Legjobb elektromos cigaretta

Legjobb elektromos cigaretta

Csapatunk a Tobaccrew féle cigaretta töltőt választotta a kategórián belül

Legjobb elektromos cigaretta

A legjobb elektromos cigaretta kiválasztásánál számtalan tényezőre kell figyelned:

  • milyen gyorsan tudod megtölteni a cigarettát?
  • milyen erősségű töltésre képes a gép?
  • milyen hamar megy tönkre a gép, ha folyamatosan használod?

Ha a fenti kérdések mindegyikére megtaláltad a választ, akkor sikeresen kiválasztottad a legjobb elektromos cigarettát. De miért is érdemes választanod egy ilyen cigarettatöltőt, ahelyett hogy a dohányboltban vásárolnád meg a napi adagodat?

Az első és legfontosabb dolog a pénz. Mindannyian pénzből élünk, de a megszokásokról nagyon nehezen vagyunk hajlandóak lemondani és ez alól a dohányzás se kivétel. Persze, könnyű azt mondani, hogy rakd le a cigit, de miért is tennéd, ha szeretsz elszívni egy szál cigarettát egy fárasztó nap után? Tudjuk, alapvetően egy káros szenvedélyről beszélünk, de ha Te is belátod, hogy képtelen vagy megszabadulni ettől a rossz szokásodtól, akkor legalább annyit tehetsz, hogy kiválasztod a legjobb elektromos cigarettát és saját magad töltöd a szálakat kényelmesen, az otthonodban. Akár 10-20 ezer forintot is megspórolhatsz egy hónapban, mivel egy ilyen elektromos cigaretta üzemeltetése szinte semmibe se kerül.

Mielőtt kiválasztod számodra a legjobb elektromos cigaretta töltő érdemes számításba venni azt, hogy mennyire vagy türelmes a töltési folyamat során. Vannak már olyan gépek az interneten, amelyek akár több száz szálat is képesek megtölteni 1 perc alatt, természetesen az ilyen cigaretta töltő ára viszonylag elég magas. De választhatsz egy kisebb teljesítményű gépet, amely nagyjából egy dobozt 3 perc alatt képes megtölteni, cserébe nem kell mélyen a zsebedbe nyúlni, ha szeretnéd megvásárolni a készüléket.

Ami tovább nagy előnye ezeknek a cigaretta töltőknek, az az állítható erősség. Könnyedén, saját ízlésednek megfelelően tudod állítani a töltés során a dohány sűrűségét, így érve el a számodra legoptimálisabb sodrást.

A legjobb elektromos cigaretta esetében a mi választásunk a Tobaccrew féle töltőre esett. Hogy miért is őket választottuk?

  • 1-2 munkanap alatt kiszállítják otthonodba a terméket
  • 30 napos cseregaranciát vállalnak, így nincs mit vesztened, maximum visszakéred a gép után a pénzed, ha mégse válna be
  • garantált minőséget kapsz a pénzedért
Legjobb elektromos cigaretta
Csapatunk a Tobaccrew féle cigaretta töltőt választotta a kategórián belül

Ha Te is kedvet kaptál a legjobb elektromos cigaretta kiválasztásához, akkor látogasd meg weboldalukat! 🙂