Legjobb energiaitalok 2021 – mivel pörgessük fel magunkat?

Legjobb energiaitalok 2021 – mivel pörgessük fel magunkat?

Legjobb energiaitalok 2021 – mivel pörgessük fel magunkat?

A legjobb energiaitalok 2021 listát azért hoztuk létre, hogy Te kizárólag preferenciáidnak megfelelően tudj energiaitalt vásárolni és fogyasztani. Az energiaitalok népszerűsége az elmúlt években rohamtempóban növekedett és számtalan új cég jelent meg, akik meglátták a lehetőséget ebben a piacban.

Manapság szinte bármelyik boltban megtalálhatunk legalább egy energiaital márkát és korosztálytól függetlenül nagyon sokan napi rendszerességgel fogyasztják őket.

Ezek alapján kijelenthetjük, hogy a legjobb energiaitalok 2021-es lista igazán fontos mérlegelési szempontot adhat, hiszen nagyon nem mindegy, hogy milyen márkát választunk preferenciáink függvényében.

Vannak akinek az ár mindennél fontosabb, míg mások a koffein mennyiséget preferálják és vannak olyanok is, akiknek az íz az elsődleges döntési szempont.

Lássuk tehát a legjobb energiaitalok 2021-es listát, ahol biztosan megtalálod Te is az ízlésednek legmegfelelőbb jelöltet!

A legjobb ár-érték arányú energiaital: Hell Classic

Hazánk legnépszerűbb energiaital gyártóját szinte senkinek se kell bemutatni, hiszen mindent megtestesít, amire egy energiaitalt fogyasztónak szüksége lehet: kedvező ár, finom íz, kiadós koffein mennyiség, ami biztosan segítségedre lesz, ha szeretnél gyorsan és egyszerűen új erőre kapni. A felsorolt tényezők már önmagukban is elengedők lehetnének ahhoz, hogy egy márka ismerté váljon, azonban a Hell-es srácok ennél jóval messzebbre mentek: átíveltek a kávés vonalra, sőt személyesen Bruce Willis-t is felkeresték, hogy legyen az italuk reklámarca!

A leírtak alapján nyugodt szívvel kijelenthetjük, hogy a Hell talán hazánk legismertebb energiaital gyártója lett az elmúlt években és nem hiába: tökéletesen pozícionáltak a piacon és pontosan azt adják a felhasználóknak, amire szükségük van – egy kedvező áru, finom energiaitalt kiadós koffein mennyiséggel.

A legjobb klasszikus energiaital: Red Bull

A legjobb energiaitalok 2021-es lista klasszikus energiaitala a Red Bull lett. Talán nem fog szárnyakat adni fizikálisan, ahogy a reklámjaikban emlegetik, de az biztos, hogy egy új, repülő élménnyel fogsz gazdagodni. Az elmúlt 20 évben a Red Bull óriási összegeket fordított a márkaépítésre (számtalan extrém sporttág kiemelt támogatója lett) és pont ez segítette abban, hogy megtartsa piaci részesedését és ennyi idő után is a köztudatban maradjon.

1. kép – A legjobb energiaitalok 2021-es lista klasszikusa: Red Bull

A klasszikus ízesítésű Red Bull közel 80 mg koffeint tartalmaz, ami pontosan megfelel egy csésze kávé koffeinmennyiségének és pontosan annyi cukortartalommal rendelkezik, mint egy pohár narancslé. És hogy ez miért fontos? Az említett hozzávalók tökéletes mennyiségű aránya 100%-ban felpörget majd téged is!

A legjobb cukormentes energiaital: Monster Ultra

A legjobb energiaitalok 2021-es listán természetesen a Monster is helyett kapott. Amennyiben próbáltál már korábban Monstert és túl cukrosnak érezted, akkor mindenképpen érdemes egy újabb esélyt adnod a Monster Ultrának. A fél literes kiszerelés 100 mg koffeint tartalmaz és a teljes dobozban összesen 10 kalória található, ami valljuk be, igen előnyös lehet ha épp fogyókúrázol vagy szimplán nem szeretnél túl sok cukrot fogyasztani. A Monster Ultra kiváló edzés előtti felpörgető lehet, így bátran ajánljuk akár sportolók számára is!

A legjobb „különleges” energiaital: Bomba Mojito

A legjobb energiaitalok 2021-es listájára egy Bomba változat is felkerült, ez pedig a Mojito lett. Amennyiben unod a klasszikus energiaital ízeket, úgy a Bomba Moijo-t mindenképpen érdemes lehet kipróbálnod egy kis újdonságként. Az ára végtelenül kedvező, nagyobb áruházakban akár már 140 ft-ért is tudsz vásárolni egy 250 ml-es kiszerelésű dobozt. Sajnos az olcsóságnak azonban megvan a maga hátránya, így az említett kiszerelésében kizárólag 37.5 mg koffein található, ami igen kevés lehet egyeseknek, ha szeretnének valóban felpörögni.

Ahogyan Te is láthatod a legjobb energiaitalok 2021-es lista során igyekeztünk olyan jelölteket felsorakoztatni, amelyek 1-1 preferenciában kiemelkedők lehetnek. Te esetleg megtaláltad a kedvencedet listánkon? 🙂