Legjobb gépírás oktató program 2020

Legjobb gépírás oktató program 2020

Legjobb gépírás oktató program 2020

Te is szeretnél vakon, gyorsan és helyesen írni? Éppen elgondolkodtál azon, hogy beruházol egy gépírás oktató programra, esetleg tanfolyamra? Felejtsd el az előbbieket! Mi most összegyűjtöttünk Neked néhány teljesen ingyenes gépírás oktató programot, hogy 100%-ban ingyen tudd fejleszteni önmagadat.

De miért is fontos a legjobb gépírás oktató program kiválasztása? Mai rohanó, fejlődő világunkban a helyes, gyors és pontos gépírási képesség elengedhetetlen egy irodai munkavégzéshez. 20 évvel ezelőtt erre a képességre különböző tanfolyamokat indítottak, manapság a fiatalság szinte már beleszületik a gyors gépírásba. Minden digitalizált formában érhető el, ami megköveteli tőlünk is a megbízható gépírás képességet, hiszen mindent így intézünk:

  • e-maileket írunk barátainknak, üzlettársainknak, vásárlóinknak vagy kollégáinknak
  • Facebook-on hosszasan ecseteljük egy-egy bejegyzésben, hogyan is érezzük magunkat
  • ételeket és ruhákat rendelünk, ahol hosszú megjegyzéseket írunk, hogy ránk találjon a futár..
  • …majd egy hosszú panaszlevelet írunk ismét, hogy miért nem kaptuk meg a rendelt terméket 🙂

Millió példát lehetne még sorolni, hogy miért is érdemes minél hamarabb elsajátítani a gépírás képességét, amiben nagy segítségedre lehet egy jól kiválasztott gépírás oktató program.

Lássuk tehát a legjobb gépírás oktató program 2020-as listánkat!

1. KeyBlaze

A KeyBlaze egy teljesen ingyenes gépírás oktató program, amit végtelenül egyszerű kezelni, de tökéletes tanárként jelenhet meg nálad is, ha szeretnél gyorsan és biztosan gépelni. A program bemutatja a biztos gépíráshoz szükséges folyamatot és igyekszik a lehető legrövidebb idő alatt megtanítani a felhasználót a gépírás rejtelmeire. Abszolút jól használható bármilyen oktatási intézményben diákok számára is.

2. Klavaro Touch Typing Tutor

Ez az egyik legjobb gépírás oktató program, amely segíti a felhasználónak az érintéses készségek elsajátítását. A szoftverben különböző fogalmak állnak rendelkezésre, amelyek tovább segíthetik a felhasználót a gyorsabb ütemi gépírási készség elsajátítására. Természetesen a digitalizáció korában a pontos, gyors, helyes gépírás alapvető eleme minden irodai munkának – pontosan ebben fog tudni segíteni neked is a Klavaro Touch Typing Tutor.

3. Typing trainer

A Typing trainer szintén az egyik legjobb gépírás oktató program lehet, hiszen mielőtt belevágna a tanítási rejtelmeibe, először 1 órás oktató videóval kedveskedik nekünk, amely segíthet számunkra is megérteni az alapokat a gépírással kapcsolatosan. A program továbbá képes elemezni és kiértékelni jelenlegi gépírási tudásodat, majd ezután javaslatokat tesz azzal kapcsolatosan, hogyan tudná fejleszteni a technikádat. Igazán hasznos kis program lehet bárki számára, aki szeretné gyorsan és hatékonyan megtanulni a gépírás csínját-bínját.

4. Rapid Typing Tutor

A legjobb gépírás oktató program 2020-as listájának egyik kiemelkedő szereplője lett a Rapid Typing Tutor. Különböző érdekes és izgalmas foglalkozásokkal és játékokkal igyekszik a program a gépírás oktatásának folyamatát erősíteni, ezért igen jó választás lehet gyerekek számára is. A program egyik legnagyobb előnye, hogy nagyon sok nyelven elérhető, többek között spanyol, orosz, német, francia nyelven is. Tiszta haszon, nyelvtanulás és gyorsírás egyben.

1. kép – a legjobb gépírás oktató program 2020 lista 4. helyezettje

5. Type Faster

Nem győzzük hangsúlyozni, hogy mennyire fontos a gyors, pontos, hatékony gépírási képesség elsajátítása. A Type Faster pontosan az előző célt szolgálva jött létre, nem igyekszik többet adni, nem próbál színes figyelemelterelő dolgokkal elénk állni. Nyers, letisztult, könnyen használható, pontosan benne van minden, amire szükséged lehet neked is a gépírás művészetének elsajátításához.

6. Stamina Typing Tutor

A Stanuba Typing Tutor szintén egy szuper kis program, amely helyet kapott a legjobb gépírás oktató program 2020-as listánkon. A program különböző típusú virtuális billentyűzetet tartalmaz, így a felhasználó kényelmesen kiválaszthatja, hogy milyen billentyűzeten szeretne megtanulni gépírni. Továbbá számtalan különböző nyelv közül lehet választani, így akár jó idegennyelvi tanárként is szolgálhat a program.

7. Letter Chase Typing Tutor

A szoftver különböző tippeket és trükköket ad azzal kapcsolatosan, hogyan tudja a felhasználó hatékonyan memorizálni és megtanulni a teljes billentyűzet skálát. Retro megjelenéssel rendelkezik, ez igaz, de az nem azt jelenti, hogy nem lenne tökéletesen alkalmas az egyetlen céljára – a gépírás megtanítására. Barátságos, letisztult, egyszerű kezelhetőség – ezt kínálja számodra is a Letter Chase Typing Tutor.