Legjobb Apple Watch alkalmazások

Legjobb Apple Watch alkalmazások 2020

Legjobb Apple Watch alkalmazások 2020

A legjobb Apple Watch alkalmazások megtalálása egyre nehezebb feladat, hiszen mióta kijött az okosóra ötletével az Apple, az alkalmazások futószalagon érkeznek hozzánk nap mint nap. Természetesen nem minden Apple Watch alkalmazás hasznos, így egyre jobban meg kell szűrnie a felhasználóknak, hogy milyen applikációkat telepítenek okosórájukra. Most összegyűjtöttük számodra is a legjobb Apple Watch alkalmazások 2020-as listáját. Igyekeztünk olyan termékeket felsorakoztatni, amelyek hasznodra lehetnek a mindennapokban, legyen szó akár egészségről, utazásról vagy időmenedzselésről. Lássuk tehát a listát!

1. Uber

Az Uber Apple Watch alkalmazása nyilván nem tud annyit, mint a telefonról elérhető verzió, de lehetőséget kínál arra, hogy azonnal sofőrt hívj magadhoz egy értintéssel a csuklódon. Az alkalmazás továbbá azt is megmutatja, hogy mennyit kell átlagosan várni az Uber sofőrökre, illetve, hogy milyen az autók felhozatala.

2. Apple Maps

A Google Maps az egyik legjobb navigációs alkalmazás jelenleg a piacon, és nyilván itt a helye a legjobb Apple Watch alkalmazások listán is. Siri segítségével azonnal életre hívhatod a Maps-et okosórádon, ha megmondod, hogy hova szeretnél eljutni. A Maps megtervezi az útvonalat és a Start gombra nyomás után el is indulhatsz úticélod felé. Piros pont az alkalmazásnak, hogy rezgő funkcióval jelzi, amikor valahol meg kell fordulnod.

3. XE Currency

Az XE Currency azoknak lehet igazán hasznos applikáció, akik rendszeresen úton vannak a világban, és folyamatosan követniük kell a különböző valuták árfolyamváltozását.

Az alkalmazás képes azonnal megmutatni, hogy a beírt valuta mennyiség mekkora egyéb valutának felel meg az aktuális piaci árfolyamon.

4. iTranslate

Az iTranslate véleményünk szerint a legjobb Apple Watch alkalmazások 2020-as lista egyik kiemelt szereplője. Csupán egy gombnyomás segítségével azonnal elindíthatod mikrofonod felvevő funkcióját, majd az applikáció lefordítja a kívánt nyelvre az elhangzott mondatokat.

1. kép – Az iTranslate határozottan az egyik leghasznosabbika a legjobb Apple Watch alkalmazások listán

Rengeteg nyelvi lehetőséggel látták el a fejlesztők az alkalmazást, így ennek köszönhetően nagyon könnyedén tudsz kérni még egy korsó sört vagy megtalálni a legközelebbi mosdót egy szórakozóhelyen.

5. PCalc

Emlékszel esetleg a 90-es években a számológépes Casio órákra? A PCalc pontosan ugyan ezt az érzést fogja elhozni Apple Watch-odra. Egyszerű és nagyszerű alkalmazás azok számára, akiknek rendszeresen szüksége van számológépre.

6. Evernote

Te is szeretnél biztosra menni, hogy ami hirtelen eszedbe jut, azt nem felejted el? Ha a válaszod igen, az Evernote okosóra alkalmazása ebben lesz a segítségedre. Bármi is jut eszedbe azonnal rögzítheted az okosórád mikrofonjának segítségével, amit az Evernote elment jegyzeteid közé. Lehetőséged van az előzőleg rögzített jegyzeteid megtekintésére is, de sajnos szerkeszteni már nem fogod tudni őket. Az Evernote a legjobb Apple Watch alkalmazások lista egyik legkiemelkedőbb kreatív alkalmazása lett.

7. Things 3

Te is rendszerető vagy aki szereti megszervezni a mindennapi teendőit a legnagyobb odafigyeléssel? A Things 3 neked is a segítségedre lesz, hogy a napi teendőidet megfelelően elvégezd. Az applikációba felvihetsz új tennivalókat, amit az alkalmazás megfelelő odafigyeléssel követni fog és jelzi számodra, ha még nem készültél el vele.

8. Weather

Igen, tudjuk, hogy rengeteg időjárás applikáció létezik az Apple termékekre, de szerintünk messzemenőleg a legjobb a Weather. Tökéletesen mutatja azt az információmennyiséget, amire szükséged lehet az időjárással kapcsolatban. Nem tud sokat, de azt tökéletesen hozza hibák nélkül.

9. Find Near Me

A legjobb Apple Watch alkalmazások lista egyik leghasznosabb szereplője a Find Near Me lett. Legyen szó ATM-ről, egy jó kávézóról vagy étteremről, a Find Near Me garantáltan a segítségedre lesz. Válaszd ki a kategóriát, amihez épp kedved lenne, görgesd le a listát és máris megtudhatod, hogy milyen lehetőségek állnek rendelkezésre a közelben.

10. Runkeeper

Te is megrögzött futó vagy, aki akár heti több alkalommal is szívesen űzi a sportág ezen fajtáját? A Runkeeper akkor a következő legjobb barátod lesz futásaid alkalmával. Nyisd meg az alkalmazást, nyomd meg a „start running” gombot, és már indulhatsz is. Miután elindítottad az applikációt, a lehető leghasznosabb információkkal fog ellátni valós időben.

11. Streaks Workout

Egyre divatosabbak az otthoni edzéstervek a világunkban kialakult helyzetek miatt, így a Streaks Workout egy nagyon jó opció lehet azok számára, akik szeretnének fittek maradni, de nem akarnak heti több alkalommal az edzőteremben izzadni.

Az applikáció 30 különböző gyakorlatot kínál lehetőségként, amikhez semmilyen felszerelésre nem lesz szükséged. Továbbá 4 különböző hosszúságú edzéstervet állíthatsz be: 6, 12, 18 vagy 30 perc. Végtelenül egyszerű applikáció, de készülj fel, hogy meg fogsz izzadni.

12. Autosleep

Az Autosleep egy igazán egyszerű, de nagyon hasznos applikáció. Nincs semmi dolgod vele, csupán legyen rajtad okosóra alvás közben és az applikáció minden adatot összegyűjt neked alvásoddal kapcsolatosan, amit ébredést követően azonnal megnézhetsz. Olyan információkat tudhatsz meg, mint a pulzusszámod, alvásod minősége, vagy hogy mennyi ideig voltál mélyálomban.

13. Wallet

A legjobb Apple Watch alkalmazások között nyilván szerepelnek pénzügyi applikációk is, mint például a Wallet. Az applikációban eltárolhatod bankkártyáidat, bérleteidet, amik regisztrálva vannak az Apple Pay-en. Kényelmes és praktikus alkalmazás pénzügyi műveletek egyszerű lebonyolításához.

14. Pennies

Te is szereted pontosan nyomon követni pénzügyeidet? Megszállottan követed költéseidet és bevételi forrásaidat? Ha a válaszod igen, akkor a Pennies nagyban hozzájárulhat hóbortod támogatásához. Az applikáció segítségével garantáltan minden másodpercben tisztában leszel a pénzösszeggel, ami éppen rendelkezésedre áll.

15. Facebook Messenger

Utolsó legjobb Apple Watch alkalmazások szereplőnk a Facebook Messenger lett. Természetesen okosórán nem annyira hatékony az applikáció, mint telefonon, de így is lehetőséged van üzenetek olvasására, sőt, még megválaszolásukra is matricák és hangüzenetek segítségével is.

A legjobb Apple Watch alkalmazások személyenként változhatnak, mi igyekeztünk olyan applikációkat összegyűjteni, ami bárki számára hasznos lehet. Neked melyik a kedvenc Apple Watch applikációd?