Legjobb hajfesték 2021

Legjobb Hajfesték

Legjobb Hajfesték

Sajnos egy világjárvány idején igazi kihívásnak számít fodrászhoz járni. Sokaknak nemcsak a pénz, hanem az idő és az otthoni kényelem is sokat nyom a latban, még a járványtól függetlenül is. Így nem csoda, hogy sokan a legjobb hajfesték nyomában vannak, hogy az otthoni, kényelmes körülmények között a legtökéletesebb hajszínt tudják elérni.

Azonban ez a cikk azoknak is szól, akik félnek otthon festeni a hajukat csak azért, mert nem egy „professzionális” fodrász készíti el a mesterművet. Ám sok esetben a maguknak profiknak valló fodrászok sem mindig képesek a tökéletes arány betartásával kikeverni azt a színt, amelyre a vendég valóban vágyna. Következésképpen az átlagember úgy van vele, hogy inkább megpróbálja magának kikeverni a színt negyedannyi költségért.

Az otthoni hajfestés mellett szól az is, hogy a lenövést vagy az ősz hajszálakat szinte bármikor megcsinálhatjuk magunknak, nem kell napokat vagy akár heteket várni a szakemberre.

A legjobb hajfesték természetesen nem károsítja a hajat, emellett az ára sem feltétlenül a legmagasabb. Az alábbi hajfestékek közül bátran válogathatsz, ha otthon szeretnéd megcsinálni magadnak a tökéletes frizurát.

1. Garnier Olia Hajfesték

A Garnier termékek már hosszú évek óta töretlenül adják el magukat a piacon, nem véletlenül. Ez alól a hajfesték sem kivétel: ragyogó és tartós hajszínt biztosít viselője számára. 100%-os fedést biztosít, összesen 34 árnyalatban kapható a feketétől a szőkéig.

1. kép – az egyik legjobb hajfesték márka, a Garnier Olia

Ez nem minden! Említettük, hogy a legjobb hajfesték nemcsak a színt, de az egészséges megjelenést is biztosítja. Nos, a 60%-os olajkeverék-formula forradalmi újdonságot jelent a hajfestésben. Segít visszaszorítani a haj érdességét, így az hidratáltabb, selymesebb és fényesebb lesz.

Sok felhasználó ellensége az ammónia, hozzátesszük, joggal… Ez a termék azért is számít az egyik legjobb hajfestéknek, mert nem tartalmaz ammóniát. Az egyedülálló, bársonyos formula 60%-os olajkeverékből áll, mely tartalmazza a napraforgó, passióvirág és kamélia természetes virágolajait.

Kezdők számára egy tökéletes választás lehet, ám mindenképp kérjünk segítséget, hogy elkerüljük a fedetlen foltokat.

2. L’Oréal Paris Excellence Creme Hajfesték Árnyalat

A L’Oréal termékeiben nincs lehetőségünk csalódni. Így a legjobb hajfesték listánkról sem maradhatott le ez a termékcsalád. A L’Oréal ezen hajfestékje világos utasításokkal segíti az otthoni hajfestést, emellett a legjobb minőséget is biztosítja.

Könnyen keverhető, a használata pedig pofonegyszerű. Ám ezzel kapcsolatban a fodrászok vitatkoznak, mivel, ha nem megfelelően visszük fel a hajra a terméket, akkor akár a haj károsodását is okozhatja, de összességében, ha egy olyan partner keveri ki és viszi fel a hajra ezt a festéket, akkor a szín és az eredmény magáért beszél majd.

3. Wella Color Charm Liquid Color Hajszínező

Igen, tudjuk, ez nem a legjobb hajfesték, hanem egy hajszínező, amely néhány hét után kopni kezdhet. Azonban úgy gondoltuk, hogy a Wella ezen terméke is megérdemli, hogy a legjobb hajfestékek között említsük.

A Liquid Color élénk színpalettát kínál 62 könnyen összekeverhető árnyalattal, hogy a lehető legkönnyebb módon ki tudd fejezni önmagad és a kreativitásodat. Milyen előnyöket biztosít ez a termék?

  • Tartós, fakulásnak ellenálló eredmények.
  • Kiváló ősztakarás.
  • Gazdaságos 1: 2 arányú keverési arány.
  • Élénk paletta határok nélkül, semleges, hamu, arany és vörös árnyalatokban.
  • Akár 60% -kal több kondicionálás.
  • Akár 43% -kal több ragyogás.

4. Revlon Colorsilk Ammóniamentes Hajfesték

A Revlon nem egy épp klasszikus hajfesték márka, ám mindenképp érdemes megemlíteni a legjobb hajfestékek között.

Amellett, hogy ammóniamentes, még az ára is alacsony. Sőt, tökéletes fedést biztosít: 100%-ban fedi az ősz tincseket, keratin és selyem aminosavakkal rendelkezik, amelyek kondicionálják a hajad. Az eredmény? Selymes, fényes és egészséges hajzuhatag, tökéletes színnel kombinálva. A termék mellett szól:

  • Otthoni használatra alkalmas hajszínkészlet szalonszakértőkkel közösen kifejlesztve a tartós fedés érdekében.
  • Tápláló, ammóniamentes hajszín formulát tartalmaz, hogy a haj jobb állapotban legyen, mint valaha.
  • 3D színes gél technológiája gazdag, természetes megjelenésű, többdimenziós színt nyújt, amely nemcsak látványos, de tartós is.
  • 41 természetes színpaletta: a fekete, barna, szőke, vörös és platina hajfesték árnyalatai is megtalálhatók a kínálatban.

5. L’Oreal Paris Superior Preference Hajfesték

A legjobb hajfesték listánk másodjára is tartalmazza a L’Oréal egyik termékét. Ez nem véletlen, hiszen egy piacvezető és megbízható márkáról beszélünk.

Ez a termék 8 hétig biztosítja a tökéletes fedettséget, valamint különféle színekben kapható, melyek fényt és mély színtónust kölcsönöznek a hajnak, mindezt potom összegért. Emellett ez az otthoni hajfestő készlet azért is számít különlegesnek, mert szuper fényes hajszínt biztosít a viselője számára. A haj gyökereitől a haj végekig, színtől függetlenül megmarad a tartós színárnyalat.

A géles hajfesték-formula társítva az exkluzív Care Supreme kondicionálóval segít megőrizni a színt és a selymes, puha tapintást, mely 50 fényárnyalatban érhető el. Minden árnyalat úgy van kialakítva, hogy végtelen tónusokat és tükröződéseket mutasson, így a vásárlónak biztosan nehéz dolga lesz a tökéletes hajszín kiválasztásában, hiszen mindegyik szín gyönyörű kidolgozással készült.