Legjobb multiplayer játékok 2020

1. kép - A legjobb multiplayer játékok 2020-as lista szereplője: PlayerUnknown's Battlegrounds

Legjobb multiplayer játékok 2020

A legjobb multiplayer játékok összegyűjtése nem könnyű feladat, hiszen a felhozatal az említett piacon robbanásszerűen megemelkedett az elmúlt 5-10 évben. A kiválasztás során több kérdést is érdemes mérlegelni:

  • ingyenes vagy fizetős verziót szeretnénk?
  • milyen platformtámogatással rendelkezik a játék?
  • milyen a közösség, ami a játék mögött áll?

Mi most elkészítettük számodra a legjobb multiplayer játékok 2020-as listát, így nem neked kell azzal időt vesztegetned, hogy megtaláld őket. Lássuk tehát a résztvevőket!

1. Call of Duty: Warzone (PS4, Xbox One, PC)

A Call of Duty: Warzone próbálkozása hatalmas siker lett a battle royale típusú játékok között és nem hiába. Tökéletesen egybegyúrja a műfaj elemeit és a Call of Duty világát, és tudod mi a legjobb az egészben? A játék teljesen ingyenes!

2. Fortnite (PS4, Xbox One, Switch, PC)

A Fortnite kétségtelenül a leghíresebb battle royale a jelenlegi játékpiacon és nem hiába az egyik kiemelkedő szereplője a legjobb multiplayer játékok 2020-as listánknak is. Ha Te is inkább jobban preferálod a rajzolt, mesefilmes grafikát a CoD valóságos világával szemben, akkor a Fortnite a Te játékod lesz.

3. Super Smash Bros. Ultimate (Switch)

A lehető legjobb Smash Bros. játék, ami szuper lehetőségeket kínál online, illetve lokál multiplayer-re is. Mindenképpen érdemes kipróbálnod, ha Switch felhasználó vagy.

4. Rocket League (PS4, Xbox One, Switch, PC)

Turbóval töltött autó foci. Elég őrülten hangzik? Talán mert az is. Épp ezért került fel a Rocket League a legjobb multiplayer játékok 2020-as listájára!

5. Teamfight Tactics (PC, Mobil)

League of Legends témájú multiplayer játék, amely számítógépen és telefonon egyaránt élvezhető. Ingyenes és nagyon addiktív, a LoL-al szemben pedig nagy előnye, hogy nem elég pár óra játékidő, hogy 1-1 karakternek a mesterévé válj. Ha valódi, hosszú távú kihívásra vágysz, akkor a Teamfight Tactics tökéletes választás lehet.

6. Mario Kart 8 Deluxe (Switch)

Mit is mondhatnánk? Klasszikus Mario játék a jól ismert szereplőkkel és elemekkel.

7. PlayerUnknown’s Battlegrounds (PS4, Xbox One, PC)

Amennyiben egy lassabb ütemű és kissé reálisabb battle royale opciót keresel, akkor a PUBG lesz számodra a befutó a legjobb multiplayer játékok listáján.

1. kép – A legjobb multiplayer játékok 2020-as lista szereplője: PlayerUnknown’s Battlegrounds

8. Fifa 2020 (PS4, Xbox One, Switch, PC)

Amennyiben Te is EA rajongó vagy, akkor a Fifa 2020 tökéletes multiplayer kikapcsolódási lehetőségeket fog biztosítani számodra is. Egy kis sör, csipsz, haverok és már meg is van a péntek esti lazulás!

9. NBA 2K20 (PS4, Xbox One, Switch, PC)

Továbbra is töretlen sikernek örvend a piacon szinte egyedüliként uralkodó NBA 2K20. Nem is kérdés, a legjobb multiplayer játékok között kizárólag az NBA 2K20 jöhet szóba, ha kosárlabdás kikapcsolódásra vágysz.

10. Overwatch (PS4, Xbox One, Switch, PC)

A Blizzard gyermeke nagyon ígéretes játéknak indult, sajnos azonban népszerűsége kissé megkopott az utóbbi időben. Sajnos ezen az sem segített, hogy a játék közössége igen mérgező és nem túl támogató, így készülj fel 1-2 kellemetlen beszólásra, ha az Overwatch mellett döntenél.

11. Animal Crossing: New Horizons (Switch)

Az Animal Crossing: New Horizons alapvetően egy single-player játék, de még élvezhetőbbé válik, ha barátiddal közösen játszod. Látogasd meg ismerőseid szigetét, csináljatok közösen programokat és üssétek el az időt mindennél gyorsabban. A legjobb multiplayer játékok listánk egyik legaranyosabb és legcukibb résztvevője lett az Animal Crossing: New Horizons.

12. Overcooked 2 (PS4, Xbox One, Switch, PC)

Egy elképesztően kreatív főző játék, ami kitűnően fejleszti a csapatmunka képességedet is, hiszen másokkal közösen kell elkészítened finomabbnál finomabb ételeket. Igazán aranyos kis játék és egyben felüdülés a multiplayer játékok piacán, ritkán lehet találni ilyen típusú játékokat.

13. World of Warcraft (PC)

A legjobb multiplayer játékok között nyilvánvalóan említésre kerül a Blizzard legnagyobb gyermeke, a World of Warcraft. Évek óta az egyik legjobb MMORPG számítógépen, igaz, népszerűsége látott már szebb napokat, de még így is az egyik legjobb szórakozási lehetőséget biztosítja, az online multiplayer játékok körében.

14. Grand Theft Auto V (PS4, Xbox One, PC)

A RockStar nagyon belenyúlt a GTA V multiplayer verziójával, hiszen óriási sikernek örvend még mindig a játékosok körében, éppen ezért említjük meg mi is a legjobb multiplayer játékok 2020-as listánkon. Úgy gondoljuk, a népszerű franchise elemeit neked sem kell bemutatnunk, így egy dolgod maradt csupán: belevágni a kalandokba!

15. Mortal Kombat 11 (PS4, Xbox One, Switch, PC)

Utolsó szereplőnk egy régi jó barát lett, ez pedig a Mortal Kombat sorozat legújabb része. Amennyiben Te is szereted a verekedős multiplayer játékokat, akkor a Tekken 7 után felüdülés lehet a Mortal Kombat 11. Folyamatos DLC-k, őrült kivégzések és hatalmas küzdelmek várnak rád is, ha az MK világa mellett döntesz.

A Te kedvenced felkerült a listánkra? Ha nem, osztd meg kommentben, hogy Te milyen résztvevőkkel állítanád össze a legjobb multiplayer játékok 2020-as listádat!