Legjobb női okosóra 2021

Legjobb női okosóra 2021

Legjobb női okosóra 2021

A technológia és a divat keveredése napjainkban remekül megfigyelhető, viszont nem csak a csúcskategóriájú ruhadarabokra érdemes koncentrálni, hanem az egyéb kiegészítőkre is, mint például az okosórák. Nemcsak stílusos, de praktikus kiegészítője lehet viselője számára, akár mindennapi használatra is, hiszen megkönnyítik az ember életét, hogy minden értékes információ a rendelkezésünkre álljon. Bármilyen értesítés, üzenet érkezik az okostelefonunkra, azt az okosóránkon keresztül is gond nélkül láthatjuk, és ez még nem minden… Csapatunk a legjobb női okosóra megtalálása érdekében ismét egy informatív, és hasznos cikkel állt elő.

Apple Watch Series 5

Amennyiben mind a munkahelyeden, mind a sportolás alkalmával stílusos szeretnél maradni, az Apple Watch Series 5 készülék mindenképp alkalmas választás lesz. Ha az egészség iránt is elkötelezett vagy (ami talán manapság az egyik legfontosabb értékké vált), van egy jó hírünk: ez a legjobb női okosóra tartalmaz egy EKG alkalmazást, zajmonitort és edzéskövetőt annak érdekében, hogy még egészségesebben tudj élni, és nyomon is tudd magad követni.

Samsung Galaxy Watch Active2

A Samsung Galaxy Watch Active2 teljesen új szintre emeli az alváskövetés elemzését, és betekintést nyújt az alvás módjába. Emellett a stresszszint-figyelő funkció is elérhető. A legjobb női okosóra ezen típusa nem csak hasznos, de rendkívül csinos is: minden nő számára vonzó látványt nyújt, és kényelmes a viselete is. További előnye, hogy úgy lett kialakítva, hogy jobban megértsük fitnesz céljainkat, sőt, a magas vagy alacsony pulzusszám észlelésére is riasztást kaphat a karóra viselője.

Withings Steel

A kezedbe szeretnéd venni az irányítást az egészséged terén? A Withings Steel okosóra segítségével ez lehetséges! Zökkenőmentesen nyomon követheted tevékenységeidet, valamint az elfogyasztott kalóriákat is. Alvásfigyelő funkcióval is rendelkezik, sőt, felébreszt abban a pillanatban, amikor a legalkalmasabb számodra. Az akkumulátor töltés nélkül 8 hónapig is kibírja. Mindemellett egy gyönyörű külső társul a sok-sok hasznos funkció mellé.

Fitbit Versa Smart Watch

Ha a legjobb női okosóra megtalálása a cél, akkor az egyik fő szempont a külcsín. Nos, ebben az esetben szintén egy lenyűgöző darabról beszélünk: a rózsaszín arany színének köszönhetően egy különleges karóra tárul elénk. Azonban ennek az időmérőnek sokkal több kínálata van azon kívül, hogy gyönyörű külseje van, többek között nyomon követheted a napi tevékenységeidet, beleértve a pulzusszámot és az alvási stádiumokat. Attól függően, hogy milyen gyakorlatokat szeretnél elvégezni edzés/testmozgás közben, különféle edzésmódokra válthatsz, például futás vagy úszás, emellett rögzítheted az edzéseket. További kiemelkedő funkciói közé tartozik a több száz dal tárolásának és lejátszásának képessége, valamint a hívások és üzenetek fogadása. Elég menő okosóra, nem igaz?

Fossil Gen 4 Venture

A Fossil már évek óta a legkiemelkedőbb karórákat gyártja, és ez alól sem kivétel a Gen 4 Venture okosóra. Hölgyek számára a Fossil Gen 4 Venture különösen lenyűgöző: a beépített tevékenységkövetés, valamint a szöveges, hívási, közösségi üzenetek és e-mailek értesítései révén ez az óra kapcsolatban marad veled és a külvilággal és motiváltabbá tesz.

1. kép – a legjobb női okosórák közül a Fossil dizájnban is megnyerő

A heveder cserélhető, valamint a tárcsa is testreszabható, így a karóra megjelenését nyugodt szívvel igazíthatod a stílusodhoz.

Huawei Watch

Szereted a klasszikus luxus dizájnt? A Huawei ebben az esetben lenyűgöző kiegészítőd lehet: megjelenése elegáns, ezért inkább egy ékszerre emlékeztet, mint okoskarórára. A legjobb női okosóra funkcionalitása kiváló kell, hogy legyen, igaz? A Huawei ebben is tarol: értesítéseket kaphatsz a karórádra, ha üzeneted, hívásod érkezett, miközben nyomon követi az aktivitást és figyelemmel kíséri a pulzusodat.

LG Watch Style

Az LG Watch Style elsőre csak egy sima karórára hasonlít, ám egyszerre elegáns, és funkcionalitását tekintve remek szerkezet. Könnyű és vékony, pont ideális egy női csuklóra. A szép külső mellett lehetőséged van nyomon követni az edzettségedet, valamint szintén képes üzeneteket fogadni és üzeneteket írni. Sőt, a Google segítségét is kérheted.

Timex Women’s IQ+ Move Watch

Kövesd nyomon a lépésszámokat, a megtett távolságot, az elégetett kalóriát, az alvásodat és még sok más hasznos tevékenységet ezzel a legjobb női okosórával. Ez az elegáns hibrid óra stílusos analóg kialakítással és diszkrét okostelefon-csatlakozással rendelkezik. Az eredmény? Olyan lesz, mintha egy hagyományos karórát viselnél, miközben riasztásokat állíthatsz be, és telefonoddal vezérelheted kedvenc okosórádat.

Skagen Signatur Connected Hybrid

A ma készült okosórák sokkal stílusosabbak az elődeiknél. Mi sem jobb bizonyíték erre, mint a Skagen Signatur Connected Hybrid – nem véletlenül került bele a legjobb női okosóra 2021-es listánkba. Kifinomult külseje és számos intelligens funkciója még a legszkeptikusabb vásárlókat is meggyőzheti. Egy szó, mint száz: kiváló női kiegészítő, amely kiegészíti öltözeted, ugyanakkor diszkrét értesítést nyújt üzenetekről, hívásokról és e-mailekről, valamint nyomon követi tevékenységeidet.

Összefoglalva: rengeteg szebbnél szebb és okosabbnál okosabb női okosórát tudtunk volna még bemutatni, a lista végtelen. Számtalan lehetőséged van megtalálni a számodra legmegfelelőbbet, hiszen rengeteg különböző stílusú karóra áll rendelkezésedre, emellett a funkciók is kiterjedtebbek, mint valaha.