Legjobb Android játékok 2020

A legjobb Android játékok 2020

A legjobb Android játékok 2020

Legjobb Android játékok 2020

A Legjobb Android játékok kiválasztása nem egyszerű feladat, hiszen a Google Play Áruháza jobbnál jobb alkalmazásokkal tud ellátni minket. Az áruház szinten minden nap több tucat új Android játékkal jelentkezik, így valóban nem könnyű feladat eldönteni, milyen játékokkal is üssük el a szabadidőnket. Ne aggódj egy percig sem, csapatunk összeállította a legjobb Android játékok 2020-as listáját, így neked nem kell ezzel időt vesztegetned. A listán szereplő játékok többsége ingyenes, egy pár játék kerül esetleg néhány ezer forintba, de egyben 100% biztos lehetsz: ezek a játékok garantáltan le fognak kötni, mint a jó krimi filmek. Lássuk tehát a Legjobb Android játékok 2020 listát!

Monster Legends

Elsőre úgy festhet, hogy a Monster Legends elég sok ötletet a Pokémon-tól kölcsönöz, de ettől függetlenül mindenképpen egy rendkívül izgalmas Android játéknak bizonyul. Állítsd össze saját kis állatseregedet, képezd őket folyamatosan amíg a legjobbá nem válnak. Minden egyes állatkának saját kis stílusa van, és mindegyik képes átalakulni, ahogy egyre jobban fejlődnek. A játékban több mint 600 különböző állatkát gyűjthetsz össze, amikkel aztán folyamatosan harcolhatsz és bebizonyíthatod, hogy Te vagy a legjobb Monster Legends játékos!

A játékot itt érheted el.

Clash Royale

A legjobb Android játékok 2020 listáján természetesen szerepet kap a jól ismert Clash of Clans egyik új tagja is a Clash Royale. Garantáljuk, hogy ez az Android játék minden szabadidőt felzabál majd. A Clash Royale-ban két játékos küzd meg egymással szemtől szemben, ahol a cél, hogy elpusztítsd a másik játékos kastélyát és tornyait. A pusztításban különböző mágikus varázslatok, lények és teremtmények lesznek a segítségedre. Egy átlagos meccsidő nagyjából 3 percet vesz igénybe, így tökéletes választás lehet akkor is, ha épp busszal vagy vonattal jársz. Minél több időt fordítasz a játékra, annál erősebbek lesznek a varázslataid és teremtményeid, így mindig van okod, hogy újra és újra visszatérj egy pár meccsre. Ja, és a legjobb az egészben, hogy a játék teljesen ingyenes!

A játékot itt érheted el.

Marvel Strike Force

Naná, hogy a legjobb Android játékok 2020 listáján helyet kap egy Marvel franchise játék is. A Marvel Strike Force-ban megtámadják a Földet és a Te feladatod lesz, hogy legyőzd a Föld ellenségeit, csapatot kovácsolj a különböző szuperhőseidből, miközben folyamatosan fejleszted képességeiket. Ezt megteheted egyszemélyes kampányok során is, de lehetőséged van más játékosokkal is szembe nézned.

1. kép - A legjobb Android játékok 2020 - Marvel Strike Force
1. kép – A legjobb Android játékok 2020 – Marvel Strike Force

Ha szeretnéd kicsit meggyorsítani fejlődésed, akkor lehetőséged van különböző bónuszok megvásárlására, de természetesen sikereket érhetsz el a teljesen ingyenes megoldásokkal is. A körökre osztott játékok között jelenleg a Marvel Strike Force az egyik leghangulatosabb és legszórakoztatóbb!

A játékot itt érheted el.

Game Dev Tycoon (ára: 1800 Ft)

Ha Te is imádtad gyerekkorodban a különböző tycoon játékokat, akkor a Game Dev Tycoon-t is szeretni fogod. A játékban a Te feladatod lesz egy fejlesztő stúdió irányítása, amely az 1980-as években indul útjára. Számtalan dologra kell majd figyelned a siker érdekében, például olyan játékot kell csapatodnak kifejleszteni ami lenyűgözi a közönséget, lojális rajongótábort eredményez, és természetesen folyamatosan képezned kellesz kollégáidat is, hogy minél szuperebb játékokat tudjanak lekódolni. A Game Dev Tycoon tökéletes választás lesz számodra, ha imádod azokat a játékokat, ahol minden egyes döntésednek komoly következménye van.

A játékot itt érheted el.

Exploading Kittens (690 Ft)

Az Exploading Kittens egy érdekes kártyajáték, amelyben a szerencse és a stratégia egyaránt megjelenik. A játék célja, hogy a különböző kártyák segítségével 2-5 játékos próbálja elkerülni, hogy felrobbantsák őket a különböző cicafajták. A játék grafikája bizarr, de egyben nagyon humoros, igazán jól megalkotott kis játékról van szó. A szabályokat nagyon könnyű elsajátítani, aki Uno-zott korábban, annak nagyon ismerős lesz néhány lap. A játék leginkább többjátékos üzemmódban a legélvezetesebb, de természetesen lehetőséged van egyszemélyes játékra is, ahol elsajátíthatod a szükséges ismereteket, mielőtt belevágsz mások megalázásába. 🙂

A játékot itt érheted el.

Call of Duty: Mobile

A legjobb Android játékok 2020 listán természetesen a lövöldözős játékok is helyet kapnak, így esett a választásunk a jól ismert Call of Duty franchise játékára. Ha Te is odavagy az FPS játékokért, akkor a Call of Duty: Mobile alapvető eleme lesz a telefonodnak. A játék teljesen ingyenes, rengeteg többjátékos módot biztosít és számtalan pályára és fegyverre rá fogsz ismerni a különböző Call of Duty sorozat tagjaiból. Szerintünk ez a játék jelenleg az egyik legjobb mobilos lövöldözős játék. Szuper grafika, elképesztő játékmenet és a jól megszokott és bevált Call of Duty érzés.

A játékot itt érheted el.

Tropico (ára: 4400 Ft)

A Tropico ára első ránézésre igen borsosnak tűnhet a többi legjobb Android játékokhoz képest, de hidd el, hogy megéri az árát. Először is, nagyon kevés igazán jó stratégiai játék érhető el a Play áruházban, de a Tropico fejlesztőcsapata maximálisan jó munkát végzett a mobilos változat megalkotásánál. A játékban Te fogod irányítani a karibi szigetet és minden döntés kizárólag a Te kezedben lesz, hogy hogyan képzeled el a sziget sorsát. Lehetsz keménykezű diktátor, aki semmilyen turistát nem enged be a birodalmába vagy lehetsz egy olyan vezető, aki mindent megtesz a népe boldogságáért, a döntés kizárólag a Te kezedben van.

A játékot itt érheted el.

Dragon Ball Legends

Ugye Te se gondoltad komolyan, hogy a legjobb Android játékok listájára nem fogunk kiválasztani egy Dragon Ball játékot? A Dragon Ball hazánkban is óriási sikernek örvendett, és a mai napig töretlen sikerrel rendelkezik a franchise. A játék elképesztően izgalmas és energikus, de természetesen akkor fogod a legjobban élvezni, ha amúgy is nagy Dragon Ball rajongó vagy. A játék biztosít egyszemélyes illetve PvP módot is más játékosokkal szemben.

A játékot itt érheted el.

Real Racing 3

Na jó, itt az idő kicsit gumit égetni és elkapni a sebesség mámorának az érzését. A Real Racing 3 jelenleg az egyik legjobb autóversenyzős játék a Play áruházban. Szinte bármilyen jól ismert autómárkát vezethetsz, legyen szó Ferrari, Mercedes-Benz vagy Astron Martin modellekről, itt mindent meg fogsz találni.

3. kép - A legjobb Android játékok 2020 - Real Racing 3
2. kép – A legjobb Android játékok 2020 – Real Racing 3

A játék grafikája hihetetlenül realisztikus, számtalan többjátékos móddal rendelkezik és millió módon van lehetőséged autóid testreszabására. A Real Racing 3 tipikusan egy olyan autóversenyzős játék, amit semmiképpen sem érdemes kihagynod!

A játékot itt érheted el.

Into the Dead 2

Az eredeti Into the Dead játék is nagyon szórakoztató volt, de a fejlesztők az Into the Dead 2-vel bejuttatták a játékot a legjobb Android játékok 2020 listánkra is. A recept egyszerű: tiszta zombi gyilkolós játék, ahol a különböző pályákon kell megmentened saját és családod életét. Természetesen a zombik kaszabolására a játék a lehető legkülönbözőbb és legőrültebb fegyvereket biztosítja. Ha Te is imádod a zombis játékokat, akkor az Into the Dead 2 az új kedvenced lesz!

A játékot itt érheted el.

Pac-man

A Pac-Man-t senkinek se kell bemutatni, a játék az arcade játékok meghatározó szereplője lesz mindig is. Sikere a mai napig töretlen, nem sok olyan játék létezik még manapság, amely még mindig ennyire a köztudatban van, mint a Pac Man. A játék szépsége abban rejlik, hogy a fejlesztők, semmilyen egyedi újítást nem vittek bele a játékba, az ember ugyan azt a Pac-Man játékot fogja kapni, amit még gyerekkorában megismert. Jól ismert alakok, jól ismert pályák és jól ismert izgalmak elevenednek meg a mobilod képernyőjén.

A játékot itt érheted el.

Minecraft – Pocket Edition (ára: 2200 Ft)

A legjobb Android játékok 2020 listánk utolsó szereplője a jól ismert Minecraft mobil változata. A Minecraft óriási sebeséggel robbant be a köztudatba és elképesztő rajongó tábort állított maga mögé, és most úgy döntöttek, hogy a mobilok világában is megteszik a szükséges lépéseket. A Minecraft – Pocket Edition ugyan annyira részletgazdag mint PC változata. Az biztos, hogy bányászatban, gyűjtögetésben és építkezésben a Pocket Edition-be se lesz hiány!

A játékot itt érheted el.

Van esetleg olyan játék, amit hiányoltál a legjobb Android játékok 2020 listánkról? Esetleg Te játszol valamelyik játékkal, amit mi megemlítettünk? 🙂