Legjobb E-cigi

Aktív dohányosként pontosan jól tudja mindenki, hogy mennyire nehéz magunk mögött hagyni egy ennyire berögzült szokást, mely már-már függőségbe is átcsaphat. Próbálhattunk már tapaszokat, tablettákat, melyeknek hatékonysága vitatható, mégis valami új, valami jobb után tekint mindenki.

Ami viszont cigis emberek millióinak működött, az az e-cigi, de azok közül is csakis a legjobb e-cigi segíthet, hogy a nemdohányzó embereknek ne kelljen passzív dohányozniuk a környezetünkben, illetve ne „illatozzunk”, mint egy hamutál, vagy egy elnyomott cigaretta csikk annak érdekében csupán, hogy meglegyen a nikotin adagunk.

Ahogy ez e-cigi híresebbé válik napjainkban, úgy folyamatosan jelennek meg a különböző gyártók újabb és újabb kísérletei, hogy megalkossák a legjobb e-cigi terméküket. A felhasználók számára elég nehéz lehet, hogy megtalálják a hatalmas választékból a számukra legjobb e-cigi készüléket. Bár az FDA legutóbbi intézkedései egy kicsit megritkították a használatra alkalmas e-cigik számát, azért még maradt bőven, amiből válogathatunk. Itt is rögtön néhány, melyek szerintünk a legjobb e-cigi lehetséges verziói.

SX MINI Q MINI

Az SX Mini Q egyértelműen a legjobb E-cigi lista tetején foglal helyet, mégis van pár versenytárs, mely közel ugyanazon szintet hozza az SX nyújt a 200W-os csúcsmodelljével. A felépítése csúcsminőségű, szabályozott mod (mely annyit tesz, hogy a teljesítmény nem csökken az akkumulátor csökkenése esetén), illetve az eddigi legjobban testre szabható modellel rendelkezik, melyet láthattunk.

1.ábra: SXMINI Q MINI

Természetesen azok közül, akik használtak már E-cigit felismerik a teljesítményt, a feszültséget és a hőmérséklet szabályozást, és számukra fontos, alapvető fontosságú, hogy a “tökéletes” E-cigit kapjuk. A Mini Q mindezt még tovább fejlesztette, mivel az SXi-Q nevű móddal valójában személyre szabhatja, hogyan működik az eszköz fél másodpercenként. Például beállíthatja, hogy az eszköz kezdetben melegebb hőmérsékleten fusson, majd a középső hüvely alacsonyabb hőmérsékletre váltson, ami szerintünk egy nagyon menő funkció. Ha még ez sem lenne elég, itt van még egy új funkció, melyet úgy neveznek „hőmérséklet kompenzálás”. A külső hőmérséklet a gőztermelésben játszik szerepet, és forró napokon kevesebb gőztermelést tapasztalhatunk. Ha ezt a funkciót aktiváljuk, akkor bármilyen legyen is a hőmérséklet odakinn, az E-cigi alkalmazkodni fog.

BLU DISPOSABLES

Bár sokan kritizálják az E-cigisek közül a relatíve maga áráért ás a tény miatt, hogy a Big Tobacco (az Egyesült Királyság birodalmi tobacco-ja egészen pontosan) tulajdonában van, még mindig a lista tetején szerepel a legjobb E-cigi listán.

2.ábra: BLU DISPOSABLES

Az általunk megpróbált összes eldobható termék közül a Blu a legmagasabb szintre lett rangsorolva a gőztermelést és a használható élettartamot tekintve. Bár léteznek olcsóbb megoldások, mind valamelyest több hibával rendelkezik (aksi élettartam, túl vastag gőz kibocsájtás, gyenge íz), így mi ebben a kategóriában a BLU-t ajánlanánk mint legjobb E-cigi választás.

KANGERTECH DRIPBOX 160

A Kangertech cég az elmúlt idők során rengeteget fejlődött a modok terén. Jelenleg ebben az ár kategóriában nem csak egy Dripbox 160-at kapunk, hanem egy sokkoló, 160W-os bika teljesítményt is, melynél még a hőmérséklet is szabályozható.

3.ábra: Kangertech DRIPBOX 160

Bár ez technikailag tartalmaz egy RDA-t, ez egy különleges típus. A tartály alján olyan speciálislyukak találhatók, melyek a liquid tartályban maradását könnyítik meg. Ha ezt a tartályt kicsit megszorongatjuk, akkor liquid fut az RDA-ba, melyet belélegezhetünk. Szerintünk elég penge ötlet lett.Ez a mod ugyanolyan teljesítményre képes, min a 2-3szor drágábbak, viszont azt észrevettük, hogy a töltöttségi szint csökkenésével szemmel látható csökkenés tapasztalható a gőzkibocsátásban is. Ez annak köszönhető, hogy az energia ellátása nem szabályozható – habár ez megtalálható funkció a drágább verzióknál. Ennek ellenére ebben az ár kategóriában ez a legjobb E-cigi.

Ti mit gondoltok, melyik a legjobb? Komment szekcióba várjuk a kérdéseket, kommenteket! 🙂