Legjobb fülhallgatók 2020

Legjobb fülhallgatók 2020

Legjobb fülhallgatók 2020

Az összes igényednek megfelelő fülhallgató kiválasztása kihívás lehet: már nem csak a hagyományos, vezetékes modellek léteznek, hanem a nyak vonalán áthaladó, illetve vezeték nélküli fülhallgatók is megtalálhatók a piacon.

A legjobb fülhallgatók listánk próbálta figyelembe venni a formai tényezőket, hogy mindenképp megfeleljen az igényeidnek. Nem szereted a vezetékes fülhallgatót, mert folyton összegabalyodik? Semmi gond, a vezeték nélküli fülhallgatók megoldást jelenthetnek a problémád számára, ám vigyázz, hiszen könnyű őket elhagyni.

Emellett rendkívül fontos a megfelelő minőségű hang – ha bele akarsz merülni kedvenc zenéidbe, semmiképp sem javasolt az olcsó, gagyi fülhallgató.

Egy valami közös lesz a legjobb fülhallgatók listánkban: az összes termék kompakt, remek hangzással rendelkeznek, és kényelmesen használhatók.

1More Triple Driver In-Ear Headphone

Amennyiben vezetékes fülhallgatót keresel, akkor a 1More Triple Driver lesz számodra a legjobb választás. Habár nem a legolcsóbb termék a piacon, mindenképp megegéri az árát – össze sem hasonlítható a gagyibb fülhallgatókkal.

1. kép – a legjobb fülhallgatók egyik legjobb tulajdonsága a rugalmasság

A Grammy-díjas hangmérnök, Luca Bignardi által hangolt, az arany és fekete 1MORE Triple Driver fülhallgató a világ első fülhallgatója, amely THX tanúsítvánnyal rendelkezik a kiváló hangteljesítmény érdekében. A hármas meghajtó kialakítása 20 Hz és 40 kHz közötti frekvenciatartományt eredményez, biztosítva a nagyfrekvenciás részletek integritását.

Emellett az in-line vezérlő mikrofont biztosít a kényelmes hívásokhoz, és három gombot biztosít a műveletekhez, például a hangerő beállításához, a dalok kiválasztásához és a hívások fogadásához. TRRS mini csatlakozója alacsony profilú, és kompatibilis a különféle okostelefonokkal, táblagépekkel, számítógépekkel és hordozható médialejátszókkal.

Sony WF-1000XM3 True Wireless zajszűrős fülhallgató

Lenyűgöző teljesítményt nyújtott ismét a Sony: még mindig ritka a zajszűrővel ellátott vezetékes fülhallgató, azonban a Sony úgy készítette el ezt a terméket, hogy nemcsak zajszűrő funkcióval is rendelkezik, de még vezeték nélküli is!

Olyan szintű zajcsökkentést kínálnak, amely rendkívül jó egy fülhallgató számára – nem kínálják ugyanazt a hangszigeteltséget, mint a fejhallgatók, de méltó kompromisszumot jelent ez a kicsi, kompakt forma.

Miért került fel még a Sony fülhallgató a legjobb fülhallgatók listánkra? Nos, az akkumulátor élettartama meghaladja az átlagot, szóval, ha egy tartósan jól futó készülékre vágysz, a Sony egy választásnak bizonyulhat.

Bowers & Wilkins PI3 Wireless Headphones

A Bowers & Wilkins PI3 az első nyakpántos fülhallgató, amit a cég a piacra dobott. Azt mondják, a kezdet mindig nehéz, ám ez a termék jól megtervezett, kényelmes és egyszerűen használható, remek hangzása a ma megvásárolható legjobb fülhallgatók közé sorolhatók.

Hangzását tekintve éles magassággal rendelkezik, élénk hangszínekkel, valamint rengeteg erős basszussal. Szintén kiváló, hogy az akkumulátor élettartama nagyon jól bírja a gyűrődést, valamint több funkciót is találhatunk kedvenc fülhallgatónk tárházában, amik egyszerűen lenyűgözik a felhasználót.

Sennheiser CX Sport wireless earphones

A legjobb fülhallgatónk ezen darabja élénk, hatalmas basszus előadással kényezteti a felhasználót, valamint kényelmes illeszkedést biztosít: kiváló társ lehet futáshoz, kocogáshoz, vagy egyéb sporttevékenységekhez.

Sajnos azonban pulzusmérőt nem tartalmaz, de szerintünk a sportos neon színvilág ideális kiegészítő lehet edzésekhez. A 6 órás akkumulátor-üzemidővel pedig biztosan nem lesz problémád, hacsak nem a maratont szeretnéd lefutni.

Apple AirPods Pro

Ugye te sem gondoltad, hogy a legjobb fülhallgatók listánkról lehagyjuk az Apple AirPods-ot? Habár rengeteg negatív komment született már a termék miatt, többnyire csak az okozott problémát, hogy sokan elhagyták.

Azonban az Apple AirPods Pro sokkal jobb illeszkedést biztosít – a fejlesztők próbálták kijavítani a problémát, és sikerrel is jártak. Emellett előnyös még, hogy ez a fülhallgató is rendelkezik zajcsökkentő funkcióval.

Valószínűleg nem kell bemutatni az árát, hiszen mint tudjuk, a minőség (vagy márka?) megköveteli a nagyobb beruházást, emiatt nem sorolnánk az első helyre. De ha Te is nagy Apple rajongó vagy, és semmiképp sem szeretnél más márkát választani, akkor az AirPods Pro kiváló választás lesz.

Fel a fejjel, ha drágának is találod, úgy tűnik, van remény, hogy olcsóbb fülhallgatód is lehet az Apple márkán belül: az AirPods Pro Lite a hírek szerint a vállalat népszerű igazi vezeték nélküli fülhallgatóinak új, olcsóbb változata lesz.

Ha megkeresed ezen termékek árát, láthatod, hogy nem az olcsó kategóriába esik egyik sem, hiszen, ha minőségi hangzást és kényelmet szeretnél, azt bizony meg kell fizetni. A profi futók is szeretik, ha egy megbízható készülék van a tulajdonukban, hiszen futás közben senki sem szereti, ha a fülhallgató kiugrál a fülből – rengeteg kellemetlen élményt tudsz megtakarítani magadnak, ha egy valóban jó és megbízható márkát választasz.

Neked milyen fülhallgatód van? Szerinted a legjobb fülhallgatók mennyiben egyeztethetők össze a leírtakkal? Milyen más fülhallgatót ajánlanál sportolóknak vagy az „egyszerű” mindennapi esetekre?