Legjobb gamer fejhallgató

TOP 3 LEGJOBB GAMER FEJHALLGATÓ

Most, hogy a legjobb gamer PC-k ára csökkenőben van, úgy gondoljuk, hogy a legmegfelelőbb módja az ünneplésnek a legjobb gamer fejhallgató beszerzése. A magas hangminőség fontossága nem elhanyagolható, és az egyik legjobb módja annak, hogy növeljük a játékélményt. Az igazi játékosok pontosan tudják; nem minden a szép grafika.

A monitorok – legyenek akármilyen jók is – nem mindig járnak beépített monitorokkal, de ha mégis, az sem adhat olyan tiszta hangzást, mint egy hangfal, vagy egy fejhallgató. A legjobb gamer fejhallgatóknak ugyanis a legtisztább hangzást kell nyújtaniuk a maximális játékélmény elérése érdekében.

Rengeteg gamer hangfal szett létezik már, de ezek drágábbak lehetnek, és több helyet is foglalhatnak, mint amennyit kellene nekik. Ezzel szemben a legjobb gamer fejhallgató kiváló hangzással bír, könnyedén tárolható és mindig kéznél van, könnyebben is állítható.
Ha minket kérdeztek a legjobb gamer fejhallgató mérföldekkel több játékélményt ad, mint egy gamer hangfal.

A megfelelő árért a legjobb gamer fejhallgató olyan hangélményt képes nyújtani, mellyel a legapróbb suhanásokat és susogásokat is könnyedén hallhatjuk, hasonlóképp a hangfalakhoz egyetlen különbséggel: privátban. Hatalmas előnnyel szolgál ugyanis a legjobb gamer fejhallgató; nem zavar másokat, akár éjjel, alvó szobatársak mellett is használható, s olyan tisztán halljuk így is a hangokat, mintha a játékban lennénk, ám mégis kívülről olyan csönd van, mintha nem is csinálnánk semmit. Az alábbiakban kigyűjtöttünk nektek párat a legjobb gamer fejhallgató ajánlatokból, melyeket bátran kipróbálhattok az igazi hangzás szolid módon, csöndesen való elérésének érdekében.

1.  HyperX Cloud Revolver S

Hangzás

Ha a legjobb gamer fejhallgatót szeretnénk jellemezni, az valami olyasmi lehetne, mint a HyperX Cloud Revolver S jellemzése. Egyszerűen olyan lenyűgöző fejhallgató, mely játékra lett tervezve, ám annál sokkal többet kínál. A Dolby DSP által kínált 7.1-es hangzás oly bámulatba ejtő, mely nem csak nagyban segít, de el is varázsol minket a játékok közben, valamint filmnézés közben teljesen magával ragad és részesévé tesz a filmbéli eseményeknek.
Zenehallgatásnál a legmélyebb basszusoktól a legmagasabb hangokig nem csak hogy képes, de olyan tökéletesen játssza le, mint ha természetesen hallanánk és nem is lenne rajtunk fejhallgató.

1.ábra: HyperX CloudRevolver S

Kialakítás

Mindazonáltal a legjobb gamer fejhallgató csoportba kerüléshez nem elég a mesés hangzás, így térjünk is rá a megjelenésre. A HyperX Cloud  Revolver S felépítése és kialakítása prémium minőséget képvisel, amely igazolja a kissé magasabb árat érte. A fémből, gumírozott műanyagból, faux bőrből és memóriahabból egy kényelmes és robusztus fülhallgató állt össze, mely abszolút előkelő érzést kelt teljes egészében. HA már itt játunk, mi kell még ahhoz, hogy élvezhessük a legjobb gamer fejhallgató által nyújtott előnyöket? Kényelem! És meg kell mondjuk, ezen a téren is sikerült maradandót alkotni, akár 10 óra egy lusta szombati játékkal töltve, és meg sem érezzük, hogy a fejünkön van!

2.ábra: HyperX Cloud Revolver S dobozban

Természetesen, mint mindennek, ennek a terméknek is van egy kisebb szépséghibája – mely esetünkben szó szerint szépség hiba – a mikrofon. Nem a leginkább rugalmas, még csak nem is a legjobb helyre sikerült beilleszteni ezen a csodálatos vázon, de mindettől függetlenül a hangja éles, tiszta, tökéletesen ellátja funkcióját, mely a csapattársak folyamatos tájékoztatása.

Az ára ugyan kicsit magasabb, mint más 7.1 surround hangszóróké, de jelen esetben, ha azt vizsgáljuk mit kapunk a csomagban, a HyperX Cloud Revolver S az utolsó fillért is megéri.

2. SteelSeries Arctis Pro

Persze, értékeljük az alacsonyabb árat, főleg a legjobb gamer fejhallgató kategóriában, de egy ilyen kaliberű kiegészítő esetében a SteelSeries Arctis Pro árára könnyedén rábólintunk.

Hangzás

Ahogy a gamer fejhallgatók jönnek-mennek, az Arctis Pro + GameDAC csak úgy becsusszan a gamerek köreibe színpompás hangvilágával. A SteelSeries nyilvánvalóan tanult hiábjából az Arctis 7 esetében látott hiányzó tulajdonságokat illetően és hozzácsapta ezen extrákat ahhoz, amiben a legjobb. Így született meg egy olyan készülék, mely a legjobb gamer fejhallgató csoportba is sorolható, tökéletes hangzás, kényelmes kiegészítésekkel.

3.ábra: SteelSeries Arctis Pro

Kialakítás

Az Arctis Pro +GameDAC nem csak a kecses, kényelmes dizájnt kínál, hanem rugalmasabb bemenettel is el lett látva. Mindezen felül ott van még a GameDAC, mely egyszerűbb, jobban kezelhető, ráadásul külön dedikált átalakítót kínál.

4.ábra: SteelSeries Arctis Pro kézben

Amennyiben ez nem lenne elég a legjobb gamer fejhallgató címhez, annyit még szeretnénk hozzátenni: az Arctis Pro olyan hangminőséget képes produkálni, mely nem csupán elkápráztatja a gamereket, de az audiophile embereket is „istentiszteletre” készteti.

3. Logitech G Pro Gaming Headset

A Logitech G Pro minden kétséget kizáróan napjainkban az egyik legjobb gamer fejhallgató. Azon gamerek számára, akik szolid fejhallgatót szeretnének, miközben kényelmesen játszanak otthon, úgy ez a szépség lesz az ideális választás, és egyben a legjobb gamer fejhallgató.

Hangzás

A hangminőség szinte tökéletes, a legtöbb ponton kiváló teljesítményt nyújt a G Pro. Könnyen elvarázsolhat minket a hatalmas erő, melyet a basszus képes kiadni zenehallgatás közben. Annál is inkább, mivel játék közben ezek a hangzások sokkal jobb hatást keltenek, növelik a játékélményt. Továbbá a fejhallgató által létrehozott és használt hangszín oly kellemes és kényelmes a fülnek, hogy akár el is felejthetjük, hogy a fejünkön van valami.

5.ábra: Logitech G Pro

Kialakítás

A Logitech úgy döntött, hogy ezen remekművük elkészítésekor a profi gamerek visszajelzéseit is alapul veszik. Ez azért fontos, mert a visszajelzések alapján a gamerek belefáradtak abba, hogy egy csillogó tintahalra hasonlítanak leginkább. A túlcsicsázott dizájn helyett minden egyesdollárért professzionális hangzás és egy komoly fejhallgató kinézetet várnak el. Nos, ha minket kérdeztek, így is definiálva lehet a legjobb gamer fejhallgató. A Logitech G Pro ebben a tekintetben is fején találta a szöget, azonban mindezt úgy, hogy a konstrukciója a fejhallgatónak oly mértékben kényelmes, hogy órákat el tudunk játszani benne úgy, hogy észre sem vesszük, hogy zavarna minket.

6.ábra: Logitech G Pro

 

Összegezve, mi ezt a három fejhallgatót választottuk ki arra érdemesnek, hogy időt töltsünk velük és leírjuk, mik a tapasztalatok velük kapcsolatban, illetve miért ezt a hármat tettük be a legjobb gamer fejhallgató „versenybe”.

Ha esetleg lenne személyes tapasztalatotok velük kapcsolatban, vagy csupán kérdésetek lenne az itt leírtakkal kapcsolatban, akkor ne habozzatok, írjatok nekünk a komment szekcióban! 🙂