Legjobb női borotva 2020

Legjobb női borotva 2020

Legjobb női borotva 2020

Legjobb női borotva 2020

Sok nő preferálja még a mai napig a szőreltávolítás egyik legegyszerűbb formáját, a borotválást. Ha Te is ezt a módszert használod, akkor bizonyára tisztában vagy azzal, ha például egy már használt borotvával próbálod meg a szőrt eltávolítani. Az eredmény? Fájdalmas, égő, akár viszkető érzés, szőrbenövés, és még sorolhatnánk, mennyi problémával tud szembesülni az ember lánya borotválkozás közben. Habár rengeteg hibát tudunk elkövetni a folyamat során, mégis az egyik legalapvetőbb feladat a legjobb női borotva megtalálása, még mielőtt hozzáfognánk ehhez a nemes feladathoz.

A jelenlegi két legnépszerűbb borotva típus az újratölthető és az egyszer használatos. Az újratölthető borotva esetében rendelkezésre áll egy fogantyú, amelyhez meg tudjuk vásárolni az előrecsomagolt pengéket. Ezzel szemben az egyszer használatos borotvát minden használat után ki kell dobni, hiszen ha újra próbálkozni szeretnénk, nem kevés fájdalmat és sérülést tudunk okozni a bőrnek. Azonban fontos megjegyezni, hogy bármelyik típust is választod, meg kell győződni arról, hogy a borotva több pengével rendelkezik. Az a borotvafej, ami 3-5 pengét tartalmaz, sokkal nagyobb segítségünkre lehet, mivel a megfelelő szőreltávolítás mellett a tapadás, a kényelem és az irányíthatóság is egyszerűbb lesz.

A legjobb női borotva megtalálása érdekében csapatunk ismét próbál segítségedre lenni, így ha esetleg még kétségeid lennének a lézeres epilátor vagy a gyantázás felől, mindenképp csemegézz az alábbi termékek közül:

1. Gillette – Venus Swirl Extra Smooth

Nem hiába nyert díjat is a Gillette ezen borotvája – egyedülálló Flexiball funkciójának köszönhetően a borotválkozás könnyebb, hiszen a nehezen megközelíthető területeken is maximális teljesítményt nyújt. A billenő fej biztosítja, hogy a tested minden formája, görbülete sima legyen.

Ez a borotva típus a cserélhető borotvák közé tartozik – azonban figyeljünk, ha a nedvesítő csík elhasználódik, vagy a pengék tompulni kezdenek, mindenképp cseréljük le egy új fejre.

2. BIC – Soleil Bella

Említettük, hogy a legjobb női borotva attól lehet a legjobb, minél több pengéje van. Ez a borotva 4 rugalmas pengével van ellátva, kókuszdió-tej nyugtató nedvességcsíkkal és kényelmes gumi fogantyúval rendelkezik a sima borotválkozás érdekében. Sok felhasználó tapasztalata alapján a BIC az egyetlen olyan megfizethető borotva márka, amely nem okoz rettentően irritáló borotvaégést.

1. kép – a legjobb női borotvák kiválasztása kritikus feladat lehet nőként

Ez a borotva az egyszer használatos borotvák közé tartozik, így figyeljünk oda, hogy egynél többször ne használjuk.

3. Gillette – Venus Snap

A legjobb női borotva azonnali simaságot nyújt, nem igaz? A Gillette ezen változata is segít ebben, hiszen 5 pengéjének és hordozható, kompakt megjelenésének köszönhetően bárhol, bármikor használatra készen áll. És hogy mitől is különleges ez a női borotva?

  • Mini fogantyúval van ellátva, amely könnyen megfogható és kényelmesen tárolható.
  • 5 db pengéje szinte minden szőrt eltávolít.
  • Víz aktivált nedvességcsík a sima csúszásért.

Ha klasszikusan egy „utazós” borotvát keresel, akkor a Venus Snap minden bizonnyal elnyeri majd tetszésed a legjobb női borotva listánkról.

4. Wilkinson Sword – Hydro Silk

Ez a kettő az egyben borotva és trimmer az egyik legkiválóbb borotvának számít – egyszerű manőverezést és alapos szőreltávolítást biztosít egyetlen lépésben, és ami még jobb, a bikini vonal kialakítása pofonegyszerűvé válik ezzel a „masinával”. A vastag fogantyú kicsit megtévesztő lehet, ám hidd el, a használata rendkívül kényelmes. Rengeteg időt és energiát fogsz megtakarítani, ha ezt a fajta borotvát választod.

Hónalj, láb, intim területek? A Wlkinson Hydro Silk borotva minden területen a segítségedre lesz, ezért is választottuk bele a legjobb női borotva top listánkba, hiszen ez egy tipikusan olyan darab, amely nem hiányozhat egy női pipere táskából.

5. Parker Safety Razor 29L (Butterfly Open)

Ilyen borotvát még biztosan nem láttál! Legjobb női borotva listánk utolsó helyezettje ez a csinos, ám funkcionalitását tekintve kiváló kis szerkezet lett. Könnyen kezelhető, és a pengék is egyszerűen cserélhetők. A fogantyú valódi sárgaréz, eloxált krómozással, és az optimális tapadáshoz textúrázott. A hosszú, vékony dekoratív fogantyú kiválóan alkalmas azoknak a nőknek, akik a kettős élű borotvát részesítik előnyben.

A borotva alján lévő gomb elforgatásával kinyílnak a pillangóajtók a penge behelyezéséhez. A dekoratív fogantyú erősen textúrázott, amely megkönnyíti a borotválkozást a zuhany alatt akár a nedves szappanos kezekkel is. Minden alkalommal sima és kényelmes borotválkozást fog biztosítani.

Amint láthatod, a legjobb női borotva listánk még sok termékkel kiegészíthető lehetne, ám mi azokat a borotvákat próbáltuk nektek megmutatni, amiket tényleg érdemes kipróbálni, és amelyek nem fogják a bőrödet irritálni. Természetesen ehhez az is kell, hogy az egyszer használatos borotvákat ne használd több alkalommal, illetve, hogy a cserélhető fejes borotvákat a megfelelő időben le is cseréld. Ha ezeket nem biztosítod magadnak, sajnos ezek a termékek sem fognak tudni csodát tenni a borotválkozás okozta irritációval. Lehet, hogy költséges ez a fajta borotválkozási módszer, ám ha igényes, sima lábakat szeretnél, ne sajnáld rá a pénzt!

Te milyen borotvát ajánlanál sorstársaidnak? Szerinted milyen lehet a legjobb női borotva?