Legjobb Gamer Fejhallgató 2021 – Mire figyeljünk a választás során?

Legjobb Gamer Fejhallgató 2021 – Mire figyeljünk a választás során?

Legjobb Gamer Fejhallgató 2021 – Mire figyeljünk a választás során?

Te is a legjobb gamer fejhallgatót keresed? Szeretnéd a legjobb ár-érték arányú döntést meghozni ezen a területen is? Ha a válaszod igen, akkor 100%, hogy értékelni fogod legjobb gamer fejhallgató 2021-es listánkat.

Sajnos a különböző hangszóró rendszerek gyakran nem tudják ugyanazt az élményt adni a fülünknek, mint a legjobb gamer fejhallgatók, ami teljesen érthető, hiszen a fejhallgatók esetében a füleinknek szinte lélegzetvételnyi helyük sem marad. Az eredmény? Maximális élmény játékok közben és hát valljuk be, ez azért elég fontos kedvenc FPS-ünk játéka közben, nem? 😊

Készen állsz? Lássuk tehát a legjobb gamer fejhallgató 2021-es lista befutóit!

1. Razer BlackShark V2 Pro

Interface: 2.4 GHz USB wireless, 3.5 mm jack dugó

Tulajdonságok: THX Spatial Audio, zajszűrés, TriForce Titanium 50 mm-es meghajtók, kivehető HyperClear Supercardioid mikrofon

Ez a Razer fejhallgató elsősorban 3 fontos tulajdonságra összpontosít: a helyzeti hangokra, a kommunikáció tisztaságára és a tökéletes zajszűrésre. A BlackShark V2 Pro és prémium minőségű, wireless gamer fejhallgató, ami remek funkciókészlettel és akkumulátor élettartammal rendelkezik.

Továbbá mindenképp dicséretet érdemel a fejhallgató kialakítása is, ami igen lenyűgözőre sikeredett. Ja és nem utolsó sorban hihetetlen kényelmes, még akkor is, ha egész nap a fejeden.

Picike hátránya, hogy nem támogat minden konzoltípust és talán lehetne kicsit feltűnőbb az akkumulátor állapotának jelzése is, azonban ezek nem olyan  problémák, amikkel ne lehetne együtt élni!

2. Corsair HS60 Haptic

Interface: Vezetékes (USB)

Tulajdonságok: Haptikus mélyhangok a Taction Technology segítségével, egyedi hangolású  50 mm-es neodímium audió meghajtók, zajcsökkentés

A Corsair HS60 kétségtelenül az egyik legjobb gamer fejhallgató volt, amit volt szerencsénk kipróbálni. A fejhallgató használata során elképesztő precizitással és minőségben szólalnak meg a basszus hangok a lehető legtökéletesebb időpontokban, szinte libabőrös lesz az ember a mozdulatok után.

Szinte olyan érzése van az embernek ezzel a fejhallgatóval, mintha egy mélynyomót nyomtak volna a füléhez, anélkül, hogy az már túl sok lenne és veszélyeztetné a teljes hangminőséget.

Igazából ez annyira nem is meglepő állítás, hiszen a Corsair nem igyekezett a wireless megoldással előállni, a biztonságos hangminőség érdekében inkább a jól bevált vezetékes, USB megoldást választotta. Óriási plusz a HS60 mellett, hogy hihetetlen kedvező ár fekvéssel rendelkezik, így ha szeretnél egy pénztárcabarát, minőségi fülhallgatóba fektetni, akkor ne keress tovább, megvan a tökéletes ajánlatunk számodra!

3. HyperX Cloud Revolver S

Interface: Vezetékes (USB)

Tulajdonságok: 7.1 környezeti hangzás, 50 mm meghajtók, Dolby DSP, 3.5 mm jack dugó

A HyperX Cloud Revolver S-el első kapcsolatban az embernek vegyes érzései támadhatnak. Először is, a 7.1 minőségű környezeti hangzás hihetetlen vonzónak tűnik, azonban a termékhez tartozó ár már kevésbé. A jó hír az, hogy ha emellett a gamer fejhallgató megéri az árát, ha mégis emellett döntenél.

Hihetetlen hangzásvilággal rendelkezik és eszméletlen kényelemmel, olyan mintha nem is lenne a fejeden semmi, de mégis tökéletes hangzás vesz körül, aminek nyilván megkövetelik az árát. Egy szó mint száz, a Revolver S magas ára ellenére is mindenképpen helyet érdemelt a legjobb gamer fejhallgató 2021-es listánkon!

4. Logitech G Pro X Wireless

Interface: vezetéknélküli

Tulajdonságok: 20 órás akkumulátor üzemidő, levehető mikrofon habszélvédővel, 1.8 méter USB A – C töltő kábel

2021-ben a vezetéknélküli gamer fejhallgatók már nem rendelkeznek olyan negatív megítéléssel, mint évekkel ezelőtt, amikor azonnal összetársították ezt a megoldást a gyengébb hangminőséggel vagy hangkéslekedéssel. A Logitech G Pro X Wireless pontosan erre a megítélésre cáfol rá, hiszen annak ellenére, hogy wireless megoldást kínál a gamerek számára, ez a minőségen egy kicsit sem ront.

Elképesztő hangzásvilág, közel 1 napos folyamatos működést támogató akkumulátor és lecsatolható mikrofon – mire lehet még szükséged? Igen, a mikrofon minősége lehetne kicsit jobb és az ára is lehetne kicsit felhasználóbb barát, de összességében a Logitech G Pro egy kiváló választás lehet.

Ahogyan Te is látható a legjobb gamer fejhallgató 2021-es lista során igyekeztünk olyan jelöltekkel előállni, ami bármilyen igényt kielégít. Legyen szó wireless vagy vezetékes, olcsóbb vagy drágább megoldásról a listánkon 100%, hogy találsz céljaidnak megfelelő jelöltet!