Legjobb PDF konvertáló 2020

Legjobb PDF konvertáló 2020

Legjobb PDF konvertáló 2020

A számítógépek szinte esszenciális részei lettek az életünknek, szinte bármilyen tevékenységet tudunk rajtuk folytatni: dolgozunk, játszunk, filmezünk, videókat készítünk és a lista még mindig folytatódhatna. Azonban amikor munkára vagy tanulásra használjuk számítógépünket gyakran szükségünk lehet dokumentumok írására vagy PDF fájlok olvasására. Ezek a fájlok általában PDF vagy World formátumban szoktak rendelkezésre állni és előfordulhat olyan eset, hogy PDF kiterjesztésből kell átalakítunk egy fájlt például Word-be, ilyenkor lehet segítségünk a legjobb PDF konvertáló kiválasztása.

A PDF konvertáló programok olyan applikációk, amik segítségünkre lehetnek, hogy megváltoztassuk egy PDF fájl kiterjesztését. Az interneten rengeteg PDF konvertáló programot találhatunk, de egy átlagos, egyéni felhasználó nem szívesen fizet összegeket egy ilyen szolgáltatásért. Amire szükségünk van az egy megbízható, gyors, ingyenes PDF konvertáló, ami 100%-ban kielégít igényeinket ilyen téren.

De milyen is a legjobb PDF konvertáló?

  • támogat számtalan kiterjesztési formátumot: PDF, DOC, DOCX, PPT, PPTX, XLS, XLSX, ODT, ODS, ODG ezen felül még képi kiterjesztéseknél is tud segíteni mint JPG, PNG, TIFF és így tovább. Minél több formátumot támogat a program, annál inkább közelít a legjobb PDF konvertáló elismerés felé
  • minőségi konvertálást biztosít: az egyik legfontosabb szempont, hogy a program mindig kiváló minőségben végezze el a konvertálást például megőrizze ékezetes karaktereket, formázásokat bármilyen jellegű adatvesztés nélkül
  • gyorsan konvertál: az idő pénz, ezt Te is tudod. A mai világban senki se akar várni 20 percet egy PDF konvertálás miatt, gyors, hatékony PDF konvertálóra van szükségünk
  • felhasználóbarát megjelenés: nyilván nem csak a teljesítmény és a hatékonyság fontos, de szeretnénk könnyen és egyszerűen eligazodni a program funkciói között, így ez is egy fontos elvárás lesz részünkről

1. Wondershare PDF Converter

Amennyiben Te is a legjobb PDF konvertáló programot keresed, akkor bátran tudjuk ajánlani számodra is a Wondershare PDF Converter-t. Felhasználóbarát környezet biztosítja, hogy szinte bármilyen kiterjesztésre átkonvertálhasd PDF fájlaid. A formázás miatt egy percig sem kell aggódnod, a program minden esetben megtartja az eredeti betűtípusokat, képeket, így biztosítva 100%-ban tökéletes konvertálását.

A program lehetőséget biztosít PDF fájlok törésére, különböző fájlokat tud egy PDF-be tömöríteni, továbbá képes képformátumokat is szerkeszthető formátummá varázsolni. A  felhasználói élményeket tovább erősíti, hogy a programmal képesek lehetünk kommenteket és sticky note-kat is hozzáadni dokumentumainkhoz, ami igen praktikus tud lenni. A Wondershare PDF Converter több nyelven is elérhető, így rengeteg felhasználó szinte anyanyelvén vághat bele a program felfedezésébe.

2. GorillaPDF

Sajnos az ingyenes programoknak mindig az a hátránya, hogy csak limitált módon ingyenesek és egy idő után meg kell fizetni a minőség árát. A GorillaPDF egy viszonylag új PDF konvertáló program, így szinte a teljesség igénye nélkül lehet ingyenesen használni. A program online működik, így nincs szükséged regisztrációra, letöltésre, telepítésre – egyszerűen, azonnal készhez veheted. A GorillaPDF hihetetlen tempóban növeli népszerűségét és simán elképzelhető, hogy rövid időn belül az egyik legjobb PDF konvertáló program lesz. Az alábbi konvertálási lehetőségeket tudjuk elvégezni a program segítségével:

  • JPG -> PDF
  • PNG -> PDF
  • Word -> PDF
  • Excel -> PDF
  • PowerPoint -> PDF

A GorillaPDF ezen kívül segít a PDF dokumentumok biztonsági kódolásában is. Nagyon sok szoftver egy ilyen funkcióért kisebb összegeket kér el, de nem a GorillaPDF. Az applikáció igaz hogy online formában elérhető, de semmi ok a pánikra, 100%-ban maximális biztonsággal működik, SSL titkosítással rendelkezik és 24 óránként törlésre kerülnek a feltöltött dokumentumok.

3. Soda PDF Converter

A legjobb PDF konvertáló 2020-as listánk 3. helyezését a Soda PDF Converter csípte meg. A szoftver legnagyobb ismertetőjele, hogy szinte bárhol, bármikor, bármilyen eszközön képesek lehetünk PDF konvertálásra. A Soda PDF segítségével átalakíthatsz PDF fájlt Word, Excel, PowerPoint, HTML, RTF, TXT és JPG fájlokba. A program legnagyobb erőssége és szerethetősége a végtelenül egyszerű kezelési felülete. Csak ki kell választanod a fájlt, töltsd fel és válaszd ki, hogy milyen formátumba szeretnéd elvégezni a konvertálást és kész is vagy. Az applikáció ezen felül képes bescannelt dokumentumokat is beolvasni és átkonvertálni, azért ez is elég jó nem?

1. kép – a legjobb PDF konvertáló egyik nyertese – Soda PDF Converter

Az egyik legnagyobb időspóroló tulajdonsága a Soda PDF-nek, hogy képes akár több fájlt is egybe konvertálni, ami nagyon kényelmes tud lenni bizonyos helyzetekben. Nagyon szuper kis dolog az is, hogy program lehetőséget biztosít a digitális aláírás hozzáadására, ami az üzleti életben igen hasznos lehet.

A Soda PDF Converter 8 különböző nyelven érhető el a felhasználók számára: angol, német, francia, spanyol, portugál, orosz, japán, így szinte minden felhasználó megtalálja magának a leginkább preferált nyelvi beállításokat.

4. PDF Architect

A mérnökök közismertek a precizitásukról, szervezettségükről és eredményeikről és ez igaz a PDF Architect tulajdonságaira is. A program több mint 300 formátumot támogat konvertálás szempontból, képes szerkesztett dokumentumok megnyitására és digitális aláírás hozzáadására is. Ezen felül egyszerre két dokumentum szerkesztése is támogatott, ami nagyban megtudja gyorsítani munkafolyamatainkat. A program egyedüli hibája, hogy sajnos nem online alapú, így muszáj letöltened a számítógépedre, így nem olyan könnyen használható, mint például a Soda PDF Converter. Sajnos a PDF Architect egyelőre nem optimalizált telefonra, így számítógépen a legcélszerűbb használni. Természetesen, az applikáció képes a dokumentumok titkosítására és 8 különböző nyelven elérhető a felhasználói felülete.