Legjobb DVD író program 2020

A legjobb DVD író program 2020

A legjobb DVD író program 2020

Legjobb DVD író program 2020

A legjobb DVD író program vajon tényleg aktuális kérdés lehet még 2020-ban? Tudjuk, mit gondolsz: ki ír még manapság DVD-ket, amikor a digitalizáció fénykorát éljük? Ez már nem a 90-es évek, hogy floppy-ra és CD-re kell mentenünk több gigabájtnyi adatot. Manapság már minden adott a gyors és kényelmes adatmentéshez és tároláshoz, itt vannak például a felhő alapú platformok, hatalmas, olcsón elérhető SSD-k.

De miért is lehet előnyös a DVD az előbb említett platformokkal szemben? Először is, nem kell attól félned, hogy a mentett adatod elvész az éterben. Semmi sem biztosabb annál, mint kiírni valamit egy DVD-re, elrakni a fiókba, vagy szekrénybe, és elővenni 2050-ben, ugyan olyan megbízható állapotban, mint amikor kiírtad. Rengeteg felhő alapú platform van, ahol lehetőségünk van adataink tárolására, de sajnos ezeknél mindig megvan az esély arra, hogy valamilyen hiba vagy cyber támadás után elvesznek adataink. Ha teljesen logikusan belegondolunk, a DVD-knek még mindig helyük van az adattárolók világában, igaz, már nem ugyan olyan céllal, mint 20 évvel ezelőtt. Lássuk tehát a legjobb DVD író program 2020-as listánkat, amelyek segítségedre lesznek neked is, ha DVD-t szeretnél írni!

1. Ashampoo Burning Studio Free

A német Ashampoo számtalan szoftvermegoldásokkal színesíti az IT világot, köztük teljesen ingyenes DVD író programmal is. A program képes CD és DVD másolására, újra írására, továbbá segítséget nyújthat adat visszaállítási feladatoknál is. A Burning Studio Free a legnagyobb hangsúlyt az egyszerűségre helyezi, de ez nem azt jelenti, hogy a program bármivel is kevesebbet tudna versenytársaihoz képest. Letisztultság, igényesség, egyszerű kezelhetőség – ezek az Ashampoo Burning Studio Free jellemzői. A regisztrációhoz szükséged lesz az e-mail címed megadására, amire egy licensz kulcsot fognak küldeni, de úgy gondoljuk ez minimális áldozat egy ilyen nagyszerű programért, ami mindenképpen kiemelkedő helyezést ért el a legjobb DVD író program 2020-as listánkon.

2. WinX DVD Author

A WinX DVD Authort kifejezetten azért alkották meg, hogy videó DVD-ket írjunk vele. Ami a program legnagyobb előnye, az egyben a legnagyobb hátránya is: amennyiben valamilyen audio alapú DVD-t szeretnél írni, akkor sajnos nem a WinX lesz a legjobb barátod a feladatra.

A programban mindent megtalálsz, amire szükséged lehet egy tökéletes minőségű videó DVD elkészítéséhez: képes videókat letölteni YouTube-ról majd kiírni őket DVD-re, VOB kiterjesztésbe konvertál, amiket utána egybegyúrhatsz egy menüvel rendelkező lemezre. Továbbá a WinX képes feliratok hozzáadására is. Tökéletes minőség, a megbízható sebesség mellett – a WinX ezt fogja nyújtani számodra is – eredmény? Legjobb dvd író program 2020-as listájának 2. helyezése, ha videó írásról van szó!

3. BurnAware Free

A BurnAware Free lehet egyszerűnek tűnik első ránézésre, de közel sem az! Képes CD, DVD vagy Blu-ray írására és szinte bármilyen típusú lemez elkészítésére. Legyen szó egyszerű adatlemezről, videó DVD-ről vagy emlékezetes képekkel megspékelt CD-ről, a BurnAware Free nem ismer korlátokat. A program szépsége az egyszerűségében rejlik, nincsenek semmilyen felesleges gombok és csúszkák, amik elterelnék a figyelmedet a feladatról. A program szinte bármilyen felhasználói körnek bátran ajánlható, legyen szó teljesen kezdő vagy profi emberről. A telepítés során mindenképpen érdemes figyelned, mert a program felajánl 1-2 extra szolgáltatást, amire nem biztos hogy alapesetben igényt tartanál.

1. kép – A legjobb DVD író program megtalálása még mindig okozhat problémákat

4. DeepBurner Free

A DVD önmagában is egy retro dolog lett, na de a DeepBurber Free ezt még tovább erősíti egy igazi old-school, retro megjelenéssel. Sajnos a program nem képes videó DVD-k írására, ami az egyik legnagyobb hibája. Előnyei között említhető, hogy alkalmas CD és DVD lemezek írására, sőt még ISO képekkel is tud együtt dolgozni. A programnak létezik hordozható verziója is, így szinte mindig nálad lehet, ha folyamatosan úton vagy és szeretnél lemezeket írni. Lehet hogy nem ez a leggyorsabb, legügyesebb DVD író program, de mindenképpen említésre méltó. Eredmény? A legjobb DVD író program 2020-as lista 4. helyezése, ha hordozható DVD írót keresel.

5. DVDStyler

A legjobb DVD író program 2020-as listájának utolsó befutója a DVDStyler lett. A program kizárólag videó DVD-k elkészítésére alkalmas, de ott szinte minden lehetőséget kimaxol. Fotó diavetítés, testreszabható interaktív menük és számtalan további lehetőség fog rendelkezésedre állni, annak érdekében, hogy a legmagasabb minőségű videó DVD-t készítsd el. Egyszerű kezelhetőség, teljesen ingyenes megoldásokkal – van ennél jobb ajánlat?

A legjobb DVD író program 2020-as listáján igyekeztünk olyan programokat felsorakoztatni, amelyek könnyen kezelhetők, praktikusak, ingyenesek és szinte tökéletes funkcionalitással rendelkeznek. Te szoktál még DVD vagy CD lemezeket írni? Ha igen, milyen célból? 😊