzáférhető területeket is képes megtisztítani.

120-140 percig is képes üzemelni, így a nagyobb házakba is nyugodt szívvel ajánljuk, akár lépcső mellé is, hiszen az érzékelői segítségével képes felmérni a helyzetét is, így nem kell attól tartanunk, hogy a kis porszívónk esetleg a fejünkre pottyan. 😊

2. kép – RP-01 Robotporszívó

Jelen esetben próbáltuk a „modernebb” kategóriákat megfogni a legjobb porszívók tekintetében, mivel a piacon százával találunk jelenleg is hagyományos porzsákos porszívókat, amik még mindig nem mondhatók elavultnak, viszont a vezetéknélküli kézi, illetve az RP-01 robotporszívó már határozottan az innovatív választások közé tartoznak. Könnyű kezelhetőségük miatt minden korosztálynak bátran javasoljuk, mert valóban nagy segítséget tudnak nyújtani.