A legjobb ingyenes vírusírtó

legjobb ingyenes vírusírtó

legjobb ingyenes vírusírtó csapatunk szerint a piacon

A legjobb ingyenes vírusírtó

A számítógépünk védelme nem tréfa, menjen biztosra, ha PC-je védelméről van szó, a legjobb ingyenes vírusírtóval!

Amikor az ember új PC-t vesz, az első teendők közt szerepel az is, hogy megfelelő védelemmel lássuk el. Manapság szó szerint vírusáradat jön velünk szembe az interneten, így egy jó vírusírtó szoftver használata elengedhetetlen. De ha már a jó vírusírtónál járunk, miért ne keresnénk a legjobbat?

A jó hír, hogy nem feltétlen kell, hogy ez egy forintunkba is kerüljön, rengeteg lehetőségünk van, hogy megtaláljuk a nekünk kedvező, tetsző, legjobb ingyenes vírusírtót!

A Windows például régóta dolgozik a legjobb ingyenes vírusírtó kialakításán magába az operációs rendszerbe építve, azonban szerény véleményünk szerint ez az utolsó lehetőség, amit választanunk kellene, amennyiben a legjobb ingyenes vírusírtót keressük.

Nem arról van szó, hogy olyan rossz lenne – bár jelentősen le van maradva a többihez képest – csupán konkrétan egyhatalmas célkereszt képében lebeg az összes ártó szándékú vírus előtt.

Ezért a legjobb ingyenes vírusírtó szerintünk:

1. ábra: az Avira logója

Az Avira kiválósága abban rejlik – és ezért választottuk a legjobb ingyenesvírusírtónak -, hogy a mesterséges intelligencia, a felhő technológiák és a víruskereső végpontjaink kombinációjával védi a személyes adatait mindenféle rosszindulatú program ellen, beleértve a felmentést, a trójai programokat és a kémprogramokat.

Továbbá a védelmi felhő a korai figyelmeztető rendszere, amely ismeretlen fájlokat elemez a felhőben – anonim módon – több millió felhasználótól, hogy védelmet nyújtson a fenyegetésekből, mivel valós időben jelennek meg.

2. ábra: Avira Free Antivirus

Az általunk legjobb ingyenesvírusírtó díját kapó Avira Free Antivirus a következőket foglalja magába:

Víruskereső

Díjnyertes védelem a kártékony programoktól (vírusok, trójai programok, férgek stb.)

Böngészőkövető blokkoló *

Csendesen megakadályozza, hogy a vállalatok figyelemmel kísérjék az online tevékenységét.

Védelmi felhő technológia

Az ismeretlen fájlok valós idejű beolvasása rosszindulatú programokhoz és kizsákmányolásokhoz.

Biztonságos Böngészés*

Káros weboldalak blokkolása a betöltés előtt.

PUA Shield

A legális szoftverekben rejtett potenciálisan nemkívánatos alkalmazásokat azonosítja.

Árösszehasonlítás*

Az internetes vásárlás során pénzt takarít meg.

1.táblázat: Avira csomag – részletes leírás

 

Ezek a funkciók az Avira Browser Safety – böngésző kiterjesztése a Chrome, a Firefox, az Opera és az Internet Explorer böngészőben találhatóak.

3. ábra: az Avira kezelőfelülete

Mindemellett a design is – ahogy a legjobb ingyenesvírusírtó címet viselő programhoz illik – egész pofás, személy szerint nekünk elnyerte a tetszésünket. Könnyű kezelhetőség, egyértelmű funkciók, minden, ami a kényelmes biztonsághoz szükséges megtalálható a kezelőfelületen.

Akik a telefonjaik biztonságáért is aggódnak, azoknak újabb remek hírrel szolgálhatunk: az Avira elérhető mobiltelefonos applikációként is! Bármikor letöltheti okostelefonjára ingyenesen!
A legjobb ingyenesvírusírtó így nem csak PC-jének, de Okostelefonjának is a legjobb védelmet nyújthatja!

4. ábra: Avira csomag + applikáció

Röviden összefoglalva tehát:
Egyszerű. Intuitív. Vonzó. Új kialakítása segít neked a következő generációs technológiák hatalmát uralni egyetlen gombnyomással.

Amennyiben tapasztalt Avira felhasználó vagy, illetve volt már dolgod vele, kérünk, osztd meg bátran véleményedet velünk!