Legjobb IKEA íróasztal

Legjobb IKEA íróasztal

Legjobb IKEA íróasztal

Te is hozzá vagy szokva ahhoz, hogy egy íróasztal egyet jelent a szürke, unalmas munkavégzéssel? Egyet se félj, az IKEA erre is talált megoldást, épp ezért született meg a legjobb IKEA íróasztal cikkünk is, hiszen kreatív ötleteivel segítséget nyújt abban, hogy ne költs egy vagyont új IKEA bútorodra, valamint még akár helytakarékos is lehetsz, ha a megfelelő darabot választod ki. Álló asztalra vagy? Ez is lehetséges! Esetleg szereted a praktikusságot, és egy könnyen összecsukható, helytakarékos asztalt keresel? Nem lehetetlen ez sem. Tegyük még hatékonyabbá a munkaterületünket! A legjobb IKEA komód után most elkészült a legjobb IKEA íróasztal cikkünk is, lássuk is a jelölteket!

LILLASEN

A legjobb IKEA íróasztal sokféle szempontnak kell, hogy megfeleljen. Lássuk a LILLASEN egyetlen negatív oldalát: nehézkes összeszerelés. Sajnos még a tapasztaltabb IKEA összerakók is panaszkodtak, hogy kihívást jelent a LILLASEN összeszerelése. Ennek ellenére azok, akik mégis emellett döntöttek, és nem adták fel, nagyon megszerették.

Az asztallap tömör bambuszból készült, melyhez 3 fiók is társult. A fiókok kicsik, ám a jegyzeteink tárolásához kiválók. A lábak fémből készültek és kifelé hajlanak, ami egy dekoratív megjelenést kölcsönöz a nem mindennapi asztalunknak. (Egyébként pont az asztallábak jelentenek nehézséget az összeszerelés szempontjából, így javasoljuk, hogy esetleg a YouTube-ot hívd segítségül, ha nagyon nem boldogulsz.)

Egyvalami azonban biztos: ez az íróasztal nem alkalmas többféle számítógép rögzítésére, azonban kárpótol minket az, hogy elfér kis helyen, szerkezetileg könnyű és rendkívül stílusos. Tökéletes lehet gyermekek számára a házi feladatok elvégzésére vagy akár kézműves munkálatokhoz is.

MICKE

A MICKE íróasztal egyik pozitívuma, hogy teljesen számítógépekhez lett tervezve. Az oldalsó szekrény hátulja nyitott, így a gépház szabadon tud levegőzni, nem fog felmelegedni, így sok kellemetlen élménytől kímél meg minket a legjobb IKEA íróasztal. Mindemellett a lyukon keresztül a kábelek is tökéletesen kivezethetők, tehát nem kell vesződnünk a kábelrengeteggel sem, következésképp látványilag sem fog okozni csalódást.

Ami nekünk pozitívum másnak negatívum: sokan pont az oldalsó szekrény hátulján lévő lyukról panaszkodtak, ám ez egy remek példa arra, hogy mindenképp alaposan át kell olvasni az összes termékinformációt, mielőtt belekezdünk a vásárlásba.

Viszont a legtöbben imádják ezt az IKEA bútort: kicsi, mégis elegendő ahhoz, hogy a szükséges munkát elvégezzük rajta. Mivel a legjobb IKEA íróasztalunk forgácslapból és műanyagból áll össze, figyelnünk kell, hogy a forró csésze kávénk miatt ne sérüljön a felülete.

BRUSALI

Ha a látvány az egyik fő szempont, ami alapján a legjobb IKEA íróasztalt ki szeretnéd váltani, akkor a BRUSALI kiváló választás lehet. Elegáns megjelenésű és kis helyen is elfér. Nagyszerű funkciókat láthat el gyerekszobában, például a házi feladat elvégzésére, vagy akár a laptopoddal is birtokodba veheted kényelmesen ezt a gyönyörű íróasztalt.

Az egyetlen negatívuma talán a nehéz összeszerelése lehet, mivel sokan (még a tapasztaltabb IKEA-sok is) panaszkodtak, hogy meggyűlt a bajuk vele, ám mi úgy gondoljuk, megéri a fáradozást. Ha azonban kételkednél, nézd meg az IKEA üzletében a vásárlás előtt, és győződj meg Te magad róla, hogy valóban erre a darabra vágysz-e.

Egy biztos: az asztal masszív, nem kell félned attól, hogy összecsuklik a súly alatt.

HEMNES

A HEMNES bútordarabok mind-mind praktikusak és egyszerűek, de mégis látványosak. A legjobb IKEA íróasztalunk ezúttal fenőből készült, ennek köszönhetően egy puha faanyagról beszélünk, ezért vigyázni kell, hogy ne karcoljuk meg.

1. kép – a legjobb IKEA íróasztal semmiképp sem lehet unalmas

Aki ismeri a HEMNES bútorokat, azok biztosan tudják, főleg az ágyak esetében, hogy kicsit nyikoroghat. Talán ez az egyetlen negatív tulajdonsága, ami azért elgondolkodtató, főleg, aki „allergiás” ezekre a hangokra.

Ezen kívül ez egy kiváló asztal funkcionalitását is tekintve, hiszen széles, rendelkezik megfelelő mennyiségű tárolókkal (például a gépház simán befér, emellett több fiókja is van). A számítógéped is kényelmesen elfér, még nyomtatóval együtt is akár!

MALM

Ez az íróasztal is majdnem annyira szép, mint a bambusz asztal. Forgács- és farostlemezből készül, néhány műanyag és fém alkatrésszel. Ez az asztal is, mint a legtöbb, inkább a fiatalabb generáció otthoni feladatainak elvégzésére szolgál.

Tárolóhelyeinek köszönhetően sok dolgot elnyel, ám többen panaszkodtak a fiókok erősségére – nem árt óvatosnak lenni, és kicsit megerősíteni, hogy ne maradjon a kezünkben.

Apró hibáját leszámítva, a MALM mégis az egyik legjobb IKEA íróasztal, mivel kezdő asztalnak tökéletesnek bizonyul, viszont méretei miatt inkább számítógép nélkül (maga a hátlap sem támogatja, hogy az alsó tárolóba tedd a gépházat, mivel nincs rajta elegendő mennyiségű lyuk, hogy megfelelő módon keringjen a levegő).

Amint láthatod, nagyon sok okod lehet arra, hogy megvedd a legjobb IKEA íróasztalt: gyermekek, egyetemisták, felnőttek egyaránt kihasználják az asztal adta lehetőségeket. A kérdés mindig csak az, hogy mire van igénye a vásárlónak?

Ár- és helytakarékosság szempontjából semmiképp sem fogsz csalódni. Biztos, hogy az IKEA szinte minden lehetőségre gondolt, hogy a legmegfelelőbb bútort kapd kézhez.

Szóval, ha megtaláltad az okokat, hogy miért lenne szükséged a legjobb IKEA íróasztalra, nincs más dolgod, mint megnézni a cikkünket, vagy kiegészíteni azt. 😊