Legjobb termékek

Legjobb kenyérsütőgép 2021

Legjobb kenyérsütőgép

Nincs is jobb, mint a frissen sült cipó illata, ugye? Sokan nem csak a frissesség, de a minőség miatt is fontolóra veszik a kenyérsütőgép vásárlását, mivel amit otthon dagasztunk (sőt, a dagasztást a legjobb kenyérsütő el is végzi), azt tudjuk, miből készült.

A legjobb kenyérsütőgép tulajdonságai felhasználónként változhatnak, ám a legszuperebb az egészben, hogy neked csak annyi dolgod van, hogy a hozzávalókat a gépbe dobd. Gyorsabbá és könnyebbé válik a kenyérsütés folyamata, mindemellett az összetevőket Te magad is szabályozhatod, például nem muszáj fehér kenyeret sütnöd, ha nem azt szeretnél enni. Emellett számos extra funkciót is megtapasztalhatunk: cipókapacitás és a gluténmentes beállítások is jellemzik a legjobb kenyérsütőgépet.

Talán még Te is zöldfülű vagy kenyér téren, és nem tudod, melyik kenyérsütőt érné meg megvásárolni? Ne aggódj, segítünk a döntés megkönnyítésében a legjobb kenyérsütőgép 2021-es listánkkal.

Panasonic Croustina SD-ZP2000KXC Kenyérsütőgép

A Panasonic kenyérsütő mérete egy kicsit terjedelmes, ám ha hatalmas cipóra vágysz, akkor mindenképp ezt a típust javasoljuk. A kisebb kenyérsütőgépek általában csak egyetlen reggelire készítenek elegendő mennyiséget, maximum két ember számára.

1. kép a legjobb kenyérsütőgép megfelelően illeszkedik konyhádhoz

A legjobb kenyérsütőgép ne legyen hangos, igaz? Nos, ebben az esetben ezzel sem lesz gond, a többi termékkel összehasonlítva ez a gép viszonylag halkan működik, még a gyúrás/dagasztás közben is. Habár egy kicsit nehezen lehet kiszedni a gépből a kész cipót, egy dolog nyugtasson: a dagasztó lapát nem fog a frissen sült cipódba beleragadni.

Fekete-fehér színének köszönhetően nem csak a sütésével, de a megjelenésével is kitűnik majd a konyhából ez a készülék, ám sajnos úgy alakították ki, hogy ne lehessen látni a folyamatot, nincs kukucska!

Nagy hátránya a Panasonic ezen típusának, hogy meglehetősen költséges az elején, ám ha eléggé elhatározod magad, és rendszeresen használod, akkor az árát hamar visszahozza majd.

Specifikáció

Morphy Richards Homebake Kenyérsütőgép

Ami az egyik gép előnye, az a másik hátránya: sajnos a Morphy Richards kenyérsütő gyúrás közben nagyon hangos, de öröm az ürömben, hogy csak nagyjából 30 percet kell kibírni. Emellett az érintőképernyő sem a legérzékenyebb (ami talán néhány esetben az előnye is lehet).

Azonban, mivel a legjobb kenyérsütőgép bemutatása a fő cél, rengeteg remek tulajdonsága van: az utasítások egyszerűek és ésszerűek, felhasználóbarát. Sőt, kialakításának köszönhetően az egész sütési folyamatot figyelemmel követheted. Ebben az esetben sem kell tartanod attól, hogy a lapát a cipóban marad.

És hogy milyen is lesz a kenyér, ha ezt a kenyérsütőt választod?

A normál fehérkenyér elég magasra sül meg, a külseje világos arany színű, a teteje ropogós, így ideális választás lehet szendvicsekhez. A barna kenyér meglehetősen ropogós és egészséges választás lehet, ha Te is ügyelsz a tudatos táplálkozásra.

Specifikáció

Kenwood BM450 Kenyérsütőgép

A Kenwood kenyérsütő szintén egy idális választás lehet, ha szereted a robosztus konyhai gépeket, ami egyet jelent a hatalmas cipóval is. Ez a készülék viszonylag csendesen működik: inkább lassú és állandó morgást hallat.

Ami a hátránya, hogy a dagasztó lapát elakadhat, sokan panaszkodnak rá, ám ennél a típusnál az érintőképernyő kiválóan működik.

A fehérkenyér könnyedén elkészíthető: arany színű és ropogós héja biztosan mindenki számára kedvező lehet. A barnakenyér elkészítésénél a legtöbben arra panaszkodtak, hogy a külsejét tekintve egyenetlen, ám ízre rendkívül finom.

Összességében ez a termék egészen jól illeszkedik az alap konyhai felszerelésekhez. Ha nem vágysz kiemelkedő külsejű kenyérre, de mégis a legjobb kenyérsütőgép megtalálása a cél, a Kenwood lehet a megfelelő választás.

Specifikáció

Ahogy láthatod, minden egyes gép más-más remek funkcióval rendelkezik, és ez még csak 3 db a sok közül! Viszont egy dolog közös bennük: mind a legjobb kenyeret képes elkészíteni a felhasználó számára.