Legjobb lövöldözős játékok PC-re 2020

Legjobb lövöldözős játékok PC-re 2020

Legjobb lövöldözős játékok PC-re 2020

A legjobb MMORGP 2020-as lista után új irányt vettünk és most a legjobb lövöldözős játékok PC-re 2020-as listát készítettük el nektek. Igen, tudjuk, hogy ez a cikk nem lesz a konzolosok kedvence, de most szerettünk volna egy kicsit a PC-sek kedvébe is járni, mivel úgy éreztük, hogy a jelenlegi játékpiacon egyre nagyobb hangsúlyt kapnak a konzolos verziók.

Mondhat bárki bármit, a legjobb lövöldözős játékok alapjait a PC-sek rakták le, mint például a Doom így cikkünkkel most korábbi hőseinknek szeretnénk tisztelgetni emiatt született meg a legjobb lövöldözős játékok PC-re 2020-as listánk!

1. Battlefield V

Az EA által fejlesztett Battlefield V kiemelkedő szereplője lett a legjobb lövöldözős játékok PC-re 2020-as listánknak. Drasztikus változásokat nem hoztak a játék menetében, de a gyönyörű 2. világháborús képek, elemek és a dinamikus játékmenet garantáltan fenntartja majd az érdeklődésedet akár hosszú órákon keresztül is. A játékban egyaránt lehetőségünk van single és multiplayer játékra is, sőt a fejlesztők még egy battle royale móddal is kedveskedtek, ahol akár 64 játékos csaphat össze egyidejűleg!

2. Borderlands 2

A Borderland 2 folytatja elődje jól bevált receptjét: humorral megspékelt csatamező, millió különböző fegyver és őrült játékélmény. A játékot teljes egészében átjárja a humor, ami igazán különlegessé teszi a lövöldözős játékok körében. Említésre méltó továbbá a dinamikus heavy metal zene, ami maximálisan felkorbácsolja a kedélyeket, így garantáltan Te is őrült módjára fogod mészárolni az idegeneket! A Borderlands 2 a legjobb lövöldözős játékok PC-re 2020-as lista legőrültebb jelöltje lett.

1. kép - a legjobb lövöldözős játékok PC-re 2020-as lista jelöltje: Borderlands 2
1. kép – a legjobb lövöldözős játékok PC-re 2020-as lista jelöltje: Borderlands 2

3. Call of Duty: Mordern Warfare

A Call of Duty franchise legújabb tagja a jól megismert receptre építve folytatja hódító útját a lövöldözős játékok világában. A játék rendelkezik single play és multiplayer módokkal is, így biztosan Te is megtalálod valamelyikben a számításaidat. Ha Te is inkább a realisztikus játékok világában szeretnéd élvezni a lövöldözős játékok nyújtotta élményeket akkor a Call of Duty: Mordern Warfare egy igazán jó választás lehet.

4. Doom

Nem nem, ez nem az 1993-as eredeti verzió, hanem a 2016-ban fejlesztett változat, ami rengeteg Doom rajongó elvárását felülmúlta, ezért is került fel a legjobb lövöldözés játékok pc-re 2020-as listára is. Nem titok, a Doom mindig is a szívünkhöz egyik legközelebb álló lövöldözős játék marad, rengeteg gamer-t ez a játék vezetett be az FPS játékok világába is. A Doom 2016-os verziója elképesztő módon ötvözte a régi 93-as verzió hangulatát a modern évek szükséges dinamikájával, így ha korábban még nem próbáltad ki, akkor most azonnal vásárold meg, mert nagyon megbánod, ha ezt kihagyod!

5. Overwatch

Az Overwatch tökéletesen bebizonyította, hogy a lövöldözős játékok szerelmesei nem mindig akarnak elképesztő valósághű, komor és sötét világban leszámolni ellenségeikkel. A Blizzard fejlesztése éppen ezzel az elképzeléssel szakított, mikor megalkotta a vicces karikatúrájú Overwatch-ot. A játék alapvetően a csapatmunkára helyezi a hangsúlyt, így azoknak ajánljuk, akik a csapatjátékban találják meg az élményeket a single-player móddal szemben.

A legjobb  lövöldözős játékok PC-re 2020-as lista során próbáltunk olyan játékokat összegyűjteni, amelyek nem kizárólag egy stílust képviselnek. A résztvevők között szerepelnek realisztikus és vicces illetve single plalyer és csapatjátékos alternatívák is. Neked melyik a kedvenc lövöldözős PC játékod?