A legjobb laptop márkák

Dell Inspiron 5584 - Legjobb laptop márkák

A legjobb laptop márkák meghatározása nagyon sok mindentől függhet, de ne aggódj, a legjobb helyen vagy ezzel kapcsolatban 😊 De mitől is lesz egy laptop a legjobb?

  • kimagasló teljesítménnyel rendelkezik a legjobb laptop márkák között
  • praktikus, egyszerű és kényelmes kialakítással rendelkezik
  • nagyon fontos lehet a megfelelő kijelző méret, minőség
  • biztonságos adatvédelmi szempontból

Ahogy látod ezek alapján nagyon nem egyszerű meghatározni a legjobb laptop márkákat, hisz kinek mi a fontos. Csapatunk most próbálta úgy felállítani a listát, hogy a fent említett tényezőket mindet figyelembe vettük, tehát ez azt jelenti, hogy például egy kimagasló teljesítményű laptop egy gyenge minőségű kialakítással nem kerülhet fel a listánkra. A rangsorolás folyamán továbbá figyelembe vettük az árat és a technikai támogatottságot is. Íme a top 3 választásunk a legjobb laptop márkák között. Ja és még egy fontos dolog, ne feledkezz meg a driverekről sem, ha megszületett a választás! 😉

1. Apple

Az Apple-t senkinek se kell bemutatnunk, de hogy miért is került a legjobb laptop márkák dobogós helyezésére annak számos oka volt. Az Apple egy igazi életérzést teremtett termékeivel a világpiacon és ez alól nem lehetnek kivételek a laptopjaik sem. Laptopjaik egyszerű és hihetetlen felhasználó barát operációs rendszerekkel és termék kialakítással rendelkeznek. Az Apple MacBook-ok már alapvetően feltelepített, saját fejlesztésű operációs rendszerrel érkeznek a vásárlókhoz. Ez egyik oldalról nagyon előnyös a felhasználó számára, másik oldalról pedig, sokkal biztonságosabb egy Mac iOS operációs rendszer Windows-os társaihoz képest, hiszen ezt nem használják annyian.

Apple Macbook 13″ – Legjobb laptop márkák

Az Apple laptopok további nagy erőssége, hogy Windows-os társaikhoz képest sokkal tartósabbak és strapabíróbbak, de ennek természetesen az ára is megvan. Ami még nagyon szimpatikus az Apple-tól, hogy a termékeik legnagyobb része 14 napos pénzvisszafizetési garanciával érkezik, így szinte tényleg azt érezhetik a vásárlók, hogy 100%-os biztonságban vannak.

A fent leírtak alapján számunkra egyértelmű volt, hogy az Apple az 1. a legjobb laptop márkák ranglistáján 😊

Előnyök:

  • hihetetlen egyszerű kezelhetőség
  • maximális támogatottság, szerviz
  • egyedi, felhasználóbarát operációs rendszer
  • kompakt, nagyszerű kialakítás

Hátrányok:

  • sajnos nagyon drága egy átlag, magyar felhasználó számára

2. Lenovo

A legjobb laptop márkák 2. helyezését a Lenovo érte el a listánkon. A Lenovo évek óta egyre jobban javuló tendenciát mutat a laptopok piacán, sőt az okostelefonok piacán is szép lassan magukra találnak (sokan kiemelik, hogy hihetetlenül tartós akkumulátorokkal rendelkeznek a készülékeik). Professzionális hozzáértéssel kezelik azt a fajta aranyközéputat, amit mi is szem előtt tartottunk a kiválasztások során. Egy Lenovo laptop tökéletes választás lehet egy üzlet embernek, egy tanulónak vagy akár egy kompetitív e-sport játékosnak is.

A Lenovo fáradozásait folyamatos elismerésekkel értékelik, a Yoga és a Flex szériáik 2019-ben hatalmas sikereket értek el. A laptopjaik jellemzően hihetetlen jó minőségű kijelzőkkel, touchpadokkal és grafikus videókártyákkal rendelkeznek. Szinte biztosak vagyunk benne, hogy legalább egy irodában már Te is találkoztál egy Lenovo Thinkpaddal vagy Lenovo Ideapaddal 😊. Az üzleti életben rendkívül jól bevállnak a laptopjaik, hiszen az árukhoz képest, hihetetlen teljesítménnyel és strapabíró termékkialakítással rendelkeznek, ezért is került a Lenovo a 2. helyre a legjobb laptop márkák listáján.

3. Dell

A legjobb laptop márkák utolsó, dobogós helyezését a Dell érte el. A Dell laptopok szinte a legjobb Windows-os laptopokként vannak nyilvántartva és nem véletlenül. Árazásuk szinte minden potenciális vásárló pénztárcájához megfelelő lehet és több éves garanciát is biztosítanak. Alienware vonalukkal hatalmas sikereket értek el a játékos társadalomban is, így a Dell már nem csupán az irodai laptopok területén tudott nagyot alkotni.

Dell Inspiron 5584 – Legjobb laptop márkák

A Dell laptopok tökéletes választások lehetnek, ha Te se sűrűn szereted kipróbálni egy-egy márka újabb modelljeit, de mégis szeretnél naprakész maradni. Az Inspiron, XPS és Alienware típusokkal 100% nem fogsz tudni mellé faragni. Továbbá, az is a Dell mellett szól, hogy a legfrissebb adatok alapján 2019-ben az ő laptopjukat vásárolták meg a legtöbben. Azért ennyi ember csak nem tévedhet, igaz? 😊 Nagyon-nagyon szoros küzdelemben lett a Dell a legjobb laptop márkák utolsó dobogós helyén, bár kétségtelenül megérdemelnék a 2. helyet is.

Te milyen laptoppal rendelkezel? Szerinted is ezek a legjobb laptok márkák a piacon? 😊