A legjobb PDF olvasó

A legjobb PDF olvasó 1. helyezettje

A legjobb PDF olvasó 1. helyezettje

A legjobb PDF olvasó

A legjobb PDF olvasó kiválasztásakor érdemes néhány tényezőt mindenképpen figyelembe venned, például hogy az ingyenes verzió mit tud, képes-e a PDF szerkesztésére, konvertálásra stb. Szerencsére most neked ezzel nem kell foglalkoznod, mert cikkünkben számodra is segítünk megtalálni a legjobb PDF olvasót. Kezdjünk is bele!

  1. Foxit Reader

A legjobb PDF olvasó listánk 1. helyezettje nem más, mint a Foxit Reader, ami egyszerű és nagyszerű megoldásokat kínál a PDF olvasáshoz és szerkesztéshez egyaránt. Ha van egy minimális Microsoft Office ismereted, szinte azonnal kezelni tudod a Foxit Reader-t, ami még szerethetőbbé teszi, a már amúgy is nagyon szimpatikus felhasználói felületet. Ha nem csupán a felhasználói élményt vesszük figyelembe, hanem a biztonságot is, akkor is kitűnő helyen szerepel a Foxit Reader. A PDF formátumot előszeretettel támadják meg vírus és malware fejlesztők, de szerencsére a program biztosít számunkra „Safe mode” olvasási lehetőséget, így lehetőség nyílik a káros vírusok elkerülésére. Egy szó mint száz, a Foxit Reader egyszerűen és könnyen behúzta az 1. helyet a legjobb PDF olvasó listán.

A legjobb PDF olvasó 1. helyezettje
A legjobb PDF olvasó 1. helyezettje – Foxit Reader

2. Nitro PDF Reader

A Foxit Reader-hez hasonlóan egy nagyon kompakt, egyszerűen használható PDF olvasóról van szó. Már az első használat után úgy érezheted magad, mintha évek óta ismernéd ezt a programot. Rendkívül felhasználóbarát és nem csupán PDF olvasásra használható. A Nitro PDF Reader segítségével lehetőséged nyílik kis emlékeztető papírok hozzáadására, PDF konvertálásra. Egyetlen hátránya van a programnak, hogy regisztráció igényes, kizárólag ezért lett 2. helyezett a legjobb PDF olvasó listánkon.

A legjobb PDF olvasó 2. helyezettje
A legjobb PDF olvasó 2. helyezettje – Nitro PDF Reader

3. PDF-XChange Editor

A PDF-XChange Editor ingyenes verziója is olyan hasznos funkciókat tartalmaz, mint a lehetőség kivonatok létrehozására, kommentek és jegyzetek elhelyezése, de a legjobb dolog ebben a PDF olvasóban az OCR, ami nem más, mint egy beépített karakterfelismerő, aminek segítségével a bescannelt dokumentumokat vissza tudjuk alakítani kereshető formába és ezt elmenthetjük végül PDF formában. Azért ez elég király, nem? A program egyetlen hátránya, hogy nem teljesen ingyenes, de így is a dobogós, 3. helyezést érte el a legjobb PDF olvasó listánkon.

4. SlimPDF Reader

A SimPDF Reader kiváló választás lehet, ha egy igazán kicsi programot keresel egyszerűbb PDF olvasási céljaidra. Nagyon felhasználóbarát, könnyen kezelhető, és összesen 1,43 MB szabad helyet igényel. Sajnos a legnagyobb hátrányt is a program egyszerűsége okozza, a SlimPDF Reader nem képes a dokumentumok módosítására, így épp emiatt nem sikerült dobogós helyezést elérnie.

Reméljük, Te is megtaláltad a listánkban a legjobb PDF olvasót. Úgy gondolod, hogy kihagytunk esetleg valamit? Kommentben oszd meg velünk a Te legjobb PDF olvasódat és indokold meg, hogy miért az a kedvenced! 😊