Legjobb fogkrém 2020

1. kép - A legjobb fogkrém mélytisztításhoz: Pearl Drops Instant Natural White

1. kép - A legjobb fogkrém mélytisztításhoz: Pearl Drops Instant Natural White

Legjobb fogkrém

A legjobb fogkrém kiválasztása igazán nehéz feladat lehet, hiszen számtalan tényezőt figyelembe kell venni, mikor a legjobb márkát keressük, például:

  • mennyire drága egy tubus fogkrém?
  • mennyi ideig elegendő átlagosan?
  • mennyire semlegesíti a kellemetlen leheletet?
  • van e fogfehérítő hatása a fogkrémnek?
  • van e bármilyen negatív hatása a fogínyre?

Ahogy Te is láthatod, nem a legegyszerűbb kiválasztani a legjobb fogkrémet, de ez volt a kihívás a samponok esetében is 🙂

De miért is fontos a legjobb fogkrém megtalálása?

A mosolyod az egyik legfontosabb fegyvered lehet egy első találkozás esetében. Az emberek figyelmét szinte azonnal megragadja egy szép, fehér, csillogó fogsor. Lehet neked egy füled, hiányszó szemöldököd vagy 3 orrod, hidd el sokkal hamarabb fogják észre venni ha a mosolyod sötét illetve hiányos. Egy szó mint száz, a fogápolás az egyik legfontosabb dolog ha a külsőségekről van szó. Az amerikai emberek erre akkora hangsúlyt fektetnek, hogy egy átlagos amerikai embere fogsora legalább 2 árnyalattal fehérebb, mint európai társáé. Ha tetszik, ha nem a ragyogó fogsor hihetetlen fontos és ennek szerves része, hogy megtaláld a legjobb fogkrémet.

De mielőtt nekiesnél a legjobb fogkrém megtalálásának…

Mielőtt neki látnál a keresésnek, fontos megértened, hogy a legjobb fogkrémek se tudnak csodát tenni a fogaiddal, ha nem figyelsz a rendszeres ápolásukra és arra hogy mit fogyasztasz. Fontos, hogy próbáld kerülni vagy legalább limitálni azokat az ételeket, amelyek elveszik a fogad természetes fényét illetve az sem elhanyagolható, hogy naponta hányszor mosol fogat, meddig és milyen technikával, fogkefével. A szép, fehér mosolyért valóban meg kell dolgoznod és ennek csupán az egyik pillére az, hogy kiválasztod számodra a legideálisabb fogkrémet a legjobb fogkrém márkák közül. Mindenképpen ajánljuk, hogy olvass minél több cikket az említett témákban a maximális hatékonyság elérése érdekében. Ha megvan a megfelelő tudásod, onnan már sokkal könnyebben fogod tudni használni a megfelelő eszközök mint például a kiválasztott fogkrémed vagy a fogkeféd. Na de lássuk, melyek a legjobb fogkrém márkák a különböző célok esetében!

A legjobb fogkrém mélytisztításhoz: Pearl Drops Instant Natural White

Ez a kis vicces lila kinézetű fogkrém igen ideális választás lehet mélytisztításhoz. Alapvetően szénalapú fogkrém, viszont többi társával ellentétben nem „koszol” annyira fogmosás közben. A Pearl Dropsal történő fogmosás után azt fogod érezni, hogy valóban egy nagyobb tisztítás zajlott le a szádban, amit egy kellemes illat fog maga után kísérni.

1. kép - A legjobb fogkrém mélytisztításhoz: Pearl Drops Instant Natural White
1. kép – A legjobb fogkrém mélytisztításhoz: Pearl Drops Instant Natural White

A gyártó állítása szerint igen kíméletes a fogkrém a fogakkal, így ha Te nagyon sok kávét vagy teát fogyasztasz, akkor a Pearl Drops lesz az egyik legjobb fogkrém számodra is.

A legjobb fogkrém érzékeny fogakhoz: Sensodyne Repair and Protect

Nincs is annál jobb diéta, mikor az ember nem mer semmi finomat enni, mert sose tudhatja, mikor nyílal bele a fájdalom érzékeny ínyébe és fogaiba. Az érzékeny fogak kialakulását sajnos igen nehéz megakadályozni, sokan genetikailag is jobban hajlamosabb rá, mások az étkezési szokásaikkal hamarabb érik el ezt a kellemetlen eredményt. Ha érzékeny fogakkal és ínnyel rendelkezel akkor semmiképpen sem ajánlatos számodra fogfehérítés, mert további károkat okozhat.

2. kép - A legjobb fogkrém érzékeny fogakhoz: Sensodyne Repair and Protect
2. kép – A legjobb fogkrém érzékeny fogakhoz: Sensodyne Repair and Protect

Viszont amit megtehetsz, hogy kiválaszod a legjobb fogkrémet érzékeny fogakra és ez a mi ajánlatunkban a Sensodyne Repair and Protect. A Sensodyne fogkréme alapos, hatékony és valóban kíméletes az érzékeny fogakhoz, miközben ugyan azt a feladatot ellátja, mint kevésbé érzékeny társai. Ne felejtsd el, az érzékeny fogak esetében nem csupán a fogkrém megválasztása egy fontos pont, de a helyes fogmosási technika megválasztása is.

A legjobb fogkrém általános használatra: Colgate Total Proof

Ha Te is azok közé a szerencsés emberek közé tartozol, akiknek mindig rendben vannak a fogaik és ínyük, akkor számodra ideális lesz a Colgate Total Proof. Egy igazán szuper kis fogkrémről van szó, megbízható, megfelelő áron kapható a piacon és teljesen ellátja azokat az általános funkciókat, amiket egy fogkrémtől elvárhatsz. Kellemes leheletet biztosít és a gyártó állítása szerint 24 órán át tartó teljeskörű védelmet is.

Neked van bevált legjobb fogkrémed? Ha igen, milyen típust használsz? 😊